[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba foruma yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim
Greencard çıktığı açıklandıktan sonra gelmesi gereken mail hala gelmedi 2 ay oldu
Bu normal mi ne kadar beklemeliyiz bi problem varmı araştırmak gerekir mi mail spam e düşer mi diyelim ki maili görmedik başka bir yoldan ulaşılmayacak mı ??????
Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verenlere -
@turturine Sn @turturine galiba yanlış başlık altındasınız. DV2020 Aşamaları altında olan konuları incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca şu aşamada size bir mail gelmeyecek. Siz DS260 formunu doldurup sıranız gelmeye yakın bir dönemde mail alacaksınız belgeleri gönderin şeklinde.
Hangi yılın talihlisi olduğunuzu Case number bilginizi imzanıza yazarsanız daha çok yardım eden olur. -
@arnblt çok teşekkür ederim. Formu doldurduk gönderdik. Şimdi mail gelmesi gerekmiyormu
-
@turturine Sıra numaranız kaç. Benim cevabımın altında yer alan bilgilerin aynısını sizde oluşturun profil ayarlarınıza girerek.
Case No: 2020EU.... gibi.
Eğer Case No yüksek ise daha mailin gelmesine epey var. Greed Card aşamalarını rahat bir vaktinizde okumanızı tavsiye ederim. -
@turturine forumu doldurup nereye gönderdiniz.
-
@arnblt çok çok çok teşekkkür ederim Case number 2020EU00029753 bu ne kadar vardır tahmini
-
Çok. Şubat Mart. Ama siz maillerinizi ve bu forumu takip edin. Bizim işimiz bitmesine rağmen hala takipteyiz forumu. Vizeden önce sonra her türlü sorunuza burada cevap alırsınız
-
merhaba iyi günler dv 2021 de green card almaya hak kazandım case no 16k civarlarında idi. DS 260 formunu bu hafta gönderebildim acaba geri dönüş alma şansım nedir yoksa çok mu geç kaldım ?
-
@olcay1, içinde söyledi: DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba iyi günler dv 2021 de green card almaya hak kazandım case no 16k civarlarında idi. DS 260 formunu bu hafta gönderebildim acaba geri dönüş alma şansım nedir yoksa çok mu geç kaldım ?
Su basligi kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
Bu konu DV2018 sureciyle ilgili, siz DV2021 talihlisi oldugunuzu yazmissiniz.
-
Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum