[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Selam arkadaşlar,
Ben e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği almak istediğimde bulunamadı diyor. Acaba yurtdışında doğdum diye mi? Ne yapmalıyım? Sizce sistem hatası mı? -
@Can-Alibali hayırlı olsun, arşiv kayıtlı adli sicil belgesini göndermeyi unutmayın
-
@burakk büyük ihtimal, Türk vatandaşı değilmisiniz? babanız kütüğünüzü aldırmışmı?
Aklıma sadece bu sebepler geliyor -
@Alparslan-BIYIK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells bu konu hakkında ki bilgilerinizi paylaşır mısınız bugün evrakları göndermek istiyorum fakat bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi birinin yardımına ihtiyacım var
Verdiginiz bilgilerin formu doldurdugunuz gune gore dogru ve tam olmasi yeterli. Sonrasinda guncellemenize gerek yok.
Eger Green Card alacak birinin ismi veya soyisminde degisiklik olsaydi, o durumda duzenlenecek belgelerde de degisiklik olacagi icin bildirmek daha dogru olurdu. Ama Green Card almayacak birinin temel bilgilerindeki degisiklikler icin formu guncellemenize gerek yok.
-
@burakk, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Selam arkadaşlar,
Ben e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği almak istediğimde bulunamadı diyor. Acaba yurtdışında doğdum diye mi? Ne yapmalıyım? Sizce sistem hatası mı?Yurtdisinda dogduysaniz, dogum belgenizi dogdugunuz ulkeden almalisiniz, Turkiye'den degil.
-
@crazycells merhabalar ben ds 260 doldurduktan sonra mezun oldum üniversiteden. Şu an da mülakat tarihi aldım ds 260 güncellemek zorundamıyım güncellemesem sorun olur mu ?
-
@irem-begum, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells merhabalar ben ds 260 doldurduktan sonra mezun oldum üniversiteden. Şu an da mülakat tarihi aldım ds 260 güncellemek zorundamıyım güncellemesem sorun olur mu ?
Güncellemek istemiyorsanız Herhangi bir sorun olmaz. Aranan şartlar en az lise mezunu olmanız.
-
@crazycells merhabalar green card talihlisiyim tek başıma gitmeyi düşünüyorum ve sadece kendim için ds260 formu doldurdum. 11 ekimde bana evrak maili geldi ve takıldığım ufak bir kısım var. E-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği alırken belge tipini ne seçmeliyim (Kişi,Aile,Nüfus Aile) ? Ayrıca belgenin neden verileceği kısmında kişinin talebinimi seçmeliyim yoksa kurum talebini mi ?
-
@crazycells bir sorum olacaktı. Türk vatandaşıyım dolayısıyla e devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği alabiliyorum. Doğum yerim almanya ama. Doğum belgesi için almanca doğum belgesini de yeminli tercümana çevirtip scan edip yollamalı mıyım? Yoksa sadece vukuatlı nüfus kayıt örneği yeterli olur mu?
-
Merhabalar arkadaşlar. Sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. E devletten ingilizce adli sicil kaydı belgesi aldığım zaman place of birth yerine Azerbaycan yazıyor aslında Azerbaijan İngilizcesi. Place of registry yerine de Muğla yazıyor aslı Mughla olması gerekirken. Geri kalan bütün bilgiler ingilizce. Belgeyi Kcc'ye bu şekilde göndersem sorun yaşanır mı yoksa Türkçe alıp tercüme ettireyim mi? Şimdiden teşekkürler.
-
@nicat, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar arkadaşlar. Sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. E devletten ingilizce adli sicil kaydı belgesi aldığım zaman place of birth yerine Azerbaycan yazıyor aslında Azerbaijan İngilizcesi. Place of registry yerine de Muğla yazıyor aslı Mughla olması gerekirken. Geri kalan bütün bilgiler ingilizce. Belgeyi Kcc'ye bu şekilde göndersem sorun yaşanır mı yoksa Türkçe alıp tercüme ettireyim mi? Şimdiden teşekkürler.
E-devletten belgeyi aldığınız şekilde gönderin. şehir isimleri:
Muğla- Mughla olmaz.
New York- niv york olmadığı gibi
Bir sorun yaşamazsınız endişelenmeyin. -
@Muhtaradana çok teşekkürler şimdi fark ettim :)
-
@berkay34, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells merhabalar green card talihlisiyim tek başıma gitmeyi düşünüyorum ve sadece kendim için ds260 formu doldurdum. 11 ekimde bana evrak maili geldi ve takıldığım ufak bir kısım var. E-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği alırken belge tipini ne seçmeliyim (Kişi,Aile,Nüfus Aile) ? Ayrıca belgenin neden verileceği kısmında kişinin talebinimi seçmeliyim yoksa kurum talebini mi ?
Sırasıyla;
Kişi,
kuruma ibraz,
Kurum adı: Kentucky Consular Center
Sayı kısmı çıkarsa 1 yazabilirsiniz -
@Mert-Güngör, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells bir sorum olacaktı. Türk vatandaşıyım dolayısıyla e devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği alabiliyorum. Doğum yerim almanya ama. Doğum belgesi için almanca doğum belgesini de yeminli tercümana çevirtip scan edip yollamalı mıyım? Yoksa sadece vukuatlı nüfus kayıt örneği yeterli olur mu?
Eğer burada alamıyorsanız gerekliydi. Burada alabildiğiniz için sorun olmaması lazım. @crazycells tavsiyelerini bekleyin yinede
-
@crazycells @Muhtaradana ve Değerli forum üyeleri herkse selamlar. Sorum şu ve evli çocuklu olan arkadaşlara gelen mailde de bunlardan farklı bir evrak var mı acaba
Pasaport Biografik Sayfasi
Dogum Belgesi
Evlilik Sertifikasi
Bosanma Belgeleri
Askerlik Kaydi
Polis BelgesiHer aşamada yüzlerce soru geliyor insanın aklına :) süreç bitene kadar kafayı yemezsek iyi. Herkese teşekkürler şimdiden.
-
@gezgin34, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells @Muhtaradana ve Değerli forum üyeleri herkse selamlar. Sorum şu ve evli çocuklu olan arkadaşlara gelen mailde de bunlardan farklı bir evrak var mı acaba
Pasaport Biografik Sayfasi
Dogum Belgesi
Evlilik Sertifikasi
Bosanma Belgeleri
Askerlik Kaydi
Polis BelgesiHer aşamada yüzlerce soru geliyor insanın aklına :) süreç bitene kadar kafayı yemezsek iyi. Herkese teşekkürler şimdiden.
Herkese standart mail geliyor.
Hangi belgelere sahipseniz onları göndermeniz yeterli. -
@Mert-Güngör zaten bizim doğum yeri almanya olan kişiler için başlığımız var oraya bakmadın anlaşılan hemen orayı incele
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1625/doğum-yerim-almanya -
Slm arkadaşlar benim evrakların 20 Eylül'de pasaport evraklarim onaylandı.siram 5024 tür acaba mulakat im ne zaman olur
-
Merhaba küçük bir sorum olacaktı. GreenCard 2020 Türkiye'den kazanan kişi sayısı nedir ?
-
@Emre-Topçuoğlu, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba küçük bir sorum olacaktı. GreenCard 2020 Türkiye'den kazanan kişi sayısı nedir ?
2709 kişi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum