[Arşiv] DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@fatihuslu +1
-
@fatihuslu DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Bir sorum olacak devlet memuru olup ap idari işleme kalan varmi merak ettim ?
Sadece bu nedenden dolayi idari isleme birakacaklarini zannetmiyorum. Dosyanizda supheli bir durum gormeleri lazim, ya da bazi seylerin teyitini yapmak isteyebilirler, ayrica en bariz neden ise isim benzerligi...
-
Devlette çalışmanın AP nedeni olacağını hiç zannetmiyorum. Zira etrafımda 1 günde vizesi gelen var. Eğer güvenlik alanında devlette çalışıyorsanız araştırmak isteyebilirler. Bunu da zaten ds260 da benzer sorularla öğrenmeye çalışıyorlar. Artık turistik vizeler bile 1 ayı bulabiliyor önceden girişleriniz yoksa. Planları 30 Eylül’e kadar süreç bitecek şeklinde yaparsak sıkıntı olmaz. Verdiğiniz bilgiler ve belgeler eksiksiz ise er yada geç verirler vizeyi.
-
Ap sürecimiz bittiğiyle ilgili mail aldık , siteden ap ye kalan arkadaşlarımızın bazılarıda aldı. Tablo güncellenebilir. Vize elime geçene kadar sevinemicem tabiki. :) Ben sürecimi baştan sonra deneyim kısmında paylaşıcam Teşekkürler herkese. Artık başka başlıkları heyecanla beklemek ümidiyle :)
-
@nevermore hayırlı olsun 😊
-
8 Şubat'da başlayan AP durumumun bugün bittiğine dair bende güzel haberi aldım.Diğer arkadaşlara yol göstermesi için tabloyu güncellerseniz
sevinirim. @orhanvegs -
@FrK hayırlı uğurlu olsun 👍👍
-
sıkıntıyı atlatan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, darısı hala bekleyen veya ilerleyen zamanlarda bekleyecek olan talihlilerin başına :)
-
@nevermore @FrK hayırlı olsun yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim, umarım en kısa zamanda diğer bekleyenlerden de güzel haberler alırız.
Listeyi en kısa zamanda güncelleyeceğim. Sizin dışınızda biten varsa özelden mesaj atın onları da güncelleyeyim. -
Tesekür ederim herkese. Sayın @orhanvegs benim , @nevermore , @tkb , @ozzy , @mustafa52 , @restwel hepimizin 3 Nisanda olumlu olarak sonuçlandı Ap durumumuz.2 Nisanda ceac larımız güncellendi.Ertesi gün mail geldi herkese ancak Ceac veya Iv status te değişiklik olmadı.Zaten gelen mailde orayı dikkate almayın diye belirtiyor.
-
@fatihuslu devlet memurusunuz sanırım, size loto çıkmışmıydı ? yıllık izinmi aldınız istifamı edeceksiniz ? Bilgilendirirseniz çok seviniriz.
-
Evet kamu kurumunda çalışıyorum evet 2018 talihlisiyim öncesinde ücretsiz izin almayı dusunuyorum sonrasında istifa dilekçemi yollarim diye düşündüm ama gitmeden istifada edebilirim.
-
Arkadaşlar Merhaba
8 martta görüşmem oldu vizem onaylandı ancak henüz bir sonuç olmadı görüşmede benden posta kaydı alınmadı bundan dolayı gecikme olabilirmi ceacta ap gözüküyor bu arada pasaportum da iade edilmedi tavsiyeleriniz nedir elçiliği aramadım mailde atmadım -
@alpha DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Arkadaşlar Merhaba
8 martta görüşmem oldu vizem onaylandı ancak henüz bir sonuç olmadı görüşmede benden posta kaydı alınmadı bundan dolayı gecikme olabilirmi ceacta ap gözüküyor bu arada pasaportum da iade edilmedi tavsiyeleriniz nedir elçiliği aramadım mailde atmadımEger eksik bir belge oldugunu farkederlerse size email adresiniz uzerinden ulasirlar. Eger konsolosluga verdiginiz email adresinize email gelmemisse (cekiliste basvuru yaparken kullanmis oldugunuz email adresi) herhangi bir sorun yoktur, sadece beklemeniz gerekiyor.
-
@crazycells DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@alpha DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Arkadaşlar Merhaba
8 martta görüşmem oldu vizem onaylandı ancak henüz bir sonuç olmadı görüşmede benden posta kaydı alınmadı bundan dolayı gecikme olabilirmi ceacta ap gözüküyor bu arada pasaportum da iade edilmedi tavsiyeleriniz nedir elçiliği aramadım mailde atmadımEger eksik bir belge oldugunu farkederlerse size email adresiniz uzerinden ulasirlar. Eger konsolosluga verdiginiz email adresinize email gelmemisse (cekiliste basvuru yaparken kullanmis oldugunuz email adresi) herhangi bir sorun yoktur, sadece beklemeniz gerekiyor.
-
Merhaba Crazycell
Forumdaki bilgilerden çok fayda sağladım emeğinize bilginize saglık teşekkür ederim.
Herhangi bir e mail gelmedi , daha önce B1-B2 vizesi aldığımda 3 günde gelmişti bu sefer bekliyeceğim demekki. -
Merhaba Crazycell
Forumdaki bilgilerden çok fayda sağladım emeğinize bilginize saglık teşekkür ederim.
Herhangi bir e mail gelmedi , daha önce B1-B2 vizesi aldığımda 3 günde gelmişti bu sefer bekliyeceğim demekki.eger email atilmadiysa ya da pasaport geri gelmediyse rutin bir idari islem yapiyor olabilirler. Isterseniz konsolosluga su adres uzerinden ulasabilirsiniz ama beklemeniz gerektigi disinda elinize bir bilgi gececegini sanmiyorum.
tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ -
arkadaslar oncelikle merhaba benim esim amerikan vatandasi 1 sene once islemlerimizi amerikadan baslattik
23.03.2018 cuma gun randevuya girdim gorevli memur kizmin annesinden dolayi amerikan vatandasi olabilecegini vr yasal.olarak amerikan vatandaslarina vize verilemedigini soyledi ama biz daha onceden arastirmistik vatandas olmasi icin annesinin en az 5 sene amerikada yasamasi gerekiyormus bunu memura acikladim oda bana ozman esimin daha once amerikada yasamadigini kanitlar begle sunmam gerektigini soyledi bende 26 martta diploma ssk dokumu ilkokul ogrenim belgesi cocukluk fotograflari vs vs gibi belgelerle pasaportlarimizi gonderdim site 3 kez guncellendi benim durumum hala pending for missing documents olarak gorunuyor bu durumun ne kadar surecegi hakkinda bir bilgisi olan varmi acaba kusura bakmayin biraz uzun oldu ama tum.ayrintilari yazmak istedim tesekkur ederim -
@erdem35 DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
arkadaslar oncelikle merhaba benim esim amerikan vatandasi 1 sene once islemlerimizi amerikadan baslattik
23.03.2018 cuma gun randevuya girdim gorevli memur kizmin annesinden dolayi amerikan vatandasi olabilecegini vr yasal.olarak amerikan vatandaslarina vize verilemedigini soyledi ama biz daha onceden arastirmistik vatandas olmasi icin annesinin en az 5 sene amerikada yasamasi gerekiyormus bunu memura acikladim oda bana ozman esimin daha once amerikada yasamadigini kanitlar begle sunmam gerektigini soyledi bende 26 martta diploma ssk dokumu ilkokul ogrenim belgesi cocukluk fotograflari vs vs gibi belgelerle pasaportlarimizi gonderdim site 3 kez guncellendi benim durumum hala pending for missing documents olarak gorunuyor bu durumun ne kadar surecegi hakkinda bir bilgisi olan varmi acaba kusura bakmayin biraz uzun oldu ama tum.ayrintilari yazmak istedim tesekkur ederimkonsoloslugun sureci yogunluklarina gore 3-4 haftaya kadar uzayabilir. Sizin durumunuzda da bir problem oldugunu zannetmiyorum, eminim bir hafta- 10 gun icerisinde size donus yapacaklardir; eger bir eksik dokuman ya da problem olursa size email yoluyla ulasirlar. Siteden bilgi almanizi tavsiye etmem, cunku anlik guncellenmiyor, sisteme giren memurun guncellemeyi unutup unutmamasina bagli oradaki bilgiler.
-
@crazycells cevabin icin tesekkur ederim zaten gorusme esnasinda memur tebrik ederim sizide onayliyorum dedi daha sonra esimin dogum belgesini gorunce (dogustan vatandas) boyle bir talebi oldu yani evrak eksiginiz yok hersey yolunda gorusmemizde olumlu fln dedi ama iste planlari askiya alinca birde forumu okudum 1 ay ile 6 ay suruyor fln gorunce baya bi sitres oldum cocuk 1.5 senedir annesini gormuyor gerildik baya en kotusu beklemek umarim diger bekleyen arkadaslarin islemleri de bir an once hallolur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum