Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @pelinbeyazkaya
    hayır sorun olmaz


  • @smesut burada izlediğim videoda da küçük harf geçiyordu o konudan yana biraz olsun rahatım. Fakat il ilçe olayı canımı sıkıyor.


  • @pelinbeyazkaya
    hayır onda da sorun olmaz merak etmeyin . 👍


  • @smesut cevap için teşekkürler🙏

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Unalk, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Herkese merhaba, akşamdan beri onlarca kez uğraşmama rağmen bir türlü başvurumu yapamadım. Her seferinde "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: " hatası alıyorum. IE, windows edge ve chrome ile denedim. İlk sayfanın girişini tamamlayıp Continue butonuna bastığımda bir sonraki sayfaya geçmiyor ve belirttiğim hatayı alıyorum. Sorun ne olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Başvuran herkesin şansı açık olsun.

    Daha sonra tekrar deneyin isterseniz, yogunluktan kaynaklaniyor olabilir. Henuz 1 aydan fazla sure var onunuzde.

    Ayrica Mozilla veya Opera ile deneyin isterseniz, eski bir bilgisayar kullaniyorsaniz (5+ yil) bu yazdiginiz web browser'lar genelde biraz hantal kaliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @deniz16, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    @crazycells herkese merhaba. ben çokça rastladığım ve bi türlü emin olamadığım için sizlerin görüşünü merak ediyorum. doğum yeri yazan kısma kimisi il kimisi ise ilçe veya kimliktekini diyor. Hatta bazı arkadaşlar ilide yazsanız problem olmayacağını youtubeda belirtiyor...? siz ne diyorsunuz

    herhangi birini yazabilirsiniz, hicbiri yanlis olmadigi icin sorun yasamazsiniz. Benim tavsiyem ise ili ya da ilceyi yazmaniz yonunde degil, resmi belgelerde gectigi sekilde yazmaniz yonunde.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pelinbeyazkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhaba, iki sorum olacak, ben 3 ekimde hem kendim hem de eşim adına iki başvuru yaptım. Fakat yazıyı küçük alfabe ile girmişim "türkçe karakter kullanmadım" sorun olur mu?
    "City" olayı beni yordu ve çok kararsız bıraktı. Doğum yerime ve adres bilgilerime city il olarak girdim. Ama doğum yerimde ilçe yazmam gerekiyormuş. Bu sorun olur mu?

    hemen yukaridaki cevaba bakabilirsiniz.


  • @crazycells resmi belgelerde geçtiği şekilde demişsiniz. Burdan kastınız büyük harf küçük harf mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pelinbeyazkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    @crazycells resmi belgelerde geçtiği şekilde demişsiniz. Burdan kastınız büyük harf küçük harf mi?

    hayir, bilgiden bahsediyorum.
    Buyuk/kucuk harfin herhangi bir onemi yok ki 🙂 isminiz MEHMET seklinde yazilinca dogru oluyor da mehmet seklinde yazilinca yanlis mi oluyor? 🙂


  • @crazycells Tamam sıkıntı yok o zaman☺


  • Merhaba. Ön lisans (veya meslek yüksekokulu diye de geçiyor) mezunu olan birisi, öğrenim bilgisini ne olarak girmeli acaba?

    Bir de fotoğraf ile ilgili bir sorum var:
    Fotoğrafçıda fotoğrafı çektirip, evde kendim "idphoto4you" sitesinde doğru ölçülerde düzenleyip kullanıyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Sorun; fotoğrafçının fotoğrafımı bilgisayarından silmediğini düşünüyorum. Eğer benim fotoğrafımı kullanarak başvuru yaparlarsa (sahte başvuru gibi), benim başvuruma ve onların yapmış olduğu başvuruya da green card çıksa (düşük bir ihtimal biliyorum) ve aynı fotoğraf iki kere kullanıldığı için iki başvuru da eleniyor mudur acaba? Bize sonuçlar gösterilmeden önceki işlemlerden bahsediyorum. Yani sonuçlar açıklanmadan önceki işlemlerde eleniyor olabilme ihtimalimiz var mıdır bu olay yüzünden?


  • @berk1937 Değişik bir komplo teorisi olmuş sizinkisi. Benim anlayamadığım çektirdiğiniz fotoğrafçı niye sizin fotoğraflarınızla bir başvuru yapsın? Her fotoğrafçı çektirdiği fotoğrafları arşivler müşterinin kaybedip tekrardan isteme, sonradan üzerinden oynama yapılmasını isteme, bir kaç kopyasını daha isteme vs. durumlara karşı bu gayet normal bir durum gönlünüzü ferah tutun. Yani fotoğrafçınızın greencarddan haberi olduğunu ve düzenli olarak başvuru yaptığını bile varsaysak düşünceniz mantıklı bir yere çıkmıyor. Bu süreç telaş heyecan ben de dahil herkesi yıpratıyor bence bu süreçte daha sakin olmalısınız böyle şeyleri kafanıza takmak gerçekten kendinizi yıpratmaktan başka bir fayda getirmez size. Umarım hayallerinize kavuşabilirsiniz.


  • Az önce küçük bi şok yaşadım. Biz bu sene pasaport şartı geldi az da olsa sahte, çift başvurular azalır derken videoda ki hanımefendi sallamasyon bilgiler girerek formu onayladı ve bunu youtube üzerinden paylaştı. Herşeyi geçtim ya kafadan attığı pasaport nosu gerçekten başvuran birinin numarasıysa bu kişi onun hakkına girmiş olmuyor mu? Direkt elenmiş olucak kazansa dahi çifte başvurudan elenicek. Buna gayet normal bir şekilde tepki gösterdiğimde ise sanki fazladan başvurduğu kişi benim hakkıma girmiş gibi bana tepki gösterildi 😂 neymiş kaderimse kazanırmışım yani sanki fazla fazla başvuru oluyor diye tepki göstermişim gibi komik gerçekten


  • @Pickles Pek bir mantık aramanıza gerek yok aslında 😅
    Sadece "olabilir mi?" kafasıyla düşündüm.

    Bu arada, başvurumu yaptım. Başvuruyu yaparken, ikinci sayfaya geçmek istediğimde, "bu sayfaya erişilemiyor" gibi bir uyarı çıktı, ben de formu tekrar doldurdum ve ikinci sayfaya geçip "submit" edebildim. Herhalde "submit" butonuna basmadıktan sonra sorun yok.

  • ⭐⭐⭐

    @berk1937 Confirmation sayfasını görene kadar vazgeçmeyin.



  • Merhaba, başvuruda forumun yönergelerine göre ilerledim. Aynı zamanda kafama takılan bir nokta var, başvuru esnasında olduğu gibi yazın denilmiş ama başvuruda Türkçe karakter kullanmıyoruz doğru mudur ? örn: İsimde ve diğer bir örnek POB : ŞİŞLİ yerine SISLI olacak şekilde mi olacak yoksa direkt olarak mı yazmamız gerekiyor ?


  • @BogachanF Türkçe karakter kullanmadan doldurmalısınız.


  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese hayırlı olsun. 2 gündür onlarca kez denememe rağmen the requested was rejected. please consult with your administrator uyarısı alıyorum. chrome, explorer, farklı ınternet agları, pc'ler denemedıgım yöntem kalmadı, arkadaş kendınınkını yaptı benımkını denedı yıne aynı uyarı cıktı. Bu durumu yaşayıp, çözebilen var mıdır?


  • arkadaşlar merhaba zor da olsa opera ile başvurularımız tamamladık fakat heyecanla ve sayfalara tekrar girmekten city town kısmına il province kısmına da ilçe yazdım adres ile ilgili bir işlem yapılmayacağından çok sorun olacağını düşünmüyorum ama bilemedim sizce sorun olur mu???


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum