Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

• Sayın @crazycells son aciklanan sayi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

• @asilcenk keşke dediği gibi olsa ancak forumlarda konuşulan bu sene için 30K'nın bittiği yönünde. Tek bir ihtimal kalıyor o da KFC'nin bu kadar insanı magdur etmemesi için vize sayısını arttırması olacak ki o da mucize ..

• @azeusa bu yıl kaç vize verecekler belli mi yoksa yaklaşık mı?
    X-15668
    X=?

• @superdem22 30K bittiği ne demek? Tam anlamadım

• http://britsimonsays.com/vb-progress-with-3-months-to-go

BritSimon yazısını tavsiye ederim. 30 binleri görme şansı çok düşük diyor. BritSimon buradaki bazı değerli arkadaşlarımız gibi takip edilebilir düzgün biri gibi görünüyor. Bilmeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

• @muzmin_a yanlış ifade ettim. 30K'lara gelmeden biteceği yönünde

• @arnblt cevap için teşekkürler. Peki 20K sonrası hole yüzdesinin artması (55%) 'lerde görünüyor. Ve yoğunluğun düştüğünü de görüyoruz. Bunlar bizi 30K'nın üzerine çıkarmaz mı sence? Bir de psikolojik etmen olarak bu kadar insanın magduriyet ( nasıl ifade edeceğimi bulamadım :) ) yaşamamasını isteyerek NACARA'dan kontenjan sağlayabilir. Bu tabiki sadece bir umut .. Yüksek numaraları sürece dahil edecek etmenler bunlar bence. Aslında sorduğum biraz da buydu :) Umarım gönlümüzce olur.

• Bu ileti silindi!

• 13800 Mart ayı sonuna kadar verilen vize istatistiği

10296(issue)+711(ap)+38(intrans)+20(trans)=11065 (13800 e kadar max toplam vize alabilecek kişi sayısı)

4492(issued)+383(ap)+38(intrans.)=4913 gerçek başvuran ve alabilecek id sayısı)

11065/4913=2,25 alan id başına verilen vize ortalaması

10204 (13800 e kadar olan gerçeh id) 10204 X 0,49 X 2.25=11.249
    (vize verilen kişi sayısına en yakın sayı yani gerçek id'lerin %49 u başvuru yapmış ve her başvuran 2.25 vize almış.

Bitti mi bitmedi maalesef tabiki bu haliyle kalsa zaten sıkıntı olmayacak ancak Nisan ayının 10 una kadar 1 ile 13800 arasında 640 kişilik ready gelmiş.
    Bundan sonrada gelmeye devam edecek bu nedenle oran %49 ile kalmayarak %53 ile %55 civarına çıkacaktır diye düşünüyorum. Umarım bu oranın üstüne çıkmaz :(

Şayet ortalama başvuru oranı %54 ortalama ile biterse(bu oran artarsa olumsuz, düşerse olumlu yönde rakamlar değişecektir);

18 bin adet vize için EU23000
    19 bin adet vize için EU25000
    20 bin adet vize için EU26800
    21 bin adet vize için EU28700

• @asilcenk hocam neden son 3 ay ben onu anlamadım. yani neden mayıs ayı için yayınlanırken haziran da buna eklendi? birde bende şahsen 27 28binlerde biteceğini düşünmüyorum ancak dediğiniz gibi bizler için artık ihtimal pek kalmadı :)

• Burda herkesin yazdığına bakarak anladığım tek bir şey var benim case no 32xxx artık üstüne soğuk su iç demek oluyor. Ve numara gelir diye bir sonraki sene için insanların şansını çalmamak adına başvuru yapmadım öteledim biraz geç giderim en fazla dedim ama olmadı daha önceki yıllarda yanlış hatırlıyorsam düzeltin 2. Bir çağırma muhabbeti olmuştu yani belki yine öyle birşey olur diyeceğim ama bu kadar şanssızlık üstüne birşey olmaz bu sene sizin şanssızlığınız benimde çekilişe dahil olup eşimin kazanması oldu 😂 üzgünüm bunun için

• @pacaveli

Nisan ayında Mayıs ayının bülteni yayınlanıyor ve Mayıs ve Haziran aylarının cut off'ları bildiriliyor.
    Haziran ayının cut off'unu öğrendiğimize göre geriye bilmediğimiz ve öğreneceğimiz sadece 3 ay kaldı. Temmuz-Ağustos ve Eylül.

Onlarda şu şekilde açıklanıyor;
    Mayıs'ta Haziran-Temmuz
    Haziran'da Temmuz-Ağustos
    Temmuz'da da Ağustos Eylül için cut off sayıları belli oluyor.

Böylece Temmuz ayında 2018 için tüm rakamları öğrenmiş oluyoruz.

• Ulan madem gelmeyecen niye cıkıyorsun hiç çikmasa daha iyidi .bu kadar plan, program, hayal suya dustu.cekilislerin aciklanmasini beklerkenki asilsiz hayal gibide degil onunde somut bir sey var.mart dedik mayis dedik hersey belli olur.boyle gidim gidim arttirip son 3 ayda 5 6 k olarak artcagini hic sanmiyorum.simdiden alistirip unutmaya calisiyorum umut beslersek daha kotu olacak cunku cok buyuk ihtimal gelmeyecek en azindan psikolojikman hazirlik olmus olacak...

• @metert aynı şekilde 1,5 yıldır durmadan para biriktiriyoruz yeni evlenmiştik çıktığında eve doğru dürüst eşya bile almadık orda herşeyi sıfırdan alırız elimizde para olsun diye gelinen durum bu şansımıza işte trump a denk geldik herkesin hayalini yıktı trump amca birde kazanıp gitmeyenler de çok fazla bakalım

• @Ozan-Aydemir alın bende de okadar. Bu sene istatistik anlamında ezber bozan bir yıl oldu. Şanssızlık hep. Yine de insan psikolojisi son ana beklemekte fayda var. vize alıp gitmeyen, interview'a gitmeyen, form submit yapmayan insanların da çok fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yoğunluk ve Hole artışı da bir ihtimal üst sıraları zorlayabilir. Brit'in ne söylediğinin bir önemi yok artık. Bundan önce de artacak diyen adamın current olmaz demesine de pek güvenmiyorum.

• @superdem22 bakalım tek ümit o yönde bizde de Avrupaya gitme şansımız var eşim alman fakat amerikaya o kadar çok baktık ki Almanya veya herhangi bir Avrupa ülkesi iğrenç geliyor şuan evler daracık herşey daracık istediğimiz hayalimiz bu değil. Fakat belkide başta yapılan hata vizeyi almadan hayal kurmak onu yapmadan da olmuuor ot gibi yaşadık 1,5 yıl neticede güzel günler görme hayali ile :)

• @Ozan-Aydemir bekleyip görelim derim ben yine.. umarım herkese sıra gelir. bir mucize ..

• @onur1601 istatikleri son değerler üzerinden yapman daha iyi olur. Nisan mülakatları neredeyse bitti. Yaklaşık 16000 kişiye ait dosya işlem gördü. (Issued+AP+Ready). Burada 2800 civarı zaten boşluk var. Dolaysıyla Nisan itibariyle yaklaşık 13500 vize tükendi. 20 bin üzerinden hesap yaparsan 7000 kişiye en az 6000 Case ile yakalarlar bence. 1071 i gitti kaldı 5000. Bence 20300 Cut-off a en az 4000-5000 case eklemeli derim ben.

• 2018 (26.03.2018 e kadar)
    AF 7.279
    AS 2.387
    EU 9.458
    NA 1
    OC 309
    SA 555
    TOTAL 19.989

2017
    AF 19.100
    AS 7.512
    EU 20.040
    NA 479
    OC 695
    SA 1.241
    TOTAL 49.067

2016
    AF 20.535
    AS 8.661
    EU 14.722
    NA 614
    OC 432
    SA 700
    TOTAL 45.664

2015
    AF 19.472
    AS 7.377
    EU 19.141
    NA 612
    OC 730
    SA 765
    TOTAL 48.097

2014
    AF 22.497
    AS 8.193
    EU 18.292
    NA 510
    OC 661
    SA 865
    TOTAL 51.018

• Arkadaşlar Endişenizi anlıyorum ama durun bakalım hemen enseyi karartmayın.Son düdük daha çalmadı.Hala umut var.
    Aklınızdaki ve gönlünüzdekinin hakkımızda hayırlı olması dileğiyle.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k