Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Dscrt, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Agustosta mülakat var. Ama benim pasaportumun süresi çok az kalıyor acaba yenisini çıkarıp mı gitsem mülakata napsam bana akıl verirmisiniz?

    Uzun süre geçerliliği bulunan pasaport, her zaman daha avantajlıdır. Yeni pasaport çıkartmanızı tavsiye ederim.


  • @NeverGiveUP, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    bir sorum olucak sizlere doktor randevusu alırken amerikada yaşamayı planladığınız adresi yazınız diyor benim ds260 formunda yazdığım adresi değil başka bir adres yazmam gerekiyor ? şimdi sorum şu ds260 formundaki adresimi girmeliyim yoksa yeni adresimi mi girmeliyim ?

    Herhangi birini yazabilirsiniz.


  • @atilla hayırlı olsun. Durum sorgulamada idari işlem mülakattan sonra herkeste yazıyor. Gün içerisinde Issued olur.


  • @cancakicitr hem sevindiriyorlar hem korkutuyorlar. Teşekkür ederim herşey içim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozkk, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells merhaba, konuyla biraz alakasiz olacak ama bu soru fb grubunda yazildi ve bir sonuca varilmadi henuz o yuzden burada yaziorm asil kart sahibi esim ve romanyada erasmus icin 1 sene bulundu fakat romanyadan adli sicil kaydi cikariomiyor daha once fb grubundada bir arkadas deneyip bir sonuc alamadi bu romanyayla alakali bir durum sanirim tavsiyeleriniz nelerdir? Simdiden tesekkurler

    Boyle bir durumda konsolosluk bu belgeyi sart kosmuyor. Almaya calistiginizi ama alamadiginizi gostermeniz yeterli olacaktir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @supermario, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    başta @crazycells olmak üzere geçen aylarda sağlık randevusu almış arkadaşlara bir sorum olacaktı. anlaşılan ağustos randevuları yoğunluk ağustosun ilk haftası gibi duruyor, randevu almada sıkıntı çıkarmı acaba istediğimiz tarihe almakta, veya daha erken bir tarihe verme gibi bir durumları söz konusumu? ben 5 ağustosa alıcam sağlığı, iş yeriyle ona göre şimdiden konuşmam gerekiyor arazide çalıştığım için. 5 ağustos dolma gibi bir durum yaşanır mı acaba?

    size sunduklari tarihler arasindan secim yapabilirsiniz. Saglik raporu icin doktor randevusunu kendileri vermeyecek, siz alacaksiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @engineer, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Crazycell mrb. Şimdiye kadar yaptigimiz destek icin ayrica teşekkürler.bir kac sorum olacakti.
    Eşimin pasaportunun gecerlilik suresi mulakat zamaminda 8 ay filan oluyor.onlarin elciligi son 6 ay kalmadan uzatmaya izin vermiyor.yani uzatamiyorum.
    1-vizeyi aldiktan sonra pasaport degisikligi yapsak vize yeni pasaporta işlenir mi?
    2- cevap hayir ise mevcut passportla gecerlilik suresine 3 ay kala giriş yapilabilir mi
    3-sonuncusu sadece ben gitsem onlar vize tarihi icersinde usa'ya giriş yapamaz ise daha sonra gc eş durumundan vize alinir mi
    Simdiden tesekkurler

    Vizeyi dediginiz sekilde yeni pasaporta aktaramazsiniz ama zaten boyle bir seye de gerek yok. Sayin @ayvalik10 'un belirttigi uzere, boyle bir durumda hem eski hem de yeni pasaportla seyahat etmelisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tuan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Herkese merhabalar, Şu anda fark ettiğim bir durumdan inanılmaz endişe ettim. Randevu mailimiz 28.06 da geldi. Şimdi baktım ki eşimin evlilik soy ismi ile evlenmeden önceki soy ismi ters yazılmış. Yani soy ismi AKAT TUAN yerine soy ismi TUAN AKAT yazılmış. hemen DS 260 ı kontrol ettim . Surnames bölümünde ters, full name in native alphabet kısmında doğrusunu yazmışım. Bu durum problem yaratır mı ? Yaratır ise görüşme öncesi konsolosluğu arayarak çözebilir miyim ? Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Ayrıca @crazycells sizden de özür dilerim. Attığım mesdajdan sonra sizin açıklama kısmınızı gördüm. O sebeple buraya da yazdım. Tekrar kusura bakmayın.

    Bir problem olmaz.

    Eger gerekiyorsa konsolosluk degistirir zaten.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SEDA, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba sıze soru sorucaktım sızın bu konuda bılgınız oldugunu dusunuyorum. Green card için formda basta verdıgım adresı mulakat sırasında degıstırebılırmıyım @crazycells

    Evet, degistirebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @atilla, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Ceac status ten baktığımda idari işlem yazıyor, yanlız vizeniz onaylandı denildi ve pasaport ile diplomamı aldılar. Sorun mu var acaba. Vize onaylandı maili gelecek diye biliyorum o da gelmedi

    hayirli olsun, oyle bir email gelmiyor.


  • @atilla Çok sevindim vallaha, hayırlı olsun:) burada belirttiğiniz gibi 7 bin dolar gösterdiniz değil mi?


  • @SEDA adresi Abd ye girişte de değiştirebiliyorsun. Girişte adresin güncel mi değiştirecekmisin diye soruluyormuş.


  • @ozN evet 7 bin dolar gösterdim sadece


  • @crazycells tesekkurler.yani ilk giriste 2 pasaportla birden girebiliriz o zaman dogru anladiysam değil mi?


  • @atilla gözünüz aydın.


  • Merhabalar,
    Bugün mülakatı yaptım.
    Ama "Admimistrative Processing"deyim.
    Sebebi "Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydı" e-devletten indirmek yerine "Adli Sicil Kaydı"nı indirip mülakata getirdim.
    Onlar bana bir form verip 'o dokümanı yani "Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydı" bize PTT ile gönderiniz. Çünkü aldığınız doküman Arşiv Kayıtlı değil." söylediler.
    Hemen mülakat biter bitmez e-devlete girip "Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydı"nı çıkartıp PTT ile ücretsiz olarak ABD Büyükelçiliğine gönderdim.
    Şimdi dua ederek sonucu bekliyorum. 🙂

    Mülakat tarihi: 01 Temmuz 2019
    CN: 2019AF41***


  • @Dscrt. ABD Büyükelçiliğinin verdiği İdari İşlemler formunda bu idari işlemlerin sebeplerinden biri şu not ile ifade edilir: "Pasaport (Pasaportunuz en az 8 ay geçerli değilse lütfen süresini uzattırınız.)".

    Gerçekte dün (1 Temmuz) mülakatımı yaptım. Ama sonucu "İdare İşlemler"indeyim. Büyükelçilik bana İdare İşlemlerin formunu verdi. O formda İdari İşlemler'in sebepleri listelenir.


  • Yine bambaşka bir soruyla karşısınızdayım. Da-260 formunu doldurduğumda açıköğretim fakültesinde okuduğumu bildirmiştim. Fakat bu yıl kayıt yenilemedim, şu an pasif öğrenci olarak görünüyorum. Yine de transkript götürmeli miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksezen92 DS260 en son MEZUN olduğun okulu yazacaksınız yani okuduğun değil senin okuduğun okulu ne yapsın. Ondan dolayı sen lise mezunu yazacaksın. Ayrıca DS 260 doldurulması için video koyduk hem de türkçe ingilizce açıklamalı pdf dosyası da @crazycells hala onlara bakmıyorsunuz sonra da buraya gelip sorulacak en garip soruyu soruyorsunuz. Önce bir bakın ya foruma ALLAH aşkına kafanıza göre soru yazmayın. Aşağıdaki linkten bir bakın ya
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2436/ds-260-için-iki-tane-kaynak-sürekli-kafası-karışanlar-için


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum