Amerika'ya giderken başımızdan geçen olaylar
-
@redsat2000 bende ilk gunleri hatirlayinca bi gulumseme ve ic cekis geliyor. Simdi daha yeni yeni gecmeye basladi o ilk gunlerin zorlugu. Ev bulmak gercekten hem sans hem de butce meselesi. Iyi yerler oldukca pahali ucuz yerler ise oldukca kotu ve tehlikeli.
Benim su an kaldigim ilk geldigimde kaldigim o kokulu hotellerle birlikte 4uncu yerim. Tr de sadece 1 defa tasinan ben burda 4 ayda 4 defa yer degistirdi. Tamam gocmenizde, gocmen kusta degiliz:) Insallah kisa surede hersey yoluna girer. -
@redsat2000 abi tekrardan hoş geldiniz umarım kısa zaman da bu zorlukları atlatırsınız.
-
@redsat2000 bol sans . yalnız olarak gittiyseniz sadece evlerinin odasını kiralayanlar var. belki sansınıza oyle temiz bir yer çıkar. Kolay gelsin.
-
@redsat2000 abi ben eminim yapabileceğinize. Sadece zaman lazım. Yeterki motivasyonunuz olsun. Bol sans ve mutluluk dilerim. Bu arada yurtdısı harc pulu demişken ilk gidiş te pasaport taki vize yeterli oluyor mu yoksa greencard ile 2 ci cıkısa mı ödemiyoruz?
-
@redsat2000 kıralık oda ilanına denk geldım. umarım işinize yarar. https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000029871?=KK&fbclid=IwAR3rKMQLMlY8W03v48AOCSt6Oi_MJ4SJGxhmNqM_bGdp_AArVPZH2m_A900
-
@HockeyUmpire2 galiba beni Tampaya davet ediyorsun. Teşekkürler. Orası alternatifler dahilinde . Bugün West Palm Beach de keşif yaptım. Birde iş görüşmem vardı. Olmazsa Tampa alternatifler dahilinde
GC kart mevcut ise harç pulu almıyorlar. Vize varken durum eski tas eski hamam
-
@cnpist ABD ye yanlız gittim. Şuan oda arkadaşı üzerine çalışıyorum. Full Kiralık Ev tutma durumu mevcut işimi yaparsam boş kalacak . En azından normal çalışma düzeninde mobilyalı stüdyo daire olabilir.
-
@Rookie çok teşekkürler
-
@redsat2000 Amerika'ya tekrar hoş geldiniz!
Bu ilk günlerin zorluğu geçecek, moralinizi yüksek tutun.
CBP 2-3 aylık uzak kalmalarda bile açıklama isteyebiliyor. Bu önemli konuyu ilgili herkes dikkate almalı.
$2500 bir bütçe ile başlamak zorlayıcı olabilir. Bir an önce geçici veya kalıcı bir işe girmezseniz kısa sürede tükenebilir. Bu konuya dikkat...
Gelişmelerden haberdar edin.
Başarılar, bol şanslar dilerim...
-
@redsat2000 ben henüz Amerika 'ya göçme sürecindeyim. ☺️ Size gönderdiğim linkte bu iş-konaklama ile ilgili paylasımlarda oluyor. İnternette denk gelince belki işinize yarar diye yollamıstım.
-
@redsat2000 Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra da her şey yolunda gider. Bol şanslar...
-
@saulgoodman çok teşekkürler para konusu kesinlikle haklısınız. Süprizler çok çıkıyor. Yeni duruma göre yeni formüller üretmek durumunda kalıyorsunuz. Bugün iş arayışına devam edeceğim .
-
@Taurus teşekkkürler kardeşim bakalım hayat nelere kadir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum