[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@ewredlgr gözünüz aydın, mülakatınızda güzel geçer inşaallah
-
@ewredlgr tesekkurler arkadaslar, pek umutlu degildim ama cok sukur mulakat tarihi alabildik
-
@ewredlgr sizi de Eylül’de mülakat alan tüm arkadaşları da tebrik ediyorum, gözünüz aydın. Son ay olunca sizin adınıza bizler de heyecanlandık 🙂 bizim de vizelerimiz yola çıktı 🤩 darısı sizlere olsun insallah
-
Arkadaslar Aıs e kayıt yaparken hizmetini sec kısımında hangi secenegi işaretliyoruz?
-
Merhaba arkadaslar, 10 Eylule mulakat tarihi aldim. Umarim almayan kalmamistir. Merak ettigim bir konu var. 2 yildir Amerikada F-1 vizesi ile doktora yapiyorum. Halihazirda vizemin olmasi sorun teskil eder mi? Yani benim normal bir applicanta gore yapmam gereken ekstra seyler var midir?
-
@frozen tebrik ederim
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim 😊
-
@frozen tebrik ederim, gerçekten çok sevindim. İki gündür sizin sürecinizde her şey bu denli yolundayken neden AP'ye kaldınız diye düşünüp, kendi durumuma türlü felaket senaryoları yazıyordum. Şimdi rahatladım =) yolunuz açık olsun
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Arkadaslar Aıs e kayıt yaparken hizmetini sec kısımında hangi secenegi işaretliyoruz?
"Green kart çekilişi için randevu almam/kayıt olmam hakkında bir bildirim aldım" kullanabilirsiniz.
-
@mindi çok teşekkür ederim 😊 sizin de yolunuz açık olsun 🙏🏻
-
@mertyilmaz, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@mindi merhaba, bugun ben de muayeneye girdim fakat sizin gibi asi kartlarim yanimda olmadigi icin biri sag biri sol kolumdan olmak uzere iki adet asiya maruz kaldim:)
Sizin de belirttiginiz gibi muayene cok kisa surdu benzer sorular soruldu ve birkac cumlelik sohbet gerceklesti.
Benden doktor muayenesi icin 250 dolar lab icin de 117,5 alindi.
Acaba vurduklari asilar hakkinda bilginiz var mi. Doktor hanim baya yogundu sanirim, muayeneyi gerceklestirip hemen diger odaya gecti soramadim.
Ya da arayip sorsam detay paylasirlar mi?Surecte bol sans, yolunuz acik olsun
Toplamda doktor ne kadar tuttu? Kişi başı ortalama 500 mü hesaplamak lazım aşılarla beraber?
-
Arkadaşlar, çok şükür ben de 9 Eylül'e mülakat gününü aldım. Diplomam kayboldui elimde yok. E-devletten mezuniyet belgesi alsam yeteli olur mu?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba Arkadaşlar,
"Required Entry Status Check for DV Submission" böyle bir mail aldım,
içeriğinde şu şekilde yazoyor: (you have received this email notification to inform you that you have updates available at https://www.dvlottery.state.gov/ESC . Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.)bu ne mailidir? ne yapmalıyım?
-
@bytube randevu email gelmiş siteye giriş yapın öğrenirsiniz
-
@barvas daha vaktiniz var çıkarabilirsiniz zaten ikisini götürmüştük edevletten mezuniyet belgesi de istediler bizden
-
Arkadaşlar merhaba, mülakat mailim geldi. maile tıkladım mulakat tarihini öğrendim. Bu sürece kadar, DS260 formu ve belgeler de hep bekar olarak yazdım kendimi. Fakat bugün resmi evliliği yaptım ve şansa bugün de mülakat mailim geldi. şu aşamada ne yapmam lazım. eşimin de green card almasını istiyorum. ilk adımım nasıl olmalı. bundan sonraki adımlara NASIL devam etmeli miyim? hepinize çok teşekkür ediyorum.
-
@bytube bu cevabi en iyi başkan @crazycells size anlatır bence onun cevabını bekleyin bu evliliği formalite diye düşünebilirler eski mesajlarınız fotolarınız herşeyinizi hazırlamaya başlayın ve ds260 formu yanılmıyorsam açtırmanız gerekebilir işiniz zor galiba
-
@yilmaz Nişan nikah bol bol fotoğraflarımız var, mülakata gidebilirsek onları götüreceğiz.
Başkan @crazycells mülakat maili geldikten 2-3 gün sonra evlendiğimi KONSOLOSLUĞA bildirmemi tavsiye etti. Mülakat mailini alınca biraz telaşlandım doğal olarak. Şuan için neler yapmalıyım yani kendim için: doktor randevusu, ptt işlemleri gibi işleri yapmalı mıyım? Kısacası ilk adım ne yapmalıyım diye sormak istedim.
Teşekkürler
-
@frozen tebrik ederim 👏🏻👏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum