Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Selamlar
    Benim arkadaşın case number'ı current oldu 128xx
    Mülakat tarihi 14 mart
    Bu süreçte bedelli askere gitti ve bir de çocuğu doğdu
    Ds 260'ı bugün açtırdı
    1-Çocuğunu nasıl ekleyecek acaba?
    Foruma girince eşi ve onun dosyası tek görünüyor...çocuğunuz var mı deyince evet deyip bilgi giriyor ama ds 260a girince bebege ait dosya cıkmıyor sadece arkadaşım ve eşinin adı var
    2- arkadaşım 21 günlük bedelli askerlik yaptı. Ds 260'ta askerlik bilgilerine sırasıyla nasıl girecek. Askerlik dosyasında "temel egitim" diye geçiyor

• Merhaba @Mardin-Le-Gund

Arkadaşınız Add applicant diyerek bebeğin bilgilerini girebilir. Resim ( https://i.hizliresim.com/bVVrdY.jpg )

Have you ever served in the military? kısmını "Yes" olarak işaretleyecek

Branch of Service kısmını Turkish Armed Forces olarak yazabilir (Bu kısım yoruma açık)

Rank/Position kısmını "Basic Military Training" olarak doldurabilir.

Military Specialty kısmını "None veya N/A" olarak doldurabilir

tarihleri yazar ve kaydeder.

• @mardin-le-gund DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

Selamlar
    Benim arkadaşın case number'ı current oldu 128xx
    Mülakat tarihi 14 mart
    Bu süreçte bedelli askere gitti ve bir de çocuğu doğdu
    Ds 260'ı bugün açtırdı
    1-Çocuğunu nasıl ekleyecek acaba?
    Foruma girince eşi ve onun dosyası tek görünüyor...çocuğunuz var mı deyince evet deyip bilgi giriyor ama ds 260a girince bebege ait dosya cıkmıyor sadece arkadaşım ve eşinin adı var
    2- arkadaşım 21 günlük bedelli askerlik yaptı. Ds 260'ta askerlik bilgilerine sırasıyla nasıl girecek. Askerlik dosyasında "temel egitim" diye geçiyor

"Add Applicant" butonu DS260 teslim edildikten sonra gorulmeyebilir. Eger eklenmiyorsa o durumda KCC'ye email gondererek yeni bir form olusturabilir. Bu arada sorunuzu dogru baslikta sormalisiniz :) DV2019 sureci yasaniyor su an :)

• Add applicant butonu gözüküyor. Resmi kendi application sayfamızdan aldım. Bizim formların tümü teslim edildi.

• @yalta DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

Add applicant butonu gözüküyor. Resmi kendi application sayfamızdan aldım. Bizim formların tümü teslim edildi.

Resmi goremiyorum maalesef, buton gorulse de islevsiz olabilir. Genelde teslim ettikten sonraki surecte degisiklik icin KCC ya da konsolosluk mudahalesi gerekiyor.

• @crazycells evet o konuda haklı olabilirsin. Buton aktifmiş gibi gözüküyor ancak tıklamayı denemediğim için çalışıp çalışmadığından emin değilim. KCC'ye basit bir mail ile sorun çözülür ama :) Haklısın.

• Merhaba foruma yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim
    Greencard çıktığı açıklandıktan sonra gelmesi gereken mail hala gelmedi 2 ay oldu
    Bu normal mi ne kadar beklemeliyiz bi problem varmı araştırmak gerekir mi mail spam e düşer mi diyelim ki maili görmedik başka bir yoldan ulaşılmayacak mı ??????
    Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verenlere

• @turturine Sn @turturine galiba yanlış başlık altındasınız. DV2020 Aşamaları altında olan konuları incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca şu aşamada size bir mail gelmeyecek. Siz DS260 formunu doldurup sıranız gelmeye yakın bir dönemde mail alacaksınız belgeleri gönderin şeklinde.
    Hangi yılın talihlisi olduğunuzu Case number bilginizi imzanıza yazarsanız daha çok yardım eden olur.

• @arnblt çok teşekkür ederim. Formu doldurduk gönderdik. Şimdi mail gelmesi gerekmiyormu

• @turturine Sıra numaranız kaç. Benim cevabımın altında yer alan bilgilerin aynısını sizde oluşturun profil ayarlarınıza girerek.
    Case No: 2020EU.... gibi.
    Eğer Case No yüksek ise daha mailin gelmesine epey var. Greed Card aşamalarını rahat bir vaktinizde okumanızı tavsiye ederim.

• @turturine forumu doldurup nereye gönderdiniz.

• @arnblt çok çok çok teşekkkür ederim Case number 2020EU00029753 bu ne kadar vardır tahmini

• Çok. Şubat Mart. Ama siz maillerinizi ve bu forumu takip edin. Bizim işimiz bitmesine rağmen hala takipteyiz forumu. Vizeden önce sonra her türlü sorunuza burada cevap alırsınız

• merhaba iyi günler dv 2021 de green card almaya hak kazandım case no 16k civarlarında idi. DS 260 formunu bu hafta gönderebildim acaba geri dönüş alma şansım nedir yoksa çok mu geç kaldım ?

• @olcay1, içinde söyledi: DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba iyi günler dv 2021 de green card almaya hak kazandım case no 16k civarlarında idi. DS 260 formunu bu hafta gönderebildim acaba geri dönüş alma şansım nedir yoksa çok mu geç kaldım ?

Su basligi kullanmalisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari

Bu konu DV2018 sureciyle ilgili, siz DV2021 talihlisi oldugunuzu yazmissiniz.

• Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k