[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
Merhabalar sayın Ali Cihan. Bizimde mülakatımız 18 temmuz daydı. Güzel geçti vizeniz onaylandı dediler. Pasaportlar 5 gün içinde gelicek dediler. Fakat bugün sistemde ikimizde bir anda ready iken Ap olduk. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
Benim 3.5 ay oldu bekleyeli burda genel olarak bu kadar uzun suren yok. Olanda cok az kisi belki 3 belki 5 umidimi yitirmek icin erken mi bilemiyorum ama sanirim cikmicak
-
@muratv sizin eksik evrak mıydı?
-
@Beti hayir gecen yil ogrenci olarak gitmistim simdi tekrar gitmek istedim bu idari isleme kaldim daha once amerika’da oldugum icin benim islemlerim amerika’dan yapilcakmis o nedenle uzun surebilir diyolar ama bu kadar uzamasi normal mi bilemiyorum
-
@muratv umarım en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız ☺️
-
@muratv @roccorocco 2 defa oldu bence konuşacak kişi
-
@crazycells Teşekkürler cevapladığınız için. Hayır biz düğün fotograflarını [email protected] yani tiflise göndermişdik. Dün tiflis konsullukla konuştuğumda fotografları göndermemize gerek var mı diye sorduk, o da aynı sizin gibi cevab verdi. Eksik dosya olsaydı, bizim maila cevaplarken bildirirlerdi söyledi. Yeniden email yazmamıza gerek var mı?
-
@Beti, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
Merhabalar sayın Ali Cihan. Bizimde mülakatımız 18 temmuz daydı. Güzel geçti vizeniz onaylandı dediler. Pasaportlar 5 gün içinde gelicek dediler. Fakat bugün sistemde ikimizde bir anda ready iken Ap olduk. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eger idari isleme kalirsaniz konsolosluk sizi bu konuda bilgilendirir.
-
@Fuad, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
@crazycells Teşekkürler cevapladığınız için. Hayır biz düğün fotograflarını [email protected] yani tiflise göndermişdik. Dün tiflis konsullukla konuştuğumda fotografları göndermemize gerek var mı diye sorduk, o da aynı sizin gibi cevab verdi. Eksik dosya olsaydı, bizim maila cevaplarken bildirirlerdi söyledi. Yeniden email yazmamıza gerek var mı?
Sanirim su an icin yok. Isterseniz 1 hafta sure verin, sonra yine email gonderip ararsiniz.
-
Günaydın arkadaşlar.
Mülakat günü: 3 Temmuz
DS5535 formu gönderim: 6 Temmuz
CEAC Updateler: 8 Temmuz(Ready-den AP-a geçiş), 9 Temmuz, 22 Temmuz(yazdığım maile standart cevap geldi diye)Hiç bir sebepsiz ve ds5535 formu istenen AP-a kalan talihlilerde bu süreç ne kadar uzuyor? Sabır imtahanıymış resmen.
-
@anaraliyev öncelikle sabırlar dilerim ancak sebepsiz değildir. Bizim bilmediğimiz bir neden mutlaka vardır. O nedene göre değişen süreler var standart bir zaman söylemek mümkün değil
-
@mhepekiz Teşekkür ederim, yani muhtemelen, umud ediyorum name check-dir, çünki benim ismim de, soy ismim de ülkede en yaygın olanlardan. Bakalım ne kadar sürüyor
-
@anaraliyev sadece name check ise hızlıca biter içinizi ferah tutmaya çalışın (söylemesi kolaydır biliyorum)
-
@mhepekiz çok teşekkür ediyorum :)
-
@anaraliyev forumu takip eden biri değilsiniz galiba çünkü forumun rekortmeninden haberiniz olurdu @roccorocco sizin 10 kat daha beter durumda olsa bile onaylandı ve şu anda amerika da kendisi ondan bu basit bir şey için sıkıntı yapmayın.
-
@ayvalik10 Merhabalar, 1 yıldır sürekli takip ediyorum, evet o arkadaşın AP günlerini de hatırlıyorum, tabi onun sıkıntısının yanında bizimkisi çok az kalıyor, bakalım :)
-
@anaraliyev herkese göre değişiyor malesef kimisi 2 hafta kimisi daha uzun ancak zaman azaldığı için bu işlemleri hızlıca sonuclandırırlar umarım çok beklemezsiniz, bizde sizinle aynı durumdaydık 3.5 ay sonunda gecen hafta pasaportlarımızı istediler bir eksik evrakla beraber hala bekliyoruz durumumuzda bi değişiklik olmadı.
-
@bsk yorumlarınızı okuyarak sürecinizin nasıl stressli olduğunu gördüm, umarım sizde de bir an önce sonuçlanır, vizeleri alırsınız
-
6 Ağustos'ta mülakatımız var. An itibariyle eksik evrakımız var (Esas talihli ben olmamakla birlikte). Eksik evrak nedeniyle (yurtdışından polis kaydı) AP ye kalınma durumunda, DV2019 sürecinin son tarihini (yani 30 Eylül 2019) ve bizimde mülakatımızın bu tarihe yakın olduğunu göz önüne alırsak, vizemizin yetişmeme ya da onaylanmama durumu olabilir mi? Riske girmemek açısından yurtdışına gidip bizzat belgeyi almalı mıyım? Bu belgeyi bir gün içinde verirler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum