[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells sanırım tam olarak izah edemedim. haklısınız tam acıkca yazamadım belki de.
Olay su : su anki pasaportun süresi 2020 temmuz da bitecek ve ben bugün (16/10/2019) KCC den gelen mail e istinaden temmuz 2020 de süresi dolacak pasaport bilgilerimi e mail la gönderdim(16/10/2019) . Takip eden 2020 yılı Haziran ayında numaram current oldu( diyelim) ve 2020 Ağustos ayında mülakata gireceğim kesinleşti. Ama ben 16/10/2019 tarihinde süresi geçmiş bir pasaport bilgisi vermiş oldum. 2020 yılı Ağustos ayında e mailla öncesinde gönderilmiş ama o tarihte süresi geçmiş bir pasaportla mülakata giremeyeceğim için 2020 Haziran ayında yeni pasaport başvurusu yapıp durumu Ankara ya bildirmem ve mülakata eski ve yeni pasaportla girmem bir sakınca (sürecin uzaması vb) dogurur mu? bunu netleştirmek istedim. Bu konuyu sunun ıcın önemsiyorum. 4 kişilik bir aile oldugumuzdan yenileme bedeli bugun ıcın ciddi bir rakam tutuyor. Ödemeyi biraz ötelemek istiyorum.Sorunuzu anladim :) cevabim ayni. Bir problem olmaz, zaten boyle olmasi gerekiyor. Pasaportunuzun suresi yeterli olmayacaksa mulakattan once bunu uzatmaniz zaten yapilmasi gereken islem.
-
@Muhtaradana Tebrik ederim kardeşim, bana da dün akşam geldi 21:49'da, senin mesajını fark edememişim, hayırlı uğurlu olsun :)
Bu arada bana gelen mailde şöyle bir ayrıntı dikkatimi çekti; mailin geliş tarihi 16/10/2019, peki bu resimdeki tarih nedir acaba?

-
@Muhtaradana Tebrik ederim, umarım isteyen herkesin olumlu bir şekilde sonuçlanır bu süreci.
-
KCC'ye evrakları Kasım sonunda göndersem bir sorun olur mu? Çok mu geç kalırız?
-
günaydın ; tebrikler sürecin devamı da çok hızlı olur umarım
-
@aaktas29, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
KCC'ye evrakları Kasım sonunda göndersem bir sorun olur mu? Çok mu geç kalırız?
Bir sorun olmaz.
-
@turcouz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana Tebrik ederim kardeşim, bana da dün akşam geldi 21:49'da, senin mesajını fark edememişim, hayırlı uğurlu olsun :)
Bu arada bana gelen mailde şöyle bir ayrıntı dikkatimi çekti; mailin geliş tarihi 16/10/2019, peki bu resimdeki tarih nedir acaba?

Tebrik ederim, Hayırlı olsun :)
Mail alan herkeste tarih geldiği gün değil, sizlerde ki gibi geçmiş günlerin tarihi oluyor.
Kcc nin çalışma sistemini bilmek zor. -
Sayın @Muhtaradana Hayırlı olsun kalan sürecide sorunsuz atlatman dileği ile
-
@aaktas29 Eşiniz vatandaş oldu mu? gerçi olmazsa bile görünmesi gerekiyor. Nüfus müdürlülüğüne uğrayıp oradan görünmesini sağlamalısınız.
-
@bezdarniy aşağıdaki açıklamalarda evlenme kısmında yazıyor eşim. Listede yazmıyor. Yeterli oluyordur heralde
-
@turcouz tebrik ederim, hayırlı olsun, bende de aynı tarih var, diğer arkadaşlardada bir problem değil sanırım
-
evraklar tamamlanıp ( pdf ) olarak gönderildi şimdi hemen sıra excel tablomuza kayıt etmekte herkes için tekrar tekrar hayırlı ve hızlı geçmesi ümidiyle
-
@albayrakkosova, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
evraklar tamamlanıp ( pdf ) olarak gönderildi şimdi hemen sıra excel tablomuza kayıt etmekte herkes için tekrar tekrar hayırlı ve hızlı geçmesi ümidiyle
Tebrik ederim, hayırlı olsun :)
-
evrak talep maili gelen tum arkadasları tebrik ederim, darısı bekleyenlerin basına....:)
-
Bir şey sormak istiyorum. Bana da evrak maili geldi yaklaşık iki gün önce ama önümüzdeki yaz daha doğrusu mülakat zamanı gelmeden önce erkek arkadaşımla evlenme ihtimalimiz mevcut. Bu durumda uygun olan şey benim kendi belgelerimi yollamam mı yoksa beklemem mi ?
-
@frejya, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Bir şey sormak istiyorum. Bana da evrak maili geldi yaklaşık iki gün önce ama önümüzdeki yaz daha doğrusu mülakat zamanı gelmeden önce erkek arkadaşımla evlenme ihtimalimiz mevcut. Bu durumda uygun olan şey benim kendi belgelerimi yollamam mı yoksa beklemem mi ?
Daha evliliğiniz kesin değil. Eğer yapmayı düşünüyorsanızda bir an önce gerçekleştirmenizi tavsiye edeceğim.
Belgelerinizi yakın bir tarihte evlilik yapamayacaksanız tek başına gönderin.
-
Arkadaslar bulten aciklandi 8600 current eu.. hayirli olsun
-
@uarman Evet hayırlı olsun.... Sıra geldi mülakat tarihi emaili beklemeye..
-
@TheWinner2020 Evet... mülakat maillerimiz de gelir umarim bir an önce... Mülakat tarihi aldiktan sonra mi sağlik kontrolü randevusu almali ve ais kaydi yapmaliyiz? @crazycells @Muhtaradana
-
@uarman, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@TheWinner2020 Evet... mülakat maillerimiz de gelir umarim bir an önce... Mülakat tarihi aldiktan sonra mi sağlik kontrolü randevusu almamizi ve ais kaydi yapmamizi önerirsiniz? @crazycells @Muhtaradana
Öncelikle tebrik ederim,
Mülakat maili almadan bahsettiğiniz işlemleri yapamıyorsunuz zaten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum