[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@BlackEagle, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese merhaba. Evrak istek mailini 16.10.2019 tarihinde aldım. Ailemiz şimdilik 3 kişilik bir aile ve Aralık ayında Allah kısmet ederse bir oğlumuz daha olacak. Şuan tüm bireyler için (3 kişi) evraklarım hazır ve gönderebilecek durumdayım. Evrak mailini şimdi göndermeli miyim yoksa Aralık ayında göndersem geç mi kalmış olurum? Doğacak olan oğlumuzun evraklarını ne zaman göndermeliyim? Doğduktan sonra mı? Mülakat tarihi aldıktan sonra mı? Şimdi evrakları göndersem benim vukuatlı nüfus kayıt örneğim de değişecek. Ne yapacağımı bilemedim. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim. Bu arada case no :EU31XXX daha önce de bu konu ile ilgili @crazycells yorum yapmıştı. Demiştik o zamanki durumunuza göre tekrar değerlendiririz. Şimdiden herkese değerli vaktini ayırdığı için teşekkürler.
Önce çocuğunuz kimliğini daha sonra pasaportunu çıkarıp ondan sonra ds260 i doldurun. Numaranızdan dolayı acele etmenize gerek yok.
-
@Muhtaradana Sırf bu forumda yaptığınız yardımlardan dolayı cenneti garanti etmiş olma ihtimaliniz var:) Herkese sabırlı ve en ufak ayrıntısına kadar elinizden geleni yapıyorsunuz. Çok çok saolun
-
@irem-begum biz de o şekilde aldık zaten kişi diye seçtiğinizde de eşiniz gözüküyor,bir problem olmaz
-
@dilara1424 merhaba @dilara1424 hanım ben bu sabah hem kişi seçeneğinden hem aile seçeneğinden örnek aldım
Kişide maalesef sadece (evliler içinde) kendi bilgilerimiz var
Ailede (eş ve çocuk)
Nufus aile de (eş, çocuklar, anne ve baba) erkekte
Nüfus aile de (eş, çocuklar) kadındaNot :Eğer erkek kadının soy ismini alıp, nufus kütüğünde, kadının kütüğüne geçmiş ise
Erkekte nüfu aile seçeneğinde, kütük değiştiği için sadece kendi, eşi ve çocukları çıkar.
-
@irem-begum eğer otomatik onay emaili aldıktan sonra congratulations Records indicate emailini alırsanız ben sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Ama siz mülakata hem KCC ye gönderdiğiniz belgelerin yanına, e-devletten aldığınız nufüs aile seçili vukuatlı nufus kaydınıda alın, sorarlar ise gösterirsiniz
-
@cemal6, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali Hocam örnek bir mail var mıdır açtırma konusunda ? Bilgileri düzelttikten sonra bana tekrar mail geliyor mu onaylandı vb. gibi ? Yoksa direkt düzelttikten sonra evrak mailini göndereyim mi ?
Bazı arkadaşlar sorun olmaz ds260 açtırma mülakatta söylersin dedi fakat bu benim aklıma yatmadı gerçekten. Mantıklı olan sizinki ama bh süreci aksatır mı ? Korkum bu.Daha net bilgi icin imzanizi duzenlemelisiniz.
Sayin @bolatmali 'nin dedigi gibi yapabilirsiniz. Onay emaili beklemeyin, duzeltip gonderin.
-
@Muhtaradana aa evet doğru söylüyorsunuz
-
@Muhtaradana o halde ben kişi seçerek yanlış mı yaptım eşim gözükmüyor da sadece evlendiğim yazıyor
-
Arkadaşlar merhaba 2 sorum olacaktı 1.si yurtdışından gelmesi gereken polis kağıdı eksik gelme ihtimalde çok zayıf Şimdi evrakları göndersem ve sonradan bu resmi evrak sürpriz birşekilde gelirse KCC ye tekrardan mail yoluyla göndersem olur mu 2.sorum ds260 doldurduğumda 4kişilik ailemde hiçbirimizin pasaportu yoktu ama şimdi hepimizin pasaportu oldu bunu bildirmelimiyim yoksa mülakata kadar beklemelimiyim
-
@ismailcanbolat eğer 2-3 haftadan uzun sürecekse, elinizdeki belgeleri gönderin, sonrasında polis belgeniz geldiğinde onuda gönderirisiniz
Pasaportu şimdiden çıkartarak iyi yapmışsınız
Süreç yeni başladı isterseniz ds260 formunu açtırıp eklettirebilirsiniz
Veya mülakat tarihi aldıktan sonra (bu daha sağlıklı gibi)
Süreçte bol şans
-
@Muhtaradana tşk ederim
-
@Muhtaradana bey çok güzel uğraşmışsınız hazırlamışsınız, ilk konu üzerinden sonrasında sizin hazırladığınızı da okuyan birisinin anlamış ve problemsiz şekilde gönderebilmiş olması gerekir artık.
Elinize sağlık. -
benim bir sorum olucak biz şuan mülakat günü bekliyoruz sıramız 7000 lerde ve aralık ayı için sıralar oynalandı ama biz her hangi bir mail almadık mülakat günün için bizim bir şey yapmamıza ihtiyacımız var mı yoksa sadece bekliyecekmiyiz
-
Merhaba bekar olduğum ve tek gideceğim için vukuatlı nüfus kayıt örneğini sadece kişi olarak sectim ve gonderdim bu durum bir sıkıntı oluşturur mu aile olarak mı secmeliydim ?
-
@Bugra35 bir sıkıntı olmaz
-
@Metin-Tekeli evet şu anda sadece bekleyeceksiniz, ruslardan yavaş yavaş mülakat tarihi alan arkadaşlar olduğunu duyduk ay sonu muhtemelen, durumunuzda bir güncelleme olduğuna dair bir e-mail gelecektir
-
@oktayusa
Merhaba 2014 yılında Chicago da bulunmuştum , loop tarafı güvenlidir lakeview area denen kısım , lincoln park güvenlidir (loop un kuzey kısımları) . Güney kısımlar Chinatown tarafını önermiyorum tehlikelidir. Ev seçimi yaparken metro ya yakın olan kısımları tercih edin . Kışın dondurucu bir soğuğu vardır. Araç kullanmayacağınız durumlarda çok işinize yarar. google a chicago crime map yazarsanız güvenli bölgeleri göreceksiniz. Bu her şehir için böyledir. Kira olayında başlangıç olarak oda tutmanızı öneririm hem çıkıp başka yere geçmeniz rahat olur hemde kredi skorunuz biraz oluştuktan sonra ev sahiplerinin ev kiraya vermeme durumuyla uğraşmamış olursunuz. Bol şans -
@Muhtaradana Çok güzel olmuş elinize sağlık. Dosyaların tamamının pdf in yanısıra belirgin ve okunaklı olacak şekilde jpeg dosyalarıda kabul ediliyor. En azından pasaportu ben o şekilde gönderdim :)
-
@ysfylcn evet doğru jpeg olarakta kabul görüyor, teşekkür ederim deneyiminizi yazdığınız için
-
arkadaşlar merhaba ds 260 formunu doldurduktan sonra eşim ve kızım için pasaport çıkardım. ds 260 formunda pasaportları yoktu sadece benim vardı şimdi evrak mailinde onlarınkini de tarayıp göndereyim mi yoksa mülakatta mı bildireyim teşekürler...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum