bugün başvurdum herkese hayırlı olsun 
VR tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba Diş Hekimiyim diplomamda Yüksek Lisans Derecesi ile mezun olmuştur yazıyor 5 yıl okudum ama daha önce askerlik dönemimde TSK biz lisans mezunu olarak değerlendiriyoruz demişti.Burada böyle farklı bir durumla karşılaşır mıyım? Yoksa normal olarak diplomamın üzerindeki geçerli mi oluyor?
-
RE: DV2020 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
merhabalar lottery sayfası gün boy bilg. açılmadı, sizde açılıyor mu bilgisi olan varsa sevinirim.Durumumu henüz öğrenemedim.
İyi akşamlar dilerim.
VR tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@VR @crazycells fikrini söylersen mutlu olurum
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar ailede bir yakınımın şubat ayında ismi değicek mahkeme kararı ile şuanki ismi ile mi başvuru yapalım yoksa alacağı ismi mi yazalım?
-
RE: DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
merhabalar DS160 formu doldurma örneği olan bir başlık var mı
-
RE: Green card başvuru fotoğrafı ile pasaport fotoğrafı ?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
merhabalar arkadaşım ruj ve allık sürmüş yüzüne abartı değil ama , ruj ve allık da bir problem olur mu başvuru fotoğrafında
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells merhabalar size sormak için, fotoğrafımı gönderebileceğim bir DM butonu var mı ?
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells merhabalar fotoğrafçılar arka fonu beyaz yapmak için photoshop programında sizde oynama yapmadan arka fonu kesip öyle beyaz yapıyorlar bunda orun olur mu
-
RE: Fotoğraf örneği ve soruGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Merhabalar;
Ben de 2 gün önce fotoğrafımı fotoğrafçıda çektirdim ,yalnız fotoğrafçı bende bir oynama yapmadan arka planı kesip öyle verdi ,fotoğrafı büyüttüğümde saç,yüz ve boyunda hiçbir fotoğraf düzenlemesi bulunmamakta, fotoğrafçı da bu sadece arka planı alıyor dedi, sıkıntı yaşar mıyım? -
RE: DV2020 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
merhabalar lottery sayfası gün boy bilg. açılmadı, sizde açılıyor mu bilgisi olan varsa sevinirim.Durumumu henüz öğrenemedim.
İyi akşamlar dilerim.