Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Seyahat Sağlık Sigortası

Taşındı Yolculuk
46 17 3.2k 19

Benzer Başlıklar

• Amerika Tur veya Bireysel Seyahat

Yolculuk
    3
    1 Oy
    3 İleti
    153 Bakış
    G
    Teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻🙏🏻
  • 10 Oy
    29 İleti
    1k Bakış
    ridetowildR
    Bahsettiğiniz yerleri ailece gezip gördükten sonra öğrenciyken okuyup rotanın çıktısını kitabın arasında sakladığım Zen ve Motorsiklet Bakım Sanatı (Zen and the Art of Motorcycle Maintenance) kitabındaki Zen Route'u motorsikletle tek başıma tamamlamak, bucket-list'tekilerden bir tanesi. [image: 1692705105687-73bf643a-cdd5-4d57-ae29-c1214974c4b2-zen_route-1536x1079-resized.jpg]
  • Kanada veya Meksika seyahati hakkinda

Kilitli Taşındı Yolculuk
    2
    3 Oy
    2 İleti
    550 Bakış
    knnrnK
    @edelweiss Kanada veya Meksika seyahati hakkinda içinde söyledi: Green Cardli birinin Kanada veya Meksika seyahatinde Turkiye pasaportuna ihtiyaci var midir? Bu iki ulkeden birinde gecirilen sureler vatandaslik surecini uzatir mi? Şu konuya: https://yesilkartforum.com/forum/topic/236/seyahat-vizesi-gerektiren-ulkeler-green-card-sahipleri-abd-veya-tc-vatandaslari?page=1 Ve şu mesaja: https://yesilkartforum.com/forum/post/37655 Kanada için: Karayolu ile girişte pasaporta ihtiyacınız yok. Ama uçakla gidiyorsanız Türk pasaportu ve online eTA başvurusu gerekiyor. ABD dışında hangi ülkede kaldığınızın bir önemi yok, 6 ayı aşan tüm süreler vatandaşlık sürecini olumsuz etkileyebilir.
  • Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari)

Taşındı Yolculuk
    132
    4 Oy
    132 İleti
    38k Bakış
    Webster RinkiW
    Merhaba deneyimleyen oldumu bilmiyorum ama farkli platformlarda sorun olmadigi yazmis. Ben pegasusla londraya gidip oradan farkli firma ile usa ya gitmeyi planliyorum. Tabiki tekrar check in gerekecek. Bu mumkun mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k