Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @UFUK-KAYA, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Muhtaradana @crazycells abi her zamanki gibi konfirmasyonuna muhtacım:=) belgem arapça ve ingilizce yani her arabic terimin yanında ingilizcesi de yazıyo aynı bizim pasaportların ön sayfası gibi düşün. Translate e gerek var mı bu polis sertifikasına?

Eger butun bilgiler ingilizce olarak da yaziyorsa, ceviri yaptirmaniza gerek yok.

• Merhaba, evrak mailine bir ay gec yanit gonderdim. Sira numaram coktan current oldugu halde 3 haftadir mulakat tarihi gelmedi. Sizce bana mulakat tarihi verilmeme ihtimali var midir? Gecmiste sira numarasi dusuk olup tum surece uydugu halde mulakat tarihi verilmeyen bir ornek var midir?

• @epinarcen siz kasım ayına mülakat almanız gerekirken aralık ayına kaldınız ve aralık ayı için henüz kimse mülakat tarihi almadı yakında mülakat tarihlerini dağıtmaya başlarlar.

• @phozz Çok teşekkürler:)

• @crazycells teşekkür ederim.

• birdaha soralım merhabalar konsololuk görüşmesinde evraklardan 1 kopya götürmek yeterlimi?

• ⭐⭐⭐

@harikeyn, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

birdaha soralım merhabalar konsololuk görüşmesinde evraklardan 1 kopya götürmek yeterlimi?

Konsolosluk her belgenin bir kopyasını alıyor sadece. Yeterli olacaktır muhtemelelen. Fakat yanınızda fazladan kopya götürmeniz belge ile ilgili herhangi bir anlaşmazlık durumunda işinize çok yarayacaktır. Bu yüzden belgelerinizin kopyasını almanızı tavsiye ederim

• @Muhtaradana
    Ben nüfüs aile örneğinde, hem kendime hem eşime ve çocuğuma (kendimin örneği olarak) sadece Aile seçeneğini seçerek gönderdim, vukuatlar kısmında evlilik-doğum-soyadı değişikliği vb bilgiler yazıyor. Amaç zaten bizim çekirdek ailemizin bilgisi değil mi ? illa nüfüs aile seçilmesi mi gerekiyordu acaba ?

• arkadaşlar kardeşler, bir sorum var ds260 formunda mevcut ikamet adresim muscat/ummandı , sonra türkiyeye dondum şimdi de doha/katardayım bişe yapmam gerekyor mu,? mulakat yerimi ankara işaretlemiştim diye hatırlıyorum yani bnm mevcut adres ds260da umman olsa da ben belgelerimi türkçe veya ingilizce vermem lazım dimi?bir de ds260 ı güncellemeye flan gerek var mı ? saygılar selamlar @Muhtaradana @crazycells @bolatmali

• ⭐⭐⭐

@harikeyn Eğer evliyseniz evlilik cüzdanı için 2 tane götürmelisiniz. 1 kopyayı uzatmıştım, 1 tane daha yok mu diye istemişti görevli. Her eş için ayrıca dosyalamak için istediler sanırım. Hazırlıklı gidip belgelerden fazlaca kopya götürdüğüm için sıkıntı yaşamamıştım.

• @UFUK-KAYA ceacstete.gov a girip ds 260 formunun giriş sayfasında mülakat yerimiz seçili siz kontrol amaçlı bir bakın Ankara mı seçili

Evrakların dili mülakat ülkesine göre değişebilir

• @gdogar illa nufüs aile olmasına gerek yok tabi, siz zaten vize alacakları listeleyen evliler için aile olan seçenekten almışsınız, bir sorun çıkacağını sanmıyorum
    Eğer evraklarla ilgili bir olumsuzluk olursa genellikle size bir geri dönüş sağlıyorlar

Ama mülakata giderken evrakların nufus aile seçenekli çıktısını da yedek olarak götürün
    Sorarsa hemen çıkartıp verirsiniz

• Merhabalar,
    DV2021 sureci devam ediyor. sira numaram buyuk oldugu icin basvursam mi diye dusunuyorum ama bu sefer pasaport bilgisi de gerekli.
    Ds260 formunu ve sonradan istenen evraklari yolladim, bir sekilde pasaport numaramdan dolayi vs cakisma olup DV2020 surecimi etkiler mi acaba? DV2021e basvurursam DV2020 surecimi riske atar miyim ?

Tesekkurler

• Hayır atmazsiniz cunku ben sordum sıkıntı olmaz dediler

• @arzel atmazsınız, sayın @crazycells bir çok kez belirtti bunu, başvuru yapmanızda sakınca yok.

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

ceacstete.gov

abi kontrola gerek yok o ds 260 gonderiminden sonraki gelen maili sakladım ankara olduguna eminim mulakat yerimin. current address kısmına umman yazmıstım sadece ama artık ummanda değilim yani.. durum bu

• Selamlar abiler kardeşler, az once KCC'Ye evrak gonderimini yaptım. 5 parça evrak gonderdim (pasaport,askerlik belgesi ,adli sicil (turkiye, adli sicil (umman), vukatlı nufus orneği) doğru ve yeterli değil mi bekar ve mahkeme kaydı olmayan biri için... ve oto mesaj aldım bu normal mi ? 3-6 hafta içinde bişey yollicaz size 6 hafta içinde gelmezse iletişime geçin diyor. en yollayacaklar bir sonraki prosedür için başka evrak mı toplicaz ona göre şimdiden yapayım ve eğer 6 hafta içinde cevap gelmezse ne olucak ? saygılarımla @Muhtaradana @bolatmali @crazycells

• @UFUK-KAYA tebrik ederim, hayırlı olsun
    6 haftaya kalmaz gelir inşallah "Congratulations Records indicate emaili 😀

• @UFUK-KAYA tamam o zaman mülakat yeri Ankara ise sıkıntı yok, doldurduğumuz andaki bilgileri istedikleri için, adresler konusunda bir şey yapmanıza gerek yok

• @harikeyn, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

birdaha soralım merhabalar konsololuk görüşmesinde evraklardan 1 kopya götürmek yeterlimi?

bazilari icin evet, bazilari icin 1'den fazla goturmeniz daha iyi olur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k