Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• Arkadaşlar
    Evraklardan evlilik belgesi olarak evlilik cüzdanının bilgi içeren sayfalarını tarayıp pdf hazırlayacağız ama sorun şu ki 18 yıl önce evlendik ve hanım bugün de hala genç ve güzelken ben bayağı bir yaş katetmişim :) Ayrıca bir de kızımız var evlilik cüzdanına kaydettirmediğimiz.
    Ne dersiniz nüfus idaresine eski evlilik cüzdanını verip yeni fotoğraflarımızla birlikte kızımızın da bilgilerinin olduğu güncel evlilik cüzdanı alalım mı?

• @cato Tebrikler..

• ⭐⭐⭐

@mefese, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar
    Evraklardan evlilik belgesi olarak evlilik cüzdanının bilgi içeren sayfalarını tarayıp pdf hazırlayacağız ama sorun şu ki 18 yıl önce evlendik ve hanım bugün de hala genç ve güzelken ben bayağı bir yaş katetmişim :) Ayrıca bir de kızımız var evlilik cüzdanına kaydettirmediğimiz.
    Ne dersiniz nüfus idaresine eski evlilik cüzdanını verip yeni fotoğraflarımızla birlikte kızımızın da bilgilerinin olduğu güncel evlilik cüzdanı alalım mı?

Cüzdanınız da güncelleme yapmanıza gerek yok. Şuan ki hali de yeterli olacaktır.

• @mefese Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sizin içinde durumlar gelişir.

• @bolatmali Çok teşekkürler..

• @mefese Bilgi içeren sayfaları derken sadede 2. Sayfadaki bilgilerin olduğu sayfayı tarayıp göndermemiz gerekmiyor muydu? Çoğul ekini kullandınız soru işareti oluşturdu şimdi bu bende 😀 ayrıca az önce evlilik cüzdanımıza bakıp eşime beni ben kadar yaşlandırmışsın derken iletinizi okumak gece gece kahkaha attırdı 😀😀

• Biz 4 kişilik bir aileyiz. Mesela Ahmet ve eşi elif ve çocukları ali ve ayşe için evrak gönderiminde aynı türk evrağı, aynı pdf de mi göndermem gerekiyor yoksa örneğin pasapprt iöin casenoxxxx ali pasaport, casenoxxxx ayse pasaport, casenoxxxxx Ahmet pasaport, casenoxxxx elif pasaport.... Şeklinde 4 ayrı pdf le gönderim yapmamız gerekiyor

• ⭐⭐⭐

@cato, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Aekadaşlar az önce evrak için mail aldım. Sorumu tekrar ediyorum @crazycells engin bilginize ihtiyacım var. Pasaportun süresi 2020 temmuz da doluyor. Mülakat tarihi de bu sürenin sonrasına sarkabilir. Bugün için mevxut pasaport bilgilerimi göndersem ve mülakat tarihinde süresi geçen pasaportumla beraber yenilenmiş pasaportumu götürsem bir sorun olur mu?

Sizlere cevap verirken geçmiş dönemden @crazycells bilgi paylaşımına dayanarak yönlendirmiştim.

Dilerseniz sizlerde şu linkten 2019 mülakat deneyimlerinde verdiği cevabı inceleyebilirsiniz;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/3889

• ⭐⭐⭐

Biz 4 kişilik bir aileyiz. Mesela Ahmet ve eşi elif ve çocukları ali ve ayşe için evrak gönderiminde aynı türk evrağı, aynı pdf de mi göndermem gerekiyor yoksa örneğin pasapprt iöin casenoxxxx ali pasaport, casenoxxxx ayse pasaport, casenoxxxxx Ahmet pasaport, casenoxxxx elif pasaport.... Şeklinde 4 ayrı pdf le gönderim yapmamız gerekiyor

Her kişi için her belgeyi ayrı ayrı oluşturmanız lazım.
    Detaylar için şu linki incelemenizi tavsiye edeceğim;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri

• @cato her bir evragi yeniden adlandirarak ayni mail icinde gönderin.. örnegin case no ayse kilic birth certificate, ali kilic birth certificate gibi

• @uarman teşekkür ederim

• @bolatmali teşekkür ederim

• @bolatmali çok özür dilerim görmedim. Şimdi okudım ve farkettim. İlginiz için çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

@bolatmali çok özür dilerim görmedim. Şimdi okudım ve farkettim. İlginiz için çok teşekkür ederim

Rica ederim. Hayırlı olsun tekrardan

• @salih2825
    3 sayfadada bilgiler var, 3 ünüde taratıp gönderseniz bile 30 mb geçmiyor

• @salih2825 Alemsin hocam. Sen de beni güldürdün :" Beni ben kadar yaşlandırmışsın.."
    Valla hocam bizim evlilik cüzdanı 18 yıllık, evlilik cüzdanında yazılı bilgilerin olduğu 3 sayfayı telefonumdaki microsoft office lens programı ile tarayıp pdf e dönüştürdüm.
    Benim eşimin ve kızımızın tüm evrakları toplamı 10mb. Henüz evrakları yollamadım. Yarın sabah iyice kontrol ettikten sonra yollarım inşallah.
    Ne demişler sabahın şerri gecenin hayrından iyidir..

• Merhabalar KCC den evrak maili geldi, mailin aciklamalar kisminda, eger bir nedenle belgeleri temin edemiyorsaniz jpeg veya pdf olarak temin edememe nedeninizi belirtin gibi bir sey diyor, burada sunu sormak istiyorum; temin edememe degil de oyle bir belgeye sahip degilsek bunu da mi aciklamamiz gerekiyor? (Ornegin bayanlar icin askerlik belgesi veya yurt disinda belirtilen sureden daha az kalan kisinin adli sicil belgesi)

• @recii35 açıklamana gerek yok gelen mailler şahsa özel gelmiyor standart şablon olduğu için dediğin gibi bayanlara askerlik bekarlara evlilik cüzdanı gibi sorular geliyor alakan yoksa görmezden gelicen açıklamana gerek yok bu sene mülakata gidip eksik evrak mantığını kaldırmak istiyorlar galiba ki açıklama isteyip sana mülakat tarihini çıkartmayacaklar evrak tamamlanıncaya kadar

• günaydın herkese - bende 32xxx lerdeyim ve evrak mailim gelmiş süreç te moral kaynağı oluyor bu güzel :))

• e-devletten alacağımız evrak taleplerinde ''kurum talebi'' seçerek evrağı çıkartmak istediğimizde istenilen kurum kısmına hangi açıklamayı yapmamız gerekiyordu? Bu konuyu bir iletide okumuştum fakat hatırlayamadım kusura bakmayın bu süreçlerde birşeyler karışabiliyor.

Benzer Başlıklar

• Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 6 Oy
    3k İleti
    406k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k