[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Nothing-Man hocam tekrar başvuru yapmak için sayfayı yenilediğimde başvurumun kabul olduğunu gördüm. Confirmation Number geldi ekrana Allahtan sayfayı kapatmamışım yoksa gidiyordu

-
@Fabest35 nasıl yani ? beklediniz ve geldi mi ?
-
@Nothing-Man evet az önceki attıgım sayfayı yenile yaptım. girdiğiniz bilgileri sayfa kullanıyor uyarısı veriyor ben yine de yenile dedim ve karsıma kayıt sonrası ekranı geldi.
-
@Fabest35 bu konu da bilgim yok maalesef, yanlış bir yönlendirme yapmadım gibi ama, doğrusu nedir ? @crazycells normalde bu ekran alındıktan sonra
yenile denmez gibi bilmiyorum, üzgünüm. -
@Fabest35 bu arada lol mü o

-
valla şansım varmış benim yoksa patlayacaktı bu yıl başvuru. umarım kimse mağdur olmaz bu durum yüzünden.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Fabest35 bu arada lol mü o

aynen
PBE urf oyunuyorum 1 aydır 
-
@Fabest35 kardeşimi de kaldıramıyorum pc başından urf çıktığından beri

-
@Fabest35 yani sayfa ölmüş, tekrar yenile demek orada doğru mu bilemedim ama yaptığınız olmuş, enteresan.Çünkü dv lotery sitesinde başvuru yaparken ile ilgili kısım var, burada da bir çok insan hata aldı,
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Fabest35 bu konu da bilgim yok maalesef, yanlış bir yönlendirme yapmadım gibi ama, doğrusu nedir ? @crazycells normalde bu ekran alındıktan sonra
yenile denmez gibi bilmiyorum, üzgünüm.Eger siteye bilgileriniz ulastiysa ve ekranda "SUCCESS" yazisi gorduyseniz o durumda sorun yok. Ama bu yaziyi gorene kadar basvurunuz yapilmamis demektir, bilginize.
-
Ben Work and Travel'a başvurdum. Şubat gibi onun için vize görüşmesine gidicem. Şimdi greencard çekilişine katılsam vizede sorun çıkar mı? orda kalmak istediğimi düşünüp wat vizeme red verilebilir mi?
-
@pgokkob, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ben Work and Travel'a başvurdum. Şubat gibi onun için vize görüşmesine gidicem. Şimdi greencard çekilişine katılsam vizede sorun çıkar mı? orda kalmak istediğimi düşünüp wat vizeme red verilebilir mi?
Hayır, etkilenmiyor. Geçmişte örnekleri mevcut
-
@bolatmali hayır çıkmaz. Greencardı kazanırsan, konsolosluk senin greencard sürecini ancak dosyan konsolosluğa ulaştığında bilgileri oluyor. Wat programı için engelin yok, çekilişe katıl sorun olmayacak.
-
Merhaba adres benim yeterli olmuyor kat'ı yazdım ama daire yazacakken d'de bitiyor yer ne yapmalıyım
-
Mahalle yerine mah.
Apartmanı yerine apt.
Yazabilirsiniz -
@crazycells Öncelikle başvurudaki yardımlarınız için teşekkürler. Ben başvurumu yaptım ancak bir sorunum var her şeyi eksiksiz ve doğru girdiğime eminim ve bana Başvuru Sonucu Onay yeri geldi Succes yazıyordu yeşil şeklinde ve Onay numarası da verdi. Bende hemen kontrol etmek için takip etme sitesinden deneyim dedim ama geçersiz onay numarası diyor bakamıyorum. Baş vurular daha bitmediğinden mi öyle diyor yoksa yanlış bir şey mi yaptım acaba ? (Olumlu Olumsuz Cevaplarsanız Sevinirim)
-
@can0ztrk dv 2020 yani çekiliş olmuş olan kişiler bakması gerekiyor sen mayos ayında aynı yere girince kazandın yada kazanamadın ekranını göreceksin
-
hocam merhaba,
ben şu an üniversite öğrencisiyim de
"Some university courses - üniversite terk ya da üniversite öğrencisi"
bu kısmı mı işaretlemeliyim? -
@hato-santa, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Some university courses
evet Some university courses seçmelisin.
-
@hato-santa 1. Sayfayı okursanız, takıldığınız noktalar da bilgi sahibi olabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.