Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @CanerM O zaman siz belirtin, çünkü askerlikten neden muaf oldunuz diye soracaklardır bence . Sizde yüzeysel açıklayın. Sadece kullandığın ilacı yanında götür. O kadar. Cihan Bey'e de yine danışın. En iyisini bilir.

• @crazycells merhaba
    Onemli bi sorum olacak dönüş yaparsanız çok sevinirim. KHK lı olduğum için pasaport alamıyorum adıma hiç bir dava olmamasına rağmen. Ama 2020 kazananıyım sıralamam 3xxx. Ds260 formunda nasıl bi yol izlemem lazım ce ilerki adımlarda nasıl bi adım atmam gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@CanerM, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Hocam ve arkadaşlar ;
    Crohn hastalığım ile alakalı Sizlere soru sormuştum. Kronik bir rahatsızlık ve hastaların büyük bir bölümü ömür boyu ilaca bağımlı , ancak ben doktor yönlendirmesi ile ilaç kullanmıyorum.
    Unganlar'a ilaç kullanmadığımı göstermek için -dolayısı ile ABD'ye yük olmadığımı göstermek için- bir rapor , doktor yazısı vs. bir şey almalı mıyım? (Var mı böyle bir rapor bilmiyorum ama?!)
    Almam gerekirse muayeneye yakın bir süre mi almalıyım?
    Sürekli ilaç kullanan bir hasta green card sürecinde problem yaşadı mı ? Yaşar mı ?
    Şimdiden teşekkürler.

problem olmaz. Ne baskasina bulastirma, ne de kendinize veya baskasina zarar verme riskiniz mevcut degil. Bu tur durumlar sorun olmuyor.

• @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Crohn hastalığım ile alakalı Sizlere soru sormuştum. Kronik bir rahatsızlık ve hastaların büyük bir bölümü ömür boyu ilaca bağımlı , ancak ben doktor yönlendirmesi ile ilaç kullanmıyorum.
    Unganlar'a ilaç kullanmadığımı göstermek için -dolayısı ile ABD'ye yük olmadığımı göstermek için- bir rapor , doktor yazısı vs. bir şey almalı mıyım? (Var mı böyle bir rapor bilmiyorum ama?!)
    Sürekli ilaç kullanan bir hasta green card sürecinde problem yaşadı mı ? Yaşar mı ?
    Şimdiden teşekkürler.

problem olmaz. Ne baskasina bulastirma, ne de kendinize veya baskasina zarar verme riskiniz mevcut degil. Bu tur durumlar sorun olmuyor.

@crazycells peki , ilaç kullanmadığımı kanıtlamama gerek var mı ? ABD'ye yük olmayacağımı göstermek adına? Ya da sürekli ilaç kullanan hasta problem yaşıyor mu ?
    Teşekkürler.

• @CanerM, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Şimdiden teşekkürler.

@crazycells peki , ilaç kullanmadığımı kanıtlamama gerek var mı ? ABD'ye yük olmayacağımı göstermek adına? Ya da sürekli ilaç kullanan hasta problem yaşıyor mu ?
    Teşekkürler.

Hayir, gerekirse buna gore bir saglik sigortasi bulursunuz diye dusunuyorum. Ayrica kamu yuku olup olmayacaginiza doktor degil konsolos karar verecek.

• Merhaba bugün itibariyle ds260 formunu doldururken belirttiğim is yerinden ayrıldım. Bu durum sorun yaratir mi ds260 formunu tekrar actirmama veya kkc ye mail atip durumu guncellememe gerek varmidir @crazycells yardimci olabilirseniz çok sevinirim

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar biz de bugün KCC’den email aldık. 87** lerdeyiz. DS260 formunda farklı bir email adresi vermiştik ve bize yeni verdiğimiz adresten ulaşıldı. @Muhtaradana da daha önce belirtmişti zaten. Ben de tekrar söylemek istedim.

• @tekirlimon, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

rar söylemek istedim.

Tebrikler arkadaşım hayırlı olsun. aralık ta mülakattayız.

• @tekirlimon, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar biz de bugün KCC’den email aldık. 87** lerdeyiz. DS260 formunda farklı bir email adresi vermiştik ve bize yeni verdiğimiz adresten ulaşıldı. @Muhtaradana da daha önce belirtmişti zaten. Ben de tekrar söylemek istedim.

hayırlı olsun... darısı başımıza :)

• @tekirlimon Tebrikler, darısı bekleyen arkadaşların başına.

• @tekirlimon tebrikler, darısı başımıza:)

• @Bugra35 hayır açtırma veya herhangi bir güncellemeye gerek yok

• ⭐⭐⭐

@tekirlimon Tebrik ederim, Hayırlı olsun :)
    Rakamlar hızla artıyor bu çok iyi haber

• @tekirlimon tebrik ederim, hayırlı olsun, bence KCC nin ds 260 formunda eklediğimiz email ile iletişime geçmesi çok süper oldu

• Numaramız kasım ayı için aktif oldu ne kadar süre içersinde randevu tarihi veriyorlar.Eğer yetişmezse aralık ayınada randevu tarihini atabilirler mi ?

• @Muhtaradana bence de böylesi daha iyi oldu. Herkese teşekkür ederim, gerçekten hızlı ilerliyor gibi, bütün bekleyenlere sıra gelecek gibi görünüyor.
    @phozz umarım Aralık'ta mülakata girebiliriz. Böylece yeni yıla daha güzel girmiş oluruz. 😀

• Bu hizda giderse acaba 25xxx ler olarak bizler her seyi tamamlayip vizeyi almamiz ne kadar surer tahmininiz nedir ?

• @irem-begum ay sonuna doğru muhtemelen Kasım ayı için bir mülakat randevu tarihi alırsınız

• KCC hangi evrakları istiyor , yazmanız mümkün mü acaba ?

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    515k Bakış
    K
    Merhaba son bültenle beraber numaram büyük ihtimalle current olucak. Dosyamı en son Haziran ayında Bangkok'a taşımıştım. Hala orada oldugunu sanıyorum. Pause kararının kalkacağını düşünmüyorum pek o sebeple o kadar masraf yapıp oraya gitme isteğim yok. Dosyamı Ankara'ya aldırmam mantıklı olur mu sizce? Birde numaram current olunca yapmam gereken bir şeyler var mı? Teşekkürler.
  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k