[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@NeverGiveUP Merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum sızınde mulakatınız 2.08.2019 yazıyor ais ptt kaydınızı yaptırdınız mı? bugun yine denedim kayıt hala alınmıyorda .
-
Verilen Göçmen Vize durumu numarası randevu almaya hazır değildir. yazıyor . Ben kacırırım sorun olur dıye panık yaptım . Dosya numarasını case number dogru yazıyorum altta gecersız numara yazıyor bu Ankaraya bildirilmedıgı ıcın mı acaba randevu tarıhım ondanmı olusturamıyorum .
-
@SEDA bu basligin ilk sayfasinda telefon numarasi mevcut . Bir de oradan deneyin arzu ederseniz .
-
@melevin asıl talihli sizmişsiniz ben eşiniz sanmışım yanlış anlama kusura bakmayın.
-
@SEDA mülakatınız ne zaman eğer ağustostaysa nerden baksanız bir ay var panik yapıcak birşey yok ais kaydını yaparsınız bende henüz yapmadım sadece doktor randevusu aldım o kadar. Ais kaydını önümüzdeki hafta yapacağım.
-
@umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar, 8 Ağustos'ta mülakat olacak, sponsor desteğiyle mülakata gireceğim. Sponsorum şu an evrakları hazırlıyor. Fakat şansımı güçlendirmek adına ailemdeki TL birikimini (30 bin TL kadar) de kendi hesabıma yatırıp göstermeyi düşünüyorum. Acaba TL kabul görüyor mu yoksa dolara mı çevirmeliyim parayı? Şimdiden teşekkür ederim umarım doğru yere sormuşumdur soruyu
Ne kadar birikiminiz varsa, hepsini belgelendirmenizi tavsiye ederim. Hesabin TL olmasi sorun degil.
-
@NeverGiveUP 2 Agustos 2019 sızınle aynı galiba . Ozaman ben doktor randevusunu alıyım sız hangı tarıhlere aldınız doktora randevunuzu onu aisten once alabılıyormuyuz . Haftaya ben yıne denıyım ais kaydını ne bılıyım dosya numarasını case gecersız yazısı cıkınca ınsan panik oluyor
-
@SEDA, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Verilen Göçmen Vize durumu numarası randevu almaya hazır değildir. yazıyor . Ben kacırırım sorun olur dıye panık yaptım . Dosya numarasını case number dogru yazıyorum altta gecersız numara yazıyor bu Ankaraya bildirilmedıgı ıcın mı acaba randevu tarıhım ondanmı olusturamıyorum .
Mulakattan birkac gun once bile yapabilirsiniz bu kaydi.
-
@melevin, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Herkese merhaba, başta bizim için avantaj gibi görünen durumumuz şu an süreci negatif etkiler mi diye endişe ediyoruz. Konu hakkında fikri olan ya da daha önce başına gelmiş olan fikirlerini paylaşırsa çok seviniriz. Şöyle ki; 2019 talihlisiyiz-esas talihli benim. Eşim halihazırda ABD'de çalışıyor; ay sonunda Ankara'da olan mülakatımıza beraber girecektik fakat ABD'de olan çalışma izni vesilesi ile başvurduğu Green Card randevusu bizim Ankara randevumuzun hemen önünde bir tarihe denk geldi. Oradaki süreci avukat takip ediyor ve o mülakata mutlaka girmesini öneriyor. Bu durumda bizimle Ankara'ya; hem sağlık muayenesine hem mülakata gelmeyecek. DS260 formunda adının olması fakat mülakata girmemesi; benim ve oğlumun sürecini olumsuz etkiler mi?Mülakatta eşimin süreci ile evrakları götürmeyi planlıyorum-bunlar yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Bir problem yasamazsiniz. Eger I-485 randevusuna gidiyorsa EB Green Card almak icin bu randevuya girmeli. Alternatif olarak mulakati erteleyip, sizinle DV mulakatina girip, sonra ABD'ye girip, I-485 gorusmesinden once halihazirda Green Card'li oldugunu belirtebilir.
Asil talihli siz oldugunuz icin, esiniz mulakata gelmese de siz ve cocuklariniz vize alabilirler. Esinizin halihazirda ABD'de Green Card alacagini belirtebilirsiniz, ama esiniz randevusunda favorable recommendation ya da approval almazsa o durumda sizinle DV mulakatina katilip, Green Card'i garanti edebilir.
-
Tamam cok tesekkurler sadece sunu sıze sorabılırmıyım bu confırmatıon kagıdındakı barkodun altındakı case number ve dosya numaralarını gördügumuz gıbı yazıcaz dımı ais kayıt yaparken aklıma takılan bu bununla ilgili zaten ılk boslukta dosya numarası ıstıyor ıkıncısınde case number yazıyor bunun aciliyeti yoksa yine sonra deniycem . @crazycells
-
@SEDA, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Tamam cok tesekkurler sadece sunu sıze sorabılırmıyım bu confırmatıon kagıdındakı barkodun altındakı case number ve dosya numaralarını gördügumuz gıbı yazıcaz dımı ais kayıt yaparken aklıma takılan bu bununla ilgili zaten ılk boslukta dosya numarası ıstıyor ıkıncısınde case number yazıyor bunun aciliyeti yoksa yine sonra deniycem . @crazycells
evet...
case = dosya ; number = numara... -
İyi akşamlar Arkadaşlar
Benim bir kaç sorum var mülakat öncesiBirincisi: Bana konsolosluktan gelen mailde istenen evraklar arasında evlilik belgeside var. Ben bekarım ds 260 da da single yazılı. Mail otomatik mi yoksda bir problem var mı?
İkincisi: KCC ye gönderdiğim askerlik belgesi 30 hazirana kadar tecilli idi. Yeni aldığım belge ise 30 eylüle kadar "sınıf ve tertibat bekliyor" nedeniyle ertelenmiş gözüküyor. Bu bir problem oluşturur mu?
Üçüncüsü: Nüfus kayıt örneği ve Adli sicil Belgesini e-devlet ten alırken kuruma Ankara ABD büyükelçiliği yazdım. Doğru mudur? Tüm belgeleri e-devletten aldım geçerli midir ?
**Dördüncüsü: Bankadan Mali belgeleri dün aldım. Konsolosluğun belgesinde 12 aylık, ortalama bakiye ve hesap artışına ilişkin açıklama diye belirtilmiş ama ben sadece 6 aylık diye aklımda kaldığından, dolar ve tl hesabının imza sirküsü ile beraber 6 aylık dökümünü aldım. yaklaşık 10 bin dolar ve 10 bin tl mevcut. Dolar hesabıma yapılan havale de bir hafta önce annem ve babam tarafından yapıldı fakat açıklama kısmı boş ( annem ve babamın isimleri yazdığından onların yardımı ve benim onlarda ki birikimim olarak söyleyeceğim) Bunlar bu şekilde yeterli olur mu? Bir problem yaşar mıyım ?
**Beşincisi: Üzerime kayıtlı yaklaşık 3-4 ay önce aldığım kasko değeri 80 bin tl lik otomobil var. Değerini nasıl belgelerim. Ruhsat harici başka hangi belge/belgeler lazım ?. Mali durum açısından banka hesabı ile beraber değerlendirildiğinde sıkıntı yaşama durumum var mı? varsa nedir?
Böyle biraz arzuhalci gibi yazdım ama :). Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
-
pekâla cok tesekkur ederim
-
@drstrange
1- mail herkese aynı formatta geldiği için evli olmayanlara aynı şekilde geliyor
2- Bunun gibi küçük sorunları mülakat gününde ispat edeceğiniz evraklar dahilinde götürüp beyan ederseniz sizden çok daha istekli olan görevliler güncelleme yapıyorlar
3- Mahkeme sonuçları haricinde tüm evrakları e devletten alırsınız ayrıca tercüme ettirmene gerek yok. Başlık o kadar önemli değil yeter ki DS 260 ile gönderdiğin evraklar birbirini tutsun.
4- Para kimden gelmiş nereden yatırmışsın önemli değil adamlar seni senden daha çok düşünüyor. Burada ki amaç sen amerika da devlete külfet olmadan sırtını dayamadan yaşaman için para soruyor. Zaten meslek varsa iş bulacağını bildikleri için paraya dert etmiyorlar. Ne az paralarla gidenler var
5- Araban var sen hala parayı dert ediyorsun değerini siteden çıktısını alıp götürebilirsin
https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631 -
@drstrange TC vatandaslarindan askerlik belgesi istenmiyor, bilginize.
-
Foruma girdiğim de e-posta hatası diyor, mecburen yeni hesap açtım. Atilla adlı kullanici benim
-
@leventisa e posta hatası değil sadece onay maili gelmesi için tıklaman gerekiyordu eğer hala geliyorsa emaile aktifleştirme maili gelecek ona tıklayacaksın son güncellemeden sonra gelen değişiklik bu sana özel bir hata değil yani
-
@leventisa, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Foruma girdiğim de e-posta hatası diyor, mecburen yeni hesap açtım. Atilla adlı kullanici benim
su an eski hesabinizla girip bir daha dener misiniz? Evet, dun sifre degisikligi yapmak istedim ama pisman oldum :) email adresiyle forum arasinda dun gece baglanti sorunu oldu, ama birkac saat once duzelmis olmasi lazim.
Bir daha deneyip, bilgilendirmeniz mumkun mu?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@leventisa e posta hatası değil sadece onay maili gelmesi için tıklaman gerekiyordu eğer hala geliyorsa emaile aktifleştirme maili gelecek ona tıklayacaksın son güncellemeden sonra gelen değişiklik bu sana özel bir hata değil yani
son 7-8 saattir tiklansa da, forumdan email gitmemis olabilir; bu nedenle forumu birkac kez yeniden baslatmak durumunda kaldim, ama sorunun su an duzelmis olmasi lazim.
-
@ayvalik10 onay maili gelmiyor tekrar bakicam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum