Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @mefese, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@crazycells Üstad bizim mailimizde de aynı ifade varmış.
    Maili tekrar kontrol edince farkettim.
    DS-260 formlarında sadece kızımızın DS-260'ında anne isminin 2. i yanlış olmuştu, onun dışında eksiklik yoktu.
    İstenen evrakları KCC e gönderdim.
    Şimdi ne yapmak lazım?

herkeste var zaten :)

Su an beklemek disinda yapmaniz gereken bir sey yok.

• @crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@ossy, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

arkadaşlar bir sorum daha olacak gelen mailde You should review the list of required documents for processing below and send those to KCC to review as part of your application package, along with completing your DS-260. You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have completed your DS-260 and submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current. yazıyor. herkese aynı yazımı geliyor yoksa benim ds 260 ta bir sıkıntımı var pek anlayamadım?

ayrintili bilgi icin ilk iletiyi inceleyebilirsiniz.

DS-260 formunu yanlis doldurup doldurmadiginizi sizin bilmeniz lazim, sizden baskasi bilemez. Formu yanlis veya eksik mi doldurdunuz?

Vallahi hocam gerek ds 260 ı doldurduğumda gerekse evrak taleplerinde full forumdan yararlanarak dolduruyorum belgeleri. Mailde ds 260 görünce acaba dedim bana mı geldi sadece bir sorun varda yoksa herkese aynı mailmi gidiyor diye sormak istedim.ilk sayfada belirtilen mail örneği bu yıl gelen mailden örnekmi yoksa geçen seneden gelen mailmi onu bilmiyorum.Bu arada ds 260 ta sadece adres bilgisi girmedim onun yerine forumda belirtilen şekilde doldurdum o kısmı. Mail gelen diğer arkadaşlarda bilgilendirebilirlerse çok sevinirim.

• @crazycells @Muhtaradana selamlar, sana gelen evrak mailinde de tarih kısmında 9 u mu yazıyor acaba?

• @crazycells Üstad,
    Şu ifade var:
    "You should review the list of required documents for processing below and send those to KCC to review as part of your application package, along with completing your DS-260. You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have completed your DS-260 and submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current."
    DS-260 formlarımızda büyük bir hata olmadı ve Ds-260 ları pdf olarak ve Ds-260 formlarını konfirmasyon maillerini almış ve arşive kaydetmiştim.
    Eğer yukarıda yazdığım bize gelen maildeki ifade genel bir ifade ise hiçbirşey yapmadan bekleyeceğim.
    Sanırım 3-4 gün sonra evrak onayıyla ilgili bir mail alacağız. Onu bekleyeceğim.
    Süreç uzun ve stresli olunca insan herşeyi sormak istiyor.

• 150 kişi ile Aralık ayı vize görüşmesini kaçırdık 😄 tüm vize görüşmesine gidecek olan arkadaşlara bol şanslar dilerim.Umarım sorunsuz bir şekilde,yüzünüzde gülümseme ile çıkarsınız.

• @mefese hocam kendisi belirtti zaten bir sayfa önce bulabilirsiniz iletiyi yazmadan önce ufak araştırırsanız herkes adına kolaylık olacaktır..

@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@ossy, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

arkadaşlar bir sorum daha olacak gelen mailde You should review the list of required documents for processing below and send those to KCC to review as part of your application package, along with completing your DS-260. You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have completed your DS-260 and submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current. yazıyor. herkese aynı yazımı geliyor yoksa benim ds 260 ta bir sıkıntımı var pek anlayamadım?

ayrintili bilgi icin ilk iletiyi inceleyebilirsiniz.

DS-260 formunu yanlis doldurup doldurmadiginizi sizin bilmeniz lazim, sizden baskasi bilemez. Formu yanlis veya eksik mi doldurdunuz?

• Merhabalar. Greencard talihlisi annem. DS-260 forumunu doldururken evli olan kız kardeşim formu gönderdikten sonra boşandı soyadı ve adres bilgileri değişti kardeşim 21 yaşından büyük greencard alma gibi bir durumu yok bunu tekrar bildirmemiz gerekiyor mu gerekiyorsa hangi aşamada ve ne şekilde bildirmeliyiz yardımcı olabilir misiniz

• @crazycells teşekkür ederim kafada deli sorular haliyle idare edin lütfen😅

• @Alparslan-BIYIK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar. Greencard talihlisi annem. DS-260 forumunu doldururken evli olan kız kardeşim formu gönderdikten sonra boşandı soyadı ve adres bilgileri değişti kardeşim 21 yaşından büyük greencard alma gibi bir durumu yok bunu tekrar bildirmemiz gerekiyor mu gerekiyorsa hangi aşamada ve ne şekilde bildirmeliyiz yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar sizlere daha iyi yardımcı olabilmek amacıyla sürecinizi imzanıza taşıyın;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

• @bolatmali düzenledim yazmış olduğum konu hakkında bilginiz var mı yardım edebilir misiniz

• Congratulations on your selection for the 2020 Diversity Visa program!
    Please read this email and carefully follow the instructions listed in order to have your application processed as quickly as possible.
    You should review the list of required documents for processing below and send those to KCC to review as part of your application package, along with completing your DS-260. You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have completed your DS-260 and submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current.
    All documents should be submitted as attachments to your email to ensure they are properly received. We ask that you use the following method to name and attach your files

Ayrıca gelen mailin bir kısmı bu şekilde örnek olarak gösterilenden farklı acaba bizim ds-260 onaylandı mı evrakları gönderecekmiyiz

• ⭐⭐⭐

@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Alparslan-BIYIK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar. Greencard talihlisi annem. DS-260 forumunu doldururken evli olan kız kardeşim formu gönderdikten sonra boşandı soyadı ve adres bilgileri değişti kardeşim 21 yaşından büyük greencard alma gibi bir durumu yok bunu tekrar bildirmemiz gerekiyor mu gerekiyorsa hangi aşamada ve ne şekilde bildirmeliyiz yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar sizlere daha iyi yardımcı olabilmek amacıyla sürecinizi imzanıza taşıyın;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

Şuanlık bir değişiklik yapmayın. Mülakat maili aldıktan sonra formunuzu açtırıp güncelleme yaparsınız. Ama sizler yinede daha güvenli bir yol için @crazycells ten gelecek olan cevabı bekleyin. Sizlere bir tavsiyesi olacaktır

• @gezgin34 aynen 10/9/2019

• @dmrtkn herzaman yardımcı olmaya çalışırım 😀

• @Alparslan-BIYIK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Congratulations on your selection for the 2020 Diversity Visa program!
    Please read this email and carefully follow the instructions listed in order to have your application processed as quickly as possible.
    You should review the list of required documents for processing below and send those to KCC to review as part of your application package, along with completing your DS-260. You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have completed your DS-260 and submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current.
    All documents should be submitted as attachments to your email to ensure they are properly received. We ask that you use the following method to name and attach your files

Ayrıca gelen mailin bir kısmı bu şekilde örnek olarak gösterilenden farklı acaba bizim ds-260 onaylandı mı evrakları gönderecekmiyiz

Evrak maili almışsınız tebrik ederim. Bu konuda bilgi edinmek için bu konunun ilk sayfasını okuyabilirsiniz

• @bolatmali teşekkürler yardımlarınız için

• Merhabalar. Yeni üye oldum foruma, imzama bilgileri ekledim. Çok bilgi yok zaten şu an için. KCC'den mail aldım, evrak isteği için. Bu süreç benim için yeni başladı, yardımcı olursanız sevinirim. DS-260'ı doldurmadım ama dediğim gibi evrak isteği geldi. Önce DS-260'ı doldurup evrakları öyle mi yollamalıyım? Şimdiden teşekkürler.

• @3sonmez evet öncelikli olarak hayırlı olsun ds260 doldurup daha sonra evrakları iletmeniz gerekir .

• @Hakan-Kadioglu Çok teşekkür ederim, ilgileniyorum.

• Bana da evrak maili geldi

Benzer Başlıklar

• Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    907 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k