Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Fotoğraf örneği ve soru
-
Herkese merhabalar, bugün bir fotoğraf çekimi denemesi yaptık ancak ışıktan dolayı arka plan sol taraf açık renk iken sağ taraf karanlık kalmış görünüyor. Aynı şekilde yüzünün sağ tarafında da biraz gölge var gibi. Ve örnek fotoğraflarda genellikle omuz hizasına kadar gözüküyor. Omuzun bu kadar aşağısının gözükmesi sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

-
En garantisi 20 TL verip gidip fotoğrafçıda Amerikan vizesi için diyerek cektirmekken, bu konu neden bu kadar uzuyor anlam veremiyorum. Siz sordunuz diye demiyorum, lütfen yanlış anlamayin, her yerde konu bu. Videolar , sayfalar süren anlatımlar , şüpheler , sorular, detaylar... 20 TL arkadaşlar..bastirmayip sadece dijital ortamda alırsanız 15 e de bulursunuz. İstanbul dışında belki 10 liraya bile cekerler...kafanız rahat olur.
-
Merhabalar hocam 20 30 tl sinde degiliz de bazi fotografcilarin isguzarlik edip photoshop vs gereginden fazla kullanmasindan endiseleniyoruz biraz pimpirikliyiz sanirim.

-
Fotoğrafın üzerinde oynama yapmayın derseniz ellemezler fotoğrafı hem garanti bi iş olur genelde insanlar fotoğraftan elenmektedir.
-
@alaskan ek olarak şunuda ifade etmek gerekiyor bazı fotografçılar biometrik resim çekmeye alışmışlar ve uygulamada resim kullanılamıyor bunu da göz önünde bulundurun.
-
Aynen hocam bu ve benzer durumlardan dolayi kendim yapmak istemistim.
-
@alaskan para vermeye ne gerek var ikindi vakti 1 dk da çektim ve düzenledim herşeyiyle hazır bu kadar basit birşey için fuzuli para vermeye gerek yok
-
@actuntas ben üniversite mezuniyetimde bi yerde otururken telefon ile çektiğim selfie ile başvurdum. Arka planda sağ tarafta lacivert renkte cübbe; sol tarafta yarı cübbe yarı ayakkabı görünüyor. İlk başvuru da da kazandım. Fotoğraf üzerine çok ince düşünmeyin derim. İster kendiniz çekin ister fotoğrafçıda çektirin size kalmış. Şans faktörü daha önemli.
-
@S-and-V tesekkur ederim nedense cok kafaya takmistim bunu.

-
@actuntas suradaki yonlendirmeleri takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
-
Merhabalar;
Ben de 2 gün önce fotoğrafımı fotoğrafçıda çektirdim ,yalnız fotoğrafçı bende bir oynama yapmadan arka planı kesip öyle verdi ,fotoğrafı büyüttüğümde saç,yüz ve boyunda hiçbir fotoğraf düzenlemesi bulunmamakta, fotoğrafçı da bu sadece arka planı alıyor dedi, sıkıntı yaşar mıyım? -
arkadaşlar fotoğraf olayını çok büyütmeyin gözünüzde @ayvalik10 kardeşimizin açmış olduğu konu var buradan bakabilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek?
page=1evde resim çekmek için yine YeşilkartForum,un youtube videosunda anlatılmış
boşuna fotoğrafçıya para vermenize gerek yok. resim çekerken resim çekilecek kişi güneşe bakacak şekilde ve resmi çeken kişide güneşi arkasına aldımı hepsi bu kadar.ayrıyetten ben dün eşimin kendimin ve 2 çocuğumun resmini evde iphone 5s ile çektim sayın @ayvalik10 yardımlarıyla arka planı ise www.remove.bg değiştirip https://www.greencardphotocheck.com/tr/ sitesinden uygunluğunu kontrol ettik dünde 2 adet başvurumu yaptım sıkıntı yaşamadım hepsi bu kadar.
-
@VR mesajını okur musun
-
Arkadaşlar yüklenecek olan fotoğraf doğal mı olacak yoksa fotoğrafçı da ayarları tam çok ufak oynanmış olsa da kabul mü?
-
@Tarkovsky fotoğrafçıya gidecekseniz vesikalık resim çektirir misin ondan sonra boyutlarını 602 x 602 gibi 600 x 600 üstünde yaparsan tsg photool resmi sitesine yükleyince otomatik olarak ayarlanıyor.
-
Arkadaşlar iyi aksamlar, fotoğraf konusunda bir problemim var 620×620 olarak düzenlenmiş fotoğrafımız. Bu bir problem oluşturur mu? Yeniden düzenlemek mi gerekir 600×600 mü olmak zorunda
-
@canola, içinde söyledi: Fotoğraf örneği ve soru
Arkadaşlar iyi aksamlar, fotoğraf konusunda bir problemim var 620×620 olarak düzenlenmiş fotoğrafımız. Bu bir problem oluşturur mu? Yeniden düzenlemek mi gerekir 600×600 mü olmak zorunda
sorun olmaz. 600 x 600 ile 1200 x 1200 piksel arasinda bir boyutta olabilir.
-
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik bölümünden taşındı
crazycells
Benzer Başlıklar
166
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k