[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@cato her bir evragi yeniden adlandirarak ayni mail icinde gönderin.. örnegin case no ayse kilic birth certificate, ali kilic birth certificate gibi
-
@uarman teşekkür ederim
-
@bolatmali teşekkür ederim
-
@bolatmali çok özür dilerim görmedim. Şimdi okudım ve farkettim. İlginiz için çok teşekkür ederim
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@bolatmali çok özür dilerim görmedim. Şimdi okudım ve farkettim. İlginiz için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Hayırlı olsun tekrardan
-
@salih2825
3 sayfadada bilgiler var, 3 ünüde taratıp gönderseniz bile 30 mb geçmiyor -
@salih2825 Alemsin hocam. Sen de beni güldürdün :" Beni ben kadar yaşlandırmışsın.."
Valla hocam bizim evlilik cüzdanı 18 yıllık, evlilik cüzdanında yazılı bilgilerin olduğu 3 sayfayı telefonumdaki microsoft office lens programı ile tarayıp pdf e dönüştürdüm.
Benim eşimin ve kızımızın tüm evrakları toplamı 10mb. Henüz evrakları yollamadım. Yarın sabah iyice kontrol ettikten sonra yollarım inşallah.
Ne demişler sabahın şerri gecenin hayrından iyidir.. -
Merhabalar KCC den evrak maili geldi, mailin aciklamalar kisminda, eger bir nedenle belgeleri temin edemiyorsaniz jpeg veya pdf olarak temin edememe nedeninizi belirtin gibi bir sey diyor, burada sunu sormak istiyorum; temin edememe degil de oyle bir belgeye sahip degilsek bunu da mi aciklamamiz gerekiyor? (Ornegin bayanlar icin askerlik belgesi veya yurt disinda belirtilen sureden daha az kalan kisinin adli sicil belgesi)
-
@recii35 açıklamana gerek yok gelen mailler şahsa özel gelmiyor standart şablon olduğu için dediğin gibi bayanlara askerlik bekarlara evlilik cüzdanı gibi sorular geliyor alakan yoksa görmezden gelicen açıklamana gerek yok bu sene mülakata gidip eksik evrak mantığını kaldırmak istiyorlar galiba ki açıklama isteyip sana mülakat tarihini çıkartmayacaklar evrak tamamlanıncaya kadar
-
günaydın herkese - bende 32xxx lerdeyim ve evrak mailim gelmiş süreç te moral kaynağı oluyor bu güzel :))
-
e-devletten alacağımız evrak taleplerinde ''kurum talebi'' seçerek evrağı çıkartmak istediğimizde istenilen kurum kısmına hangi açıklamayı yapmamız gerekiyordu? Bu konuyu bir iletide okumuştum fakat hatırlayamadım kusura bakmayın bu süreçlerde birşeyler karışabiliyor.
-
@salih2825, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
e-devletten alacağımız evrak taleplerinde ''kurum talebi'' seçerek evrağı çıkartmak istediğimizde istenilen kurum kısmına hangi açıklamayı yapmamız gerekiyordu? Bu konuyu bir iletide okumuştum fakat hatırlayamadım kusura bakmayın bu süreçlerde birşeyler karışabiliyor.
“Kentucky Consular Center”
-
@albayrakkosova, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
günaydın herkese - bende 32xxx lerdeyim ve evrak mailim gelmiş süreç te moral kaynağı oluyor bu güzel :))
Tebrik ederim, hayırlı olsun :)
-
@bolatmali Tabii ki başka neresi olabilir :) Teşekkürler
-
2 sene ABD de yaşadım. Police certificate almama gerek yok değil mi?
-
Merhaba, e-devlet üzerinden alınan evraklarda hangi kuruma verileceği kısmına "kentucky consular center" yerine "abd ankara konsolosluğu" yazılmış olması bir sorun teşkil eder mi acaba? Belgeler arşiv kayıtlı alındı.
-
@cato Amerika için bu belgeye gerek yok.
-
@ayvalik10 tesekkur ederim cevap icin, bu arada yurt disi adli sicil kaydimi haziranda almistim (ne kadar surede alabileceğimi bilemiyordum ancak 2 gunde geldi) uzerinden 4 ay gecmis yenisini alayim mi?( gerci yenisi de 2 gunde gelecek surec uzamaz herhalde) Bir diger sorum da evlilik cuzdaninda hem fransizca hem türkçe bilgiler mevcut olmasi nedeniyle ingilizceye tercüme ettirmemuze gerek yok diye dusunuyorum yaniliyor muyum?
-
@recii35, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@ayvalik10 tesekkur ederim cevap icin, bu arada yurt disi adli sicil kaydimi haziranda almistim (ne kadar surede alabileceğimi bilemiyordum ancak 2 gunde geldi) uzerinden 4 ay gecmis yenisini alayim mi?( gerci yenisi de 2 gunde gelecek surec uzamaz herhalde) Bir diger sorum da evlilik cuzdaninda hem fransizca hem türkçe bilgiler mevcut olmasi nedeniyle ingilizceye tercüme ettirmemuze gerek yok diye dusunuyorum yaniliyor muyum?
İlk sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten :)
İkinci sorunuzun cevabı olarak tercüme ettirmenize gerek yok. -
@snowflake konsolosluk sadece aracı bir kurum ana merkez kentucky ondan o şekilde yazılıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum