[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mdelgado isterseniz formu açtırıp kendiniz düzeltebilirsiniz, isterseniz mülakat esnasında değiştirebilirsiniz.
-
@mdelgado, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese selamlar,
Sayın @crazycells size bir sorum olacaktı. Ben ds260 formunu doldurdum ve annemin kızlık soyadını yanlış yazdığımı farkettim. Forumu takip ediyorum genellikle yapılan yanlışlıklarla ilgili mail atın önerisi gelmiş. Forumda benimle aynı hatayı yapmış birisi daha var hatta ama benim sorum şu şekilde,
Mail atınca formu yeniden mi açacaklar yoksa onlar mı cevabımı düzeltecek?
Mail atmayıp Konsoloslukla çözmeye çalışsam, KCC’den istenen belgeleri gönderdiğimde yaptığım yanlış anlaşılır bu sorun çıkarır mı?
Lütfen sorularımı mazur görün. Bu konuda heyecanlıyım ve korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.Eskiden kendileri de degisiklik yapiyordu ama anladigim kadariyla artik yapmamayi tercih ediyorlar. Ben de mulakat gunu bu degisikligi yapmanizi tavsiye ederim. Degistireceginiz tek bir kelime.
Sorun cikmaz.
-
@Xherri, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Ben online formu mayis ayinda doldurdum ama hic bakmadim,cunku eylule kadar hicbirsey yappilmayacagini soylendi bana
dosya numaraniz kac?
Evet, DV2020 sureci Ekim ayinda baslayacak.
-
Herkese selamlar
Ben de greencard talihlilerindenim .evli ve bir çocuğumuz var 3 yaşında.
Sayın @crazycells izninizle iki sorum olacaktı. benim eşim kamu personeli ve çalıştığı kurumla ilgili sanık durumunda olduğu bir davası var.
Dava ilk celsede düşmüştü ancak karşı tarafın avukatı ek süre istediği için uzadı ve 17 temmuz tarihinde bir duruşma daha olacak .
Eşimin herhangi bir suçu yok ama çalıştığı kurum ile ilgili olduğu için sanık pozisyonuna geldi.
Bu dava bizi greeencard sürecinde nasıl etkiler ?
Ds260 formunu en son hangi tarihe kadar doldurmak zorundayım? Sıralamam 2bin küsürlerde. -
@greenati, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese selamlar
Ben de greencard talihlilerindenim .evli ve bir çocuğumuz var 3 yaşında.
Sayın @crazycells izninizle iki sorum olacaktı. benim eşim kamu personeli ve çalıştığı kurumla ilgili sanık durumunda olduğu bir davası var.
Dava ilk celsede düşmüştü ancak karşı tarafın avukatı ek süre istediği için uzadı ve 17 temmuz tarihinde bir duruşma daha olacak .
Eşimin herhangi bir suçu yok ama çalıştığı kurum ile ilgili olduğu için sanık pozisyonuna geldi.
Bu dava bizi greeencard sürecinde nasıl etkiler ?
Ds260 formunu en son hangi tarihe kadar doldurmak zorundayım? Sıralamam 2bin küsürlerde.Sadece davanin olmasi bir problem degil, onemli olan mahkemeden cikacak sonuc. Eger suclu bulunursa bu sefer de aldigi cezalar kararda etkili olacak.
Formu doldurmak icin herhangi bir son tarih yok, ama ne kadar erken doldurursaniz o kadar iyi olur. Eger siralamaniz 2000'lerdeyse o durumda yaz sonunda ya da sonrasinda da doldurabilirsiniz.
-
DS-260 FORMU'nda, previous spouses bölümüne, boşanma gerçekleştiği için eşin kızlık soyadı mı yoksa evlenme cüzdanındaki benim soyadım mı yazılmalıdır?
-
Bu ileti silindi! -
@Xherri dosya numaranızı açık paylaşmamanızı öneririm. 19XXX yazmanız yeterlidir.
-
@crazycells benim case number 19000
-
@TURKEYANDUSA, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
DS-260 FORMU'nda, previous spouses bölümüne, boşanma gerçekleştiği için eşin kızlık soyadı mı yoksa evlenme cüzdanındaki benim soyadım mı yazılmalıdır?
Esinizin su anki, guncel ismi ve soyismi yazilmali.
-
@Xherri, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells benim case number 19000
Bu durumda sadece beklemelisiniz. Henuz sureciniz baslamadi. Ekim'den sonra DV2020 sureci baslayacak.
-
Merhaba cok fazla technologyden anlayan biri degilim yanlış yere yazmiyorum umarim. benim bir sorunum is your mailing address is as your present adress? yes dedim değer soru ise
permanent adress
name os person currently living adress? doesn't apply dedim? doğru mu yaptim acaba yanlış mi oldu? bilemedim forumu submit ettim. -
@Laila-Faizi-Sohail, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba cok fazla technologyden anlayan biri degilim yanlış yere yazmiyorum umarim. benim bir sorunum is your mailing address is as your present adress? yes dedim değer soru ise
permanent adress
name os person currently living adress? doesn't apply dedim? doğru mu yaptim acaba yanlış mi oldu? bilemedim forumu submit ettim.Sorularin cevabi neyse o sekilde doldurmaniz gerekiyor...
Posta adresinizle, yasadiginiz adres ayni adres mi diye soruyor? Bunun cevabini biz bilemeyiz :) siz bileceksiniz... Ayniysa
yesdiyebilirsiniz...ABD'de yasayacaginiz adreste su an biri yasiyor mu? Eger kimse yasamiyorsa
doesn't applydiyebilirsiniz... -
sevgili @crazycells boşanma geçekleştiği için eski eş olduğu için, kızlık soyadı yazılmalı olarak aldım cevabı
-
Arkadaşlar benim sıralamam 5*** bugün ds260 formumu yolladım kcc den gelen email hemen gelmeyecek değil mi ?
Birde ben greencard başvurusu yaparken emailimi yanlış yazmış olabilirim emin degilim kaç 'den gelen emaile hiç ulaşamayabilirim yani bu durumda gerekli belgeleri emaille onlara yollasam 2 ay sonra falan nolur napcagimi bilemedim -
merhaba ben ismail afganistanliyim türkiye'de öğrenciyim . ds260 formunu doldurup gönderdim. sorum şu ki mülakat sırasında Ankarada benden banka hesabi ve ya sponsorluk talebi olacak mi yoksa olmayacak ?
şimdiden teşekkürler ... -
@TURKEYANDUSA, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
sevgili @crazycells boşanma geçekleştiği için eski eş olduğu için, kızlık soyadı yazılmalı olarak aldım cevabı
Hayir, kizlik soyadi degil, su anki guncel olan resmi soyadi yazilmali. Eger su anki soyadi kizlik soyadi ile ayniysa dediginiz gecerli. Eger farkli biriyle evlilik yaptiysa ya da soyadini degistirdiyse o durumda kimlikteki guncel soyadi yazilmali.
-
@tugbafurkan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar benim sıralamam 5*** bugün ds260 formumu yolladım kcc den gelen email hemen gelmeyecek değil mi ?
Birde ben greencard başvurusu yaparken emailimi yanlış yazmış olabilirim emin degilim kaç 'den gelen emaile hiç ulaşamayabilirim yani bu durumda gerekli belgeleri emaille onlara yollasam 2 ay sonra falan nolur napcagimi bilemedimemail adresinizi "forgot confirmation number" kismindan deneme yanilma yoluyla bulabilirsiniz. KCC'den hemen email gelmeyecek.
-
@ismail1, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba ben ismail afganistanliyim türkiye'de öğrenciyim . ds260 formunu doldurup gönderdim. sorum şu ki mülakat sırasında Ankarada benden banka hesabi ve ya sponsorluk talebi olacak mi yoksa olmayacak ?
şimdiden teşekkürler ...Evet, isteyecekler. Ilgili bilgileri su konuda bulabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri -
Merhaba ,
Geçmiş dönemde yurt dışında yaşadığım için askerlik görevimi dövizle askerlik olarak 21 gün Burdur'da yaptım , elimde terhis belgesi var, ama formu doldururken (Forumda yazilan, bedelli yapildiysa belirtmenize gerek yoktan yola çıkıp ) askerlik yapmadım olarak isaretledim ; sorun olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum