Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @Maybeoneday, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@arkben ankara mı iletişime geçmem gerekiyor mail yoluyla mı yoksa arayarak mı?

Suradan ulasabilirsiniz:
    https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/

• @hakanakin, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

hakanakin 16 Ağu 2019 23:17
    mülakattan önce https://ais.usvisa-info.com da kayıt oluşturup o an oturduğum güncel adresi eklemiştim ap ye kaldığım için o adrese pasaportumu boş olarak yolladılar aldım şimdi başka ile taşındım ap yi geçtim pasaportumu geri istiyorlar https://ais.usvisa-info.com sitesinde ki kaydım eski adresim eksik evrak olarak yollayacam ama adresi değiştiremiyorum bilgisi olan var mı acaba ?

Sitenin iletisim kismindan ilgililere ulasip degisiklik yapmayi deneyebilirsiniz.

• @crazycells siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. Şu işler bitsin gelecegim zaman amerika'ya istediğiniz bir şeyler olursa buralardan mutlaka haberim olsun . Çam sakızı çoban armağanı bir şeyler almak isterim size😁 her soruma ve herkese yardımcı oldunuz ve oluyorsunuz hakkiniz ödenmez.

• Sayın @crazycells perşembe ve cuma elçilik çalıştı, benimle aynı gün mülakata giren arkadaşlara onaylı pasaportları iletilince senaryolar yazmaya başladım😀teşekkürler cevabınız için.

• Bilmiyorum bu başlık altında konuyu açmak doğru mu ama, aşı listesi hakkında sorum olacaktı. Burada en az 10 aşının olunması gerektiği gibi bir durum var, çoğumuz çocukken bu aşıları (şahsen ben 3-4 tanesini olmuştum) oluyoruz, fakat bu kadar sene sonra elimizde kanıtlayacak belge -aşı kartı- yok. Ve tekrar olma durumu var. Sanırsam bir tek aile hekimine başvurularak, kısmen bazıları yaptırılabilir, ve aşı kartı alınabiliyor. Ancak geçmiş aşıları işleyemiyorlar. Sağlık muayenesi sırasında da olablirsiniz, o zamanda aşı başına 20 dolar ödüyorsunuz. Bilgisi olanlar deneyimini paylaşırsa sevinirim.

• Merhabalar,

Yogunluktan dolayi gec yazabiliyorum. Bizimde 12 eylul de mulakatimiz var. Yalniz AIS kaydi icin sisteme girdigimde esimin maili icin daha once kullanilmistir ikazi aliyorum.”has already been taken”

Daha once bu durumla karsilasan oldumu acaba, ne yapmam gerekir?

Birde 2019 DV icin whatsup grubuna katilmak icin kim yardimci olabilir?

Iyi gunler dilerim herkese

• @Tairanu, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@crazycells siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. Şu işler bitsin gelecegim zaman amerika'ya istediğiniz bir şeyler olursa buralardan mutlaka haberim olsun . Çam sakızı çoban armağanı bir şeyler almak isterim size😁 her soruma ve herkese yardımcı oldunuz ve oluyorsunuz hakkiniz ödenmez.

rica ederim, boyle bir seye gerek yok :) bol sanslar.

• @somebody, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Bilmiyorum bu başlık altında konuyu açmak doğru mu ama, aşı listesi hakkında sorum olacaktı. Burada en az 10 aşının olunması gerektiği gibi bir durum var, çoğumuz çocukken bu aşıları (şahsen ben 3-4 tanesini olmuştum) oluyoruz, fakat bu kadar sene sonra elimizde kanıtlayacak belge -aşı kartı- yok. Ve tekrar olma durumu var. Sanırsam bir tek aile hekimine başvurularak, kısmen bazıları yaptırılabilir, ve aşı kartı alınabiliyor. Ancak geçmiş aşıları işleyemiyorlar. Sağlık muayenesi sırasında da olablirsiniz, o zamanda aşı başına 20 dolar ödüyorsunuz. Bilgisi olanlar deneyimini paylaşırsa sevinirim.

Hangi asilari olup olmayacaginiza doktor karar verecek, her asi herkese yapilamaz. Sizin yapmaniz gereken tek sey, asi kartiniz varsa bunu yaninizda goturmek. Asi kartiniz yoksa yapmaniz gereken bir sey yok.

Gecmisteki asilarin su an islenmemesi cok mantikli bir islem, bu sekilde olusturulan belgeler yaniltici olabilir.

• @peace8587, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar,

Yogunluktan dolayi gec yazabiliyorum. Bizimde 12 eylul de mulakatimiz var. Yalniz AIS kaydi icin sisteme girdigimde esimin maili icin daha once kullanilmistir ikazi aliyorum.”has already been taken”

Daha once bu durumla karsilasan oldumu acaba, ne yapmam gerekir?

Birde 2019 DV icin whatsup grubuna katilmak icin kim yardimci olabilir?

Iyi gunler dilerim herkese

Peki daha once alinan hesaba giremiyor musunuz?

• @crazycells, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@Tairanu, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@crazycells siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. Şu işler bitsin gelecegim zaman amerika'ya istediğiniz bir şeyler olursa buralardan mutlaka haberim olsun . Çam sakızı çoban armağanı bir şeyler almak isterim size😁 her soruma ve herkese yardımcı oldunuz ve oluyorsunuz hakkiniz ödenmez.

rica ederim, boyle bir seye gerek yok :) bol sanslar.

Olsun sözüm geçerli 😁 çok teşekkürler tekrar

• merhabalar forum ailesi, vize basılı pasaportumu aldıktan sonra direkt abd'ye mi giriş yapmalıyım? böyle bir kural var mı? abd'ye gitmeden önce son kez birkaç ülke gezip öyle gitmek istiyorum malum okyanus ötesi, uzun bir süre dönemeyeceğim bu taraflara. şimdiden çok teşekkür ederim!

• @umut07 Öyle bir kural yok, pasaport sizin. İran, Küba tarzı yerlere gitmemek lazım tabi, durduk yere uğraştırırlar ilk girişte.

• @peace8587 daha öce abd vizesi almışsanız ya da süreçişletmişseniz bu çok normal, şifrenizi hatırlamıyorsanız şifre hatırlatma isteyip yeni kayıt diyerek devam edebilirsiniz..watsapp grubu için telefon numaranızı bana özel mesajdan gönde3rirseniz yardımcı olabilirim kolay gelsin,

• @umut07 abd ye ilk giriş tarihi olarak pasaportunuz üzerinde yazılı tarihi geçirmeyin de dünya sizin :) şimdiden bon voyage..

• @caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Arkadaslar bir konuda bilginizi rica ediyorum.

Mulakatima ,20 gun kadar var. Bugün esime yeni pasaport cikarttim, dolayisiyla ds260 da girilen pasaport bilgisinden farkli oldu. Ben simdi ais kaydi yapicam, orada pasaport bilgisi istiyor mu ? Eger istiyorsa yeni pasaport numarasina gore mi giris yapayim ? ( WhatsApp grubunda bız eski pasaport ile ais yaptik dediler) Aklim cidden karisti. Lutfen yardim

@crazycells bilginizi rica edeceğim. Ais kaydı yapmaya çalışıyorum ama hata yapmak istemiyorum çünkü Eylül sonu geliyor. Ais içinde alttaki uyarı çıkıyor, sizce nasıl hareket etmeliyim ?

Uyarı: Aşağıda girilen bilgilerin, başvuru sahibinin pasaportuna ve DS-260 Numarası başvurusuna uyması gerekir. Tutarsızlıklar, başvuru sahibinin belgelerinin gönderilmesinde gecikmelere neden olacaktır.

Aşağıdaki bilgileri bir çocuk adına dolduruyorsanız, lütfen ebeveynin değil çocuğun bilgilerini girdiğinizden emin olun.

Başvuru sahibinin bilgileri Latin harfleri kullanılarak girilmelidir.

• @arkben evet sifreyi hallettim,tesekkurler.

• merhabalar ben ap den geçtim pasaportumu istedikleri mail adlım pasaportumu eksik evrak olarak yollayacam pasaportu sarı zarfa mı koyup göndericem ve ek olarak ankara abd konsolosluğu yazmam yetiyor mu yoksa açık adres mi yazayım

• @caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Arkadaslar bir konuda bilginizi rica ediyorum.

Mulakatima ,20 gun kadar var. Bugün esime yeni pasaport cikarttim, dolayisiyla ds260 da girilen pasaport bilgisinden farkli oldu. Ben simdi ais kaydi yapicam, orada pasaport bilgisi istiyor mu ? Eger istiyorsa yeni pasaport numarasina gore mi giris yapayim ? ( WhatsApp grubunda bız eski pasaport ile ais yaptik dediler) Aklim cidden karisti. Lutfen yardim

@crazycells bilginizi rica edeceğim. Ais kaydı yapmaya çalışıyorum ama hata yapmak istemiyorum çünkü Eylül sonu geliyor. Ais içinde alttaki uyarı çıkıyor, sizce nasıl hareket etmeliyim ?

Uyarı: Aşağıda girilen bilgilerin, başvuru sahibinin pasaportuna ve DS-260 Numarası başvurusuna uyması gerekir. Tutarsızlıklar, başvuru sahibinin belgelerinin gönderilmesinde gecikmelere neden olacaktır.

Aşağıdaki bilgileri bir çocuk adına dolduruyorsanız, lütfen ebeveynin değil çocuğun bilgilerini girdiğinizden emin olun.

Başvuru sahibinin bilgileri Latin harfleri kullanılarak girilmelidir.

En guncel bilgileri yazmalisiniz. Mulakata bunlarla gireceginiz icin kaydi bulmalari kolaylasir.

• @hakanakin, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

merhabalar ben ap den geçtim pasaportumu istedikleri mail adlım pasaportumu eksik evrak olarak yollayacam pasaportu sarı zarfa mı koyup göndericem ve ek olarak ankara abd konsolosluğu yazmam yetiyor mu yoksa açık adres mi yazayım

AIS'ten ptt kaydinizi kullanarak yapmiyor musunuz?

Oradan sizi yonlendirmesi lazim...

• Arkadaşlar merhaba. Benim case no 30xxx de ve ds-260 formunu 13 mayısta gönderdim. Exelden anladığım kadarıyla 30xxx lere mail gelmiş gibi ama bana halen mail gelmedi evrak istemek için. sorun mu var yoksa ben mi yanlış birşey düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k