[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Arkadaşlar biz de bugün KCC’den email aldık. 87** lerdeyiz. DS260 formunda farklı bir email adresi vermiştik ve bize yeni verdiğimiz adresten ulaşıldı. @Muhtaradana da daha önce belirtmişti zaten. Ben de tekrar söylemek istedim.
-
@tekirlimon, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
rar söylemek istedim.
Tebrikler arkadaşım hayırlı olsun. aralık ta mülakattayız.
-
@tekirlimon, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar biz de bugün KCC’den email aldık. 87** lerdeyiz. DS260 formunda farklı bir email adresi vermiştik ve bize yeni verdiğimiz adresten ulaşıldı. @Muhtaradana da daha önce belirtmişti zaten. Ben de tekrar söylemek istedim.
hayırlı olsun... darısı başımıza :)
-
@tekirlimon Tebrikler, darısı bekleyen arkadaşların başına.
-
@tekirlimon tebrikler, darısı başımıza:)
-
@Bugra35 hayır açtırma veya herhangi bir güncellemeye gerek yok
-
@tekirlimon Tebrik ederim, Hayırlı olsun :)
Rakamlar hızla artıyor bu çok iyi haber -
@tekirlimon tebrik ederim, hayırlı olsun, bence KCC nin ds 260 formunda eklediğimiz email ile iletişime geçmesi çok süper oldu
-
Numaramız kasım ayı için aktif oldu ne kadar süre içersinde randevu tarihi veriyorlar.Eğer yetişmezse aralık ayınada randevu tarihini atabilirler mi ?
-
@Muhtaradana bence de böylesi daha iyi oldu. Herkese teşekkür ederim, gerçekten hızlı ilerliyor gibi, bütün bekleyenlere sıra gelecek gibi görünüyor.
@phozz umarım Aralık'ta mülakata girebiliriz. Böylece yeni yıla daha güzel girmiş oluruz. 😀 -
Bu hizda giderse acaba 25xxx ler olarak bizler her seyi tamamlayip vizeyi almamiz ne kadar surer tahmininiz nedir ?
-
@irem-begum ay sonuna doğru muhtemelen Kasım ayı için bir mülakat randevu tarihi alırsınız
-
KCC hangi evrakları istiyor , yazmanız mümkün mü acaba ?
-
@CanerM
1- Pasaport
2- Diplomalar ve fotokopisi
3-Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı (TR ve yurt dışı)
4- Banka imza sirküleri
5- PTT-AİS kaydı ekran sayfası
6- DS-260 Formu
7- Konsolosluk randevu maili
8- Askerlik durum belgesi ve Selective Service kayıt belgesi
9- Vukuatlı nüfus kayıt örneği
10- 2 tane 5x5 fotoğraf
11- Son 6 aylik hesap özetl -
@bolatmali süper hızlı cevap bende merak ediyordum. Çok teşekkürler.
Kcc'nin istediği evraklar derken bu evraklar tarama yöntemi ile e-posta olarak gönderilecek değil mi?
Bazı evrakları anlamadım. Bunların açıklandığı bir sayfa varsa linkini paylaşır mısınız acaba?
-
@CanerM
DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/58688Bu başlığın ilk iletisinde tüm aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz
-
@tekirlimon hayırlı uğurlu olsun
-
@irem-begum, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Numaramız kasım ayı için aktif oldu ne kadar süre içersinde randevu tarihi veriyorlar.Eğer yetişmezse aralık ayınada randevu tarihini atabilirler mi ?
Yetismezse derken ne demek istediniz? Henuz Ekim ayina bile girmedik.
-
@crazycells kasım ayı içerisinde randevu tarihi alamazsak aralıkta alabilir miyiz?
-
@irem-begum, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells kasım ayı içerisinde randevu tarihi alamazsak aralıkta alabilir miyiz?
evet, surec o sekilde isliyor. Eger konsolosluk kotayi doldurursa, mulakati alamayanlar sonraki aylarda geliyor. Sonucta konsoloslugun da bir kapasitesi var :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum