[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Arkadaşlar dosyaları zip yapmadan direkt
ek'e göndereceğiz değil mi. Teşekkürler -
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar dosyaları zip yapmadan direkt
ek'e göndereceğiz değil mi. Teşekkürler.pdf ve ya .jpeg formatında göndermelisiniz
-
[email protected] adresine evraklar
an itibariyle gönderildi. Bütün arkadaşlarima şans diliyorum. -
an itibariyle gönderildi. Bütün arkadaşlarima şans diliyorum.Tebrik ederim, bol şans
-
@bolatmali Teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar sorumun yeri doğru mu bilmiyorum ama pasaportumu 2014 yılında 10 yıllık olarak çıkarmıştım dolayısıyla eski ( 10 yıllık süre dolana kadar kullanılabileceği bilgisi internette var) , Aynı şekilde kimliklerin süreside 2023 e kadar sizce bunları yeniletmelimiyim. sizin izlediğiniz yol nedir? Ehliyet bu yıl sonuna kadar kesin yenilenecek. Ondaki bilgileri ds260 ta kullandığımı hatırlamıyorum dolayısıyla bir etkisi yok.
-
Merhaba,Dosya numarası current olduktan sonra tahmini ne kadar zaman sonra mülakat tarihi belli oluyor
-
@ata_ksk yeniletmenize gerek yok. süreler yeterli.
-
@lion79, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,Dosya numarası current olduktan sonra tahmini ne kadar zaman sonra mülakat tarihi belli oluyor
Takip eden 2. Ay.
Yani sizler bu ay current oldunuz. Aralık ayında görüşmeye gireceksiniz -
Arkadaşlar selam. Bülten açıklandıktan tahmini kaç gün sonra mülakat tarihi ile ilgili mail geliyor?
-
@mdelgado, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar selam. Bülten açıklandıktan tahmini kaç gün sonra mülakat tarihi ile ilgili mail geliyor?
Aynı ayın son haftasında
-
@bolatmali teşekkür ederim.
-
@ermanusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
sayın @crazycells bir başka deyişle adli sicil kaydını şimdi temin ettim diyelim ve suudi arabistanda yaşamaya devam edeceğim görüşme sırasında benden tekrar güncel tarihli olarak sabıka kaydı talep ederler mi?Yoksa Kccnin evrak taleb mailinde gönderdiğimiz evrakları mülakat sırasında götürmemiz yeter li mi?Ona göre şimdi almaya çalışacağım yoksa türkiyeye dönmeye yakın tarihli alacağım. Tekrar almam konusunda sıkıntı yaşarım.
Su an icin belgeyi alip gonderin. Eger mulakata kadar kalacaksaniz mulakatta konsolos bu belgeyi sizden guncel olarak yine isteyebilir. Buna konsolos karar verecek, sizin KCC'ye gonderdiginiz belgeyi de kabul etme ihtimali var ama...
-
@esranboylu, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar bir soru soracağım. DS-260 doldurduğumuz zaman büyük oğlanın pasaport süresi vardı olan pasaport bilgilerini girdik. Ufaklığın yoktu girmedik. Bugün ikisine de yeni pasaport istedik. Evrakları gönderirken çocukların yeni pasaportlarını göndereceğiz. Ds260 açtırıp düzenleyip öyle mi evrak yollayalım. Yoksa evrakları yollayalım mülakat zamanı geldiğinde randevudan sonra mı açtırıp düzenleyelim.?
İkinci sorum da şu işe girme ihitmalim var. Eğer bir işe başlarsam ds260 açtırıp bunu bildirmem gerekiyor mu yoksa aynı şekilde bu ve bundan sonrasında yaşanacak bütün değişiklikleri randevu aldıktan snra mı girmeliyim. ? @crazycells
-
Mulakat tarihi aldiktan sonra formu guncellersiniz.
-
bu tur degisikliklerle ilgilenmiyorlar, o nedenle hic guncellemeyin.
-
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Ds260 form açtırmak için e-mail yolladım 16-10-2019 akşam hala bir cevap gelmedi? Normalmi ?
1 hafta bekleyin. 1 hafta icinde geri donus yapmadilarsa yine email gonderebilirsiniz.
-
@Warrior99, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali @crazycells "Kentucky Consular Center" yazmak elzem değil bana göre. Ben "U.S. Embassy" diye aldım. "Amerikan Büyük Elçiliği" diye de alınabilir...
bos biraksaniz da olur.
-
@Warrior99, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Ayrıca, Vukuatlı Nüfus kayıt örneği için, Kurum belirtmeden "Kişi Talebi" seçeneğini seçerek aldım. Bunun herhangi bir mahsuru olabilir mi? Ben henüz belge göndermedim. Yanlışlığım varsa düzeltebilir misiniz?
Bir diğer konu, Eşim için alınacak olan Nüfus Kayıt örneğinin evli olduğumuz için 2 şekilde çıkması: Evlenmeden önce aldığımız da çocukların bilgisi ve çıkmıyor. Evlendikten sonra alınan da ise (Nüfus Aile seçeneğinde), eşimin anne-babası çıkmıyor. Bunun hangisi KCC'ye gönderilmeli noktasında bir öneriniz var mı? Ben ilk söylediğim şekilde yani anne-babasının çıkmayıp, çocuğumuzun ve benim bilgimin olduğu 2. şekilde almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?
-
sizin dogum bilgilerinizi gormek istiyorlar... Bu bilgi hangisinde varsa onu gonderebilirsiniz (cevap: hepsinde var)
-
sayin @bolatmali 'nin dedigi gibi 2. si daha uygun, anne/babayla bir isiniz olmayacak, ama cocuklarinizin bilgilerini dogrulamak isteyeccekler.
-
-
an itibariyle gönderildi. Bütün arkadaşlarima şans diliyorum.[email protected] olmasi lazim...
-
Merhabalar.
İstenilen belgeleri eşim ve kendim için submit ederken sadece Main Applicant’ın ds260 daki kayıtlı email adresini mi kullanmamız gerek yoksa farklı adreslerden mi email atmalıyız?
Teşekkürler,
-
@crazycells çok teşekkür ederim. Peki şimdi evrak maili aldık. Pasaportları gönderirken yenileri taratıp göndereceğiz değil mi.?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum