[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Timur-Yalçintaş, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba
Paylaşım için teşekkür ederim,
Egitim seviyem ilkokul, fakat 49_9021,00 kodlu HVAC meslek sahibiyim bu mesleği nereye eklemem gerekiyor yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
SaygilarBasvuru formuna eklemenize gerek yok. Eger secilirseniz mesleginizi yazacaksiniz.
-
@crazycells merhaba. başvurumu yaparken adres bölümünde farketmeden noktalama işareti kullandım bu bir sıkıntı yaratabilir mi başvurumuzda
örnek : ATATURK MAHALLESI ER SOKAK D BLOK NO 3/5 DAIRE 6 . (YANİ 3 5 yapmadım araya / işareti koydum ) ? -
Başvuru fotoğrafında sakal olup olmaması önemli midir?
-
@crazycells Ben sadece kendisinin yaptığı açıklamayı paylaştım. Bana da inandırıcı gelmedi zira çelişkili açıklamaları var kendisinin:

-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells merhaba. başvurumu yaparken adres bölümünde farketmeden noktalama işareti kullandım bu bir sıkıntı yaratabilir mi başvurumuzda
örnek : ATATURK MAHALLESI ER SOKAK D BLOK NO 3/5 DAIRE 6 . (YANİ 3 5 yapmadım araya / işareti koydum ) ?Ben de address kismini doldururken ayni isareti kullanmistim, problem degil
-
@miralam süpersin kardeşim içimi rahatlattın vallahı
bi ara gel ofise bi çay / kahve ısmarlayayım sana kardeşim 
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@miralam süpersin kardeşim içimi rahatlattın vallahı
bi ara gel ofise bi çay / kahve ısmarlayayım sana kardeşim 
Gelirim bi ara, neden olmasim

-
@Haliax, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Ben sadece kendisinin yaptığı açıklamayı paylaştım. Bana da inandırıcı gelmedi zira çelişkili açıklamaları var kendisinin:

Turklerde boyle bir hastalik var
bir isi bitiren, kendini o konunun uzmani ve otoritesi saniyor 
"Gonder" tusuna basarken nasil bir hata yapilabilir? Benim aklima pek bir sey gelmiyor
-
@Skygtr, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuru fotoğrafında sakal olup olmaması önemli midir?
problem degil.
-
@crazycells bende çelişkili cevaplar aldım
birine gerçek başvuru değil montajlıdır yazarken diğerine herkesin yanlış yapmasındansa bir fazla başvuru daha mantıklı geldi dedi pardon otorite sahibi olarak buna siz karar verdiniz haklısınız
başka bir youtuber internetten alıp son sayfayı koydu mesela onu yapabilirdi videodaki isimle farklı mesela o pasaport no bana ait olsa büyük olay çıkarırdım inşallah birinin hakkına girilmemiştir -
@crazycells Bu topraklarda Dunning-Kruger sendromundan bol bir şey yok ne yazık ki.
-
Merhaba arkadaşlar sağlık meslek lisesi mezunuyum. Şuan önlisans 1. sınıftayım. Eğitim kısmında neyi seçmeliyim? Ayrıca meslek lisesi mezunu olmam bir sorun teşkil eder mi? Çünkü eğitim bilgisi seçme ekranının altında şöyle bir yazı yazıyor - Tam bir çalışma dersinin tamamlanmasını yansıtan en az lise diplomasına sahip olmanız (meslek okulları veya denklik dereceleri kabul edilemez) - Tam ne manaya geldiğini anlamadım @crazycells
-
@Asil, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar sağlık meslek lisesi mezunuyum. Şuan önlisans 1. sınıftayım. Eğitim kısmında neyi seçmeliyim? Ayrıca meslek lisesi mezunu olmam bir sorun teşkil eder mi? Çünkü eğitim bilgisi seçme ekranının altında şöyle bir yazı yazıyor - Tam bir çalışma dersinin tamamlanmasını yansıtan en az lise diplomasına sahip olmanız (meslek okulları veya denklik dereceleri kabul edilemez) - Tam ne manaya geldiğini anlamadım @crazycells
high school degree'yi secebilirsiniz... o ceviri dogru bir ceviri degil.
-
@crazycells hocam, ben de önlisans öğrencisiyim, siz üniversite öğrencileri için some university courses demişsiniz ben de öyle seçerek başvuru yaptım. yanlış mı yaptım acaba?
-
@gokayK doğru yapmışsınız
-
@crazycells hem kendim hemde eşim için başvuruyu yaptık fakat fotoğrafları sadece idphoto sitesinden kontrol ederek uygun boyutlara getirerek yükledik.basvuru sayfasindaki photo tool u kullanmadan sıkıntı yaratır mı?? Cvp larin için şimdiden teşekkürler
-
@kleros, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells hem kendim hemde eşim için başvuruyu yaptık fakat fotoğrafları sadece idphoto sitesinden kontrol ederek uygun boyutlara getirerek yükledik.basvuru sayfasindaki photo tool u kullanmadan sıkıntı yaratır mı?? Cvp larin için şimdiden teşekkürler
sorun olmaz.
-
Üniversitede bir süre hazırlık okudum sonra kaydımı sildirip bıraktım bu durumda hangi seçeneği seçmeliyim.
@crazycells -
(5) Some university courses - üniversite terk ya da üniversite öğrencisi
-
green card başvurusu yapan birinin turist vizesi alması zorlaşır mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.