Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Taşındı Eyaletler
1.0k 270 153.7k 269

• Merhaba sayın @frozen, öncelikle hayırlısıyla vizenizi sorunsuz bir şekilde almanızı dilerim, biraz özel olacak ama birkaç şey sormak isterim, uluorta olacak ama belki başka merak edenler vardır, daha önce bahsettiyseniz kusuruma bakmayin, hangi eyalete gitmeyi planlıyorsunuz ve ne iş yapacaksınız? İş bularak mi gideceksiniz? Tekrar tekrar mülakat için başarılar dilerim...

• ⭐⭐⭐

@centralpark böyle ulu orta sormayın aa çok ayıp :D :D

• @keysnambır 😅😅😅 sesli güldüm...

• @centralpark estagf. bu forum bana çok şey kattı o yüzden her türlü soruya cevap veririm.

Eşimin master programı vesilesi ile iki yıl newyorkta yaşadık. Newyork city 4 saat uzaklıktaydı. O bölgeyi gerçekten çok sevdik. Eşim aynı üniversitede doktora yapmayı planlıyor. Eğer ben de orada çalışma fırsatı bulursam yine ayni bölgeye taşınmak istiyoruz.

İş konusu benim için henüz netlik kazanmadı. Doçentlik alıp ülkemizde kalmak mı yoksa yeni bir maceraya başlamak mı..hiç kolay bir seçim değil maalesef. Nasip olursa kasım ayında kongreye gideceğim. Ya hiv-aids hastaları ile ilgili araştırma amaçlı başvurularım olacak. Yada branşımın ikinci kolu olan enfeksiyon kontrol hekimliği ile ilgili sertifika programına başvuracağım.

O yüzden bizim süreç daha çok uzun.
    Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺️

• @frozen uzun ama parlak bir süreç, inşallah en hayırlısını dilerim, bana çıkmadı ama sizlerin süreçlerini okudukça mutlu oluyorum, tüm forumdaşların yolu açık olsun, bol şans...😁

• @centralpark çok çok teşekkürler 😊 sizin de yolunuz açık olsun, insallah tam hazır olduğunuz zaman size de çıkar 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@frozen özel mesaj kısmın kapalı gidince sana yardımcı olacak bir kişinin mesajı ve bilgilerini yazıyorum sana

Sayin Türk arkadaşlar.
    Ben New Jersey de Jersey shore University medical center da dahiliye asistaniyim. Üniversite hastanesi olması sebebiyle sigortasız hasta da bakıyoruz veya çok ucuza hasta bakılıyor. Herhangi bir ihtiyacı olan varsa buyursun gelsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Biliyorum burda tıp çok pahalı ve çok fazla türk doktor yok. Aşağıdaki numarayı arayın ve benim adımı vererek randevu alın. Ihtiyacı olan kişilerle de paylaşabilirsiniz.
    Hala asistan olduğumdan dolayı bakilan hastadan para kazanmiyorum. Tek amacım ihtiyacı olanlara yardımcı olmak.
    Görüşmek üzere.
    Dr Arda Akoluk
    Telefon numarası da var 732 869 5773

• @ayvalik10 ne kadar düşüncelisiniz sağolun 🙏🏻 Mutlaka ihtiyacım olacaktır. Mülakattan sonra ikinci güzel haber oldu 😊

• @frozen burada biz aileyiz tabiki de birbirimize yardımcı olucaz. Sorunlar paylaşıldıkça azalır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@frozen
    ömer uğur diye birisi daha var.
    Medical Home Pharmacy burada çalışıyor. Eczane orası ama belki doktorlar yada hastaneler hakkında bilgisi vardır.
    +1 609-989-1400
    http://www.medicalhomepharmacy.com/?fbclid=IwAR1I03l4DpjPzMsWFO1tY_jXV281VXKHs88gHXi6HUxep9TMrx7NVChYDcE

• @ayvalik10 hepsini not ediyorum sağolun 😊

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@frozen sosyal medyadan da kendisine ulaşabilirsin. Mesaj atarsan sana cevap yazar. Tipi bu
    Adsız.jpg

• Arkadaşlar deneme amaçlı Indeed ve Monster'a CV hazırladım. İkisine de farklı eyaletlerden adres yazdım. Aldi ve Costco'dan iş teklifleri geldi. Sorum şu olacaktı; yazları aşırı sıcak ve nemli olmayan, kışları ise aşırı soğukların olmadığı hangi eyaletleri önerirsiniz?

• @RoadtoNewLife, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi

Arkadaşlar deneme amaçlı Indeed ve Monster'a CV hazırladım. İkisine de farklı eyaletlerden adres yazdım. Aldi ve Costco'dan iş teklifleri geldi. Sorum şu olacaktı; yazları aşırı sıcak ve nemli olmayan, kışları ise aşırı soğukların olmadığı hangi eyaletleri önerirsiniz?

2 çocuklu bir aile için yer önerirseniz sevinirim arkadaşlar :)

• ⭐⭐

@RoadtoNewLife, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi

Arkadaşlar deneme amaçlı Indeed ve Monster'a CV hazırladım. İkisine de farklı eyaletlerden adres yazdım. Aldi ve Costco'dan iş teklifleri geldi. Sorum şu olacaktı; yazları aşırı sıcak ve nemli olmayan, kışları ise aşırı soğukların olmadığı hangi eyaletleri önerirsiniz?

Bay area / california

• @RoadtoNewLife Florida’yi dusunun derim. Ozellikle suburb yasami gayet hesapli ve keyifli olabiliyor. Havasi suyu dogasi cok guzel. Ekonomik bir eyalet. Baslangic icin iyi bir secenek oldugunu dusunuyorum. Bir kac yil sonra iyice adapte olduktan sonra daha cazibeli daha cok firsatin oldugu eyaletlere gecis yapilabilir ama dedigim gibi baslangic icin Florida kolay ve keyifli bir eyalet.

• California ve Florida gibi deniz kıyısı güney eyaletlerinde hava sıcaklığı yüksek mi? Ekstra sorum ise Bay Area'da ve Florida özelinde Jacksonville'de saatlik 11$-12$ ücretle, kaliteli public elementary okullara çocukları gönderebilecek apartmanlarda oturmak mümkün mü?

• @RoadtoNewLife Bay Area'da mümkün değil galiba baya pahalı olduğunu duymuştum. Jacksonville de mümkündür ama şehir olarak da Jacksonville nin hiç iyi olmadığını duydum forumda Florida başlığının altında görebilirsin bir üyemiz kaçtım Jacksonville den başka bir şehre geçtim burda gayet memnunum demişti.

• Daytona Beach icin ne dersiniz ?

• ⭐⭐

@RoadtoNewLife, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi

California ve Florida gibi deniz kıyısı güney eyaletlerinde hava sıcaklığı yüksek mi? Ekstra sorum ise Bay Area'da ve Florida özelinde Jacksonville'de saatlik 11$-12$ ücretle, kaliteli public elementary okullara çocukları gönderebilecek apartmanlarda oturmak mümkün mü?

Bay area da çok rahat 15 dolardan başlıyan fiyatlarla iş bulabilirsin hatta san francisco da in-n-out 17 dolardan başlatıyor. Lakin san francisco da kiralar 3000 dolardan başlar oakland berkeley civarı daha uygun vardır ama yaşanmaz bana göre hele çocuklu aile için uygun değil bay area’nın kuzeyi. Güneyi on numara ama en uygun kira 2500 den başlar oda süper yerlerde değil tabiki de. Ben 130 km uzakta oturuyorum öyle düşünün o zaman kiralar 2000’nin altına düşüyor. Sacramento ve civarı felan olabilir. Okullar güzel bir örnek rosseville misal 1500-2000 güzel evlerde oturup on puanlı okullara rahat ulaşırsınız.

Benzer Başlıklar

• Para biriktirmek için en uygun eyalet

Eyaletler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    mozturk228M
    @feyzanur6, içinde söyledi: Para biriktirmek için en uygun eyalet merhaba 3 kız arkadaş j1 vizesi ile pensilvanya-pocono da çalışmaktayız. bu süreç 2022 eylül ayında bitecek. Sonrasında ise de 2 sene daha para biriktirmek için kalmayı düşünüyoruz. Fakat hangi eyalette kalmak para biriktirmek açısından kolay olur bilmiyoruz. yüksek bir beklentimiz yok fakat şu anda kaldığımız yer tamamen köy gibi olduğu için biraz canlı ve sıcak bir yer önceliğimiz olabilir. Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
  • Amerika MA'de 5 Aylık Tecrübe

Taşındı Eyaletler
    6
    3 Oy
    6 İleti
    728 Bakış
    likableL
    @Özgür-Dinç UBER Eats, Uber drive, Doordash, Grubhub, Lyft gibi uygulamalarla para kazanılabilir. Evet Boston’ın popülasyonu yüksek. MIT, Harvard gibi üniversiteler orada neticede. Boston’da trafik ve park sorunu var bunu belirtmekte fayda var.
  • New York Veya Maine Eyaletinde Yaşayan Var Mı?

Taşındı Eyaletler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    sadriabiS
    Massachusetts'te kuzey dogu sinirinda yasiyorum dolayisiyla siksik Maine'e gidiyorum.
  • Eyaletlere Göre Gelir Dağılımı

Eyaletler ekonomi eyalet
    46
    12 Oy
    46 İleti
    21k Bakış
    MySeaM
    Eyaletlere gore 2023 kisi basi ortalama yillik gelirleri gosteren bir site: https://fred.stlouisfed.org/release/tables?eid=257197&rid=110
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k