[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Anladım teşekkür ederim cevap İçin 😎👍🏽
-
@damladav @gkhanfeez evet kişi başı 397 dolar kredi karti ile olduğu için 400 dolar sayabiliriz kişi başı mulakatimiz 5 nisan da bize mail 5 şubat gibi geldi.
-
Benim de bir sorum olacak.
Şu anki pasaportun süresine daha var, ancak soyad değişikliği olduğu için pasaport da değiştirilmeli.
Ds-260 formunu doldururken, pasaport bilgilerine bu pasaportu yazmak, daha sonra pasaport yenilendikten sonra mülakat zamanı bu bilgiyi değiştirmek mümkün mü? -
DS260 açıldığında pasaport bilgisi değiştirilebilyor diye biliyorum ama @fatihuslu ne dersin? Olmadı eski pasaportu da götürün yanınızda. Sıkıntı olmayacaktır.
-
Evet değiştiriliyor bizde degistirdik @caglaror
-
@fatihuslu bizde mail bekliyoruz onda sordum bugün dosya kcc den ankara gecti gözüküyor. mail gelmedi ins bugün yada yarın gelecek herhalde. hayırlı olsun tekrardan
-
Araç değer belgesi alan oldumu nerden ve nasıl alınıyor
-
@fatihuslu aracın sigortacısında alabilirsiniz.
-
@gkhanfeez bir kac gün içinde gelir büyük ihtimalle
-
@gkhanfeez aradım öyle bir belge vermiyoruz belki noter verir dediler 😀
-
@fatihuslu araç kaskonuzda bedel yazıyor. Onu araba değeri olarak kabul edebilirsiniz.
-
@arnblt malesef araç kaskolu değil
-
@fatihuslu kasko şart değilki nasıl noterler piyasa değeri görüyor sigortacıda görür. size bu şekilde bir belge verebilir.
-
@fatihuslu Ben bu sayfadan aracimi bulup ciktisini almistim. Herhangi bir sorun yasamadim:
https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631 -
Vize gerektirmeyen ulkeler icin su post'u inceleyebilirsiniz:
-
Arkadaslar merhaba benim bir arkadasim daha 2018 talihlisi fakat kendisi suanda tecili bittigi icin askere cagrilmis vize basvurusuna giderken bi problem yasarmi bu konuda bi bilgi sahibi olan varsa cevaplarmi simdiden tesekkurler herkese bol sans
-
@efeser DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaslar merhaba benim bir arkadasim daha 2018 talihlisi fakat kendisi suanda tecili bittigi icin askere cagrilmis vize basvurusuna giderken bi problem yasarmi bu konuda bi bilgi sahibi olan varsa cevaplarmi simdiden tesekkurler herkese bol sans
halihazirda asker olmasi, konsolosluk ya da vize gorusmesi icin bir engel teskil etmez.
-
Selamlar.. mulakata girip saglık raporunu ertelemek (agustos ayına-dogum sonrasına) vize işimizi riske atar mı? Yoksa mulakatta (nisan ayında) dosyamız eksik evrak muamelesi göreceği için o tarihe göre mi değerlendirilir? Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.. yani mülakata girmiş olmak bir nevi vize rezerve etmiş gibi olur mu?
-
Bir de iki eşten biri saglık raporu alsa,diğeri ertelese alan kişiye vize verilip diğeri mi ertelenir sadece,yoksa ikisi de mi ertelenir?
-
@çisem-bali DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Selamlar.. mulakata girip saglık raporunu ertelemek (agustos ayına-dogum sonrasına) vize işimizi riske atar mı? Yoksa mulakatta (nisan ayında) dosyamız eksik evrak muamelesi göreceği için o tarihe göre mi değerlendirilir? Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.. yani mülakata girmiş olmak bir nevi vize rezerve etmiş gibi olur mu?
hayir, maalesef vize rezervi soz konusu degil. Dosyanizdaki butun eksiklikler tamamlandiktan sonra, konsolosun size vize verebilmesi icin elinde KCC'den gelen bir vize numarasi olmasi gerekiyor. Genelde son aya birakilmadigi surece vize kaliyor ama tabii son aylara birakmayip risk almamak en akillicasi olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum