[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@huseyın-d çaliştigim için pek fazla takip edemiyorum elimden geldigince takip etmeye çalişyorum bazi sayfalari atliyorum demeki kusura bakmayin
-
Merhaba bir sorum olacak
Türkiyeden giderken aileme 50-60 bin kredi çektirsem bu bana orada yeterli olur mu onu geçtim ben orada çalışarak bu krediyi ödeyebilir miyim ? Yeterli olur mu kazancım kredi için -
@ferhatcb kaç kişi gideceksiniz ona göre cevap verebilirler. Bu arada önce mülakatı geçeceksiniz unutma artık zorlaştırdılar istekleri ile nasıl oldu diye sorma 3 kasım - 4 kasımda girecekleri bekliyoruz
-
@muratozbek_91 vakit probleminiz varsa en azından şunları yapabilirsiniz; ilk iletiyi mutlaka okuyun, ayrıca arama kutusuna aradığınız şeyle ilgili anahtar kelime veya 1-2 kelime yazın, geriye dönük daha önce sorulmuş sorular cevaplar deneyimler çok şey bulursunuz, yine de takıldığınız birşey olursa tabiki sorun, bilen cevap veren illaki çıkacaktır.
-
Merhabalar. Genel süreç masrafları ve göstereceğim teminat için kendi adıma kredi çekmem bir sorun yaratır mı?
-
@3sonmez konsolosluk kredi çekilmiş mi yoksa kimin adına çekilmiş gibi bilgileri görmez sadece paraya bakar hesapta para var mı yok mu banka dökümlerine ulaşmaz rahat ol ama mülakattan 2 gün önce de çekme
-
@aysegul teşekür ederim
-
@ayvalik10 teşekkürler.
-
Merhaba arkadaslar mulakat maili aldik bugun 5 aralik icin... herkese kolay gelsin bu surecte..
-
Bugün müülakat maili geldi. Ancak mükakat yerine Yerevan yazıyor. DS formunu da kontrol ettim acaba Ankara yerine başka bir yer mi seçtim diye. Bi yanlışlık yok. KCC ye mail atmam gerekiyor sanırım.
EK: Vakit kaybetmeden mail attım. Ankara seçtiğimi DS formunu kontrol ettiğimde de ankara seceneğini işaretediğimi belirttim. Yanlışlık mı var yoksa benim değiştirmek için yapmam gereken bir şey mi var diye sordum.
-
@uarman tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@ferhatcb, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Merhaba bir sorum olacak
Türkiyeden giderken aileme 50-60 bin kredi çektirsem bu bana orada yeterli olur mu onu geçtim ben orada çalışarak bu krediyi ödeyebilir miyim ? Yeterli olur mu kazancım kredi içinparanin birimini yazmamissiniz, bilginize.
-
@gkhn35, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells evet bankadaki tüm para gözüküyor.
ikisini beraber verebilirsiniz o halde.
-
@kubra, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Bugün müülakat maili geldi. Ancak mükakat yerine Yerevan yazıyor. DS formunu da kontrol ettim acaba Ankara yerine başka bir yer mi seçtim diye. Bi yanlışlık yok. KCC ye mail atmam gerekiyor sanırım.
EK: Vakit kaybetmeden mail attım. Ankara seçtiğimi DS formunu kontrol ettiğimde de ankara seceneğini işaretediğimi belirttim. Yanlışlık mı var yoksa benim değiştirmek için yapmam gereken bir şey mi var diye sordum.
Erivan, Ermenistan'in baskenti. Bir yanlislik olmus olabilir, KCC problemi cozecektir, KCC dosyayi konsolosluga gondermis olsa da , konsolosluklar arasi aktarma yapmak mumkun.
-
@crazycells daha once yazilmis olabilir ancak forum icinde arama opsiyonundan bulamadim. bana da kcc'den e-posta geldi ancak benim ciktisini aldigim konfirmasyon numarası 10 haneli ancak giris sayfasinda 16 haneli olmasi gerekir diyor. diger 6 haneyi 2020eu yazinca da kabul etmedi. yardimci olabilir misiniz lutfen?
-
@ybi04, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells daha once yazilmis olabilir ancak forum icinde arama opsiyonundan bulamadim. bana da kcc'den e-posta geldi ancak benim ciktisini aldigim konfirmasyon numarası 10 haneli ancak giris sayfasinda 16 haneli olmasi gerekir diyor. diger 6 haneyi 2020eu yazinca da kabul etmedi. yardimci olabilir misiniz lutfen?
confirmation numberilecase number'i karistirdiniz sanirim? -
@crazycells ds 260i tamamladigimda aldiğim 10 haneli AA ile baslayan numaram(confirmation no) var. ancak bunu "entrant status check" sayfasina girince en az 16 haneli numaraniz olmasi lazim diye yaziyor. yanlis bir numaraya mi bakiyorum?
-
@ayvalik10 biliyorum zorlaştığını teşekkür ederim tek gidicem tabi çıkarsa
@crazycells tl olarak 60 bin diye düşünüyorum 10 bin dolar yani mülakat da geçmek için yeterli mi ve en önemlisi ben çalışıp orada kazanacağım para ile bunu ödeyebilir miyim ?
-
@ybi04, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells ds 260i tamamladigimda aldiğim 10 haneli AA ile baslayan numaram(confirmation no) var. ancak bunu "entrant status check" sayfasina girince en az 16 haneli numaraniz olmasi lazim diye yaziyor. yanlis bir numaraya mi bakiyorum?
cekilise basvuru yaptiginizda verilen numarayi deneyin.
-
@ferhatcb mubarek puzzlee gibi ileti yazan ilk kişisin bir ileti yazıyorsun sonra biz bu iletiyi anlamak için soru soruyoruz bir kerecikte tam olarak açık yazsan. Seni kimse tanımıyor ne iş yapıyon meslek nedir amerika da hangi işi yapıcan nereden bilelim de çalışıpta bu parayı ödeyebilir misin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum