[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
dogum yeri kimlikte bahçelievler yazıyor bu şekildemi yazmalıyım. soyadımdada ç var onu c mi yazayım @crazycells
-
@Hasta-La-Vista-Baby Adınız ve soyadınızı Pasaportta yazıldığı gibi yazın ve doğduğunuz ülkeyi seçmeniz yeterli olur
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır buradanda detaylı konuya ulaşa bilirsiniz -
merhaba arkadaşlar başvurudan bir kaç hafta sonra eşim doğum yapacak yani daha başvurular devam ederken ben tabi o zamana kadar beklemek istemiyorum erkenden başvurumu tamamlamak istiyorum sonrasında bu bir problem olur mu ?
-
@Hasta-La-Vista-Baby pasaportta isim soyisim dogum yeri ne yazıyorsa oradaki gibi yazılacak.
-
@Gabriel Hayır bir sorun olmaz, formu doldururken doğum olmuşsa yada olmamışsa ona göre doldurun. (ve başvuruyu sistem açılır açılmaz doldurmakla son dk başvurmanız arasında bir fark olmuyor) zaten bir bireyin kazanma olasılığı son zamanların başvuru sayısına göre %0,5, ben 5 kez denedim arkadaşımla çıktım bu yola o ilk çekilişte kazandı
-
@Hasta-La-Vista-Baby, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
dogum yeri kimlikte bahçelievler yazıyor bu şekildemi yazmalıyım. soyadımdada ç var onu c mi yazayım @crazycells
evet, ingilizce karakterlerle yazin.
-
Merhabalar, Posta adresi kısmına aklım çok takılıyor. İlin merkez ilçesini il adı kullanmak gerekmez mi? Mesela AKSARAY MERKEZ ilçesi yazmak yerine il AKSARAY ilçe AKSARAY yazmamız gerekmiyor mu?. Sonuçta merkez ilçesi ilin merkezi olduğundan aksaray yazılması gerekmekte?
-
@thermo e devletten ikametgah sorgusu yapın oradaki tam adrese göre il ve ilçeyi seçip doldurun il Aksaray ilçe Merkez olarak girin eğer buysa
Şu konu başlığından detaylı bilgi alabilirsin videoyu izlemenizi tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır -
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@thermo e devletten ikametgah sorgusu yapın oradaki tam adrese göre il ve ilçeyi seçip doldurun il Aksaray ilçe Merkez olarak girin eğer buysa
Şu konu başlığından detaylı bilgi alabilirsin videoyu izlemenizi tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Cevap için teşekkkürler. Benim 2003 ten beri başvuru yapıyorum çıkmıyor. Demek ki açık hatalarımız var. Burada semt ilçe il kısmı önemli. Bu soruyu çekilişi kazananlar cevaplarsa daha sağlıklı olur. -
@thermo Benim dediğim gibi olacak adres kısmı ve adres bilgisi çekilişi kazanmanıza etki etmez Çekiliş bilgisayar tarafından confirmation number üzerinden seçiyor sistem adresinize bakmıyor
-
@crazycells You must enter a one to two digit passport expiration month between 1 and 12. PASAPORT HATASI ALDIM NEDENİ NEDİR ACABA
-
Merhabalar master'da son senem bu sene biticek eğitim durumunda hangisini secmem gerekir acaba ? Bir de doğum yeri kimlikte istanbul degil de ilçe olarak yaziyor sitede sehir soruyor istanbul mu yazmaliyim kimlikte yazani mi?
-
@CEMOWQ geçerlilik süresindeki ay hatası son kullanım tarihi
-
Ablam myo mezunu ve geçen sene dgs ile lisansa yerleştişu an lisans öğrencisi biz Some university courses seçeneğini seçtik yanlış mı oldu acaba?
-
@thermo, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar, Posta adresi kısmına aklım çok takılıyor. İlin merkez ilçesini il adı kullanmak gerekmez mi? Mesela AKSARAY MERKEZ ilçesi yazmak yerine il AKSARAY ilçe AKSARAY yazmamız gerekmiyor mu?. Sonuçta merkez ilçesi ilin merkezi olduğundan aksaray yazılması gerekmekte?
ikisi de ayni sey :)
-
@CEMOWQ, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells You must enter a one to two digit passport expiration month between 1 and 12. PASAPORT HATASI ALDIM NEDENİ NEDİR ACABA
ay hanesine 12'den buyuk bir rakam yazmissiniz, bilginize.
ay-gun-yil seklinde gidiyor bosluklar... -
@KAYHAN, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ablam myo mezunu ve geçen sene dgs ile lisansa yerleştişu an lisans öğrencisi biz Some university courses seçeneğini seçtik yanlış mı oldu acaba?
sorun yok.
-
DV2021 icin guncel video:
-
Sayın @crazycells Elinize sağlık çok açıklayıcı video olmuş her zamanki gibi
Forumda başvuru için merek edilen her şeyin yanıtı burada aslında fakat herkeste feyecan fırtınası var hani bazen gözümüzün önündekini göremeyizya onun gibi birşey .
Herkesin şansı kısmeti açık olsun -
Merhaba Green card lottery'e basvurmus olmak Amerika vatandaşı ile evlilik yaptigimizda evlilik ile green card başvurusunda mulakat sırasında problem çıkar mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum