Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @muhtaradana teşekkürederim.


  • Ben almanya doğumlu olduğum için çekilişe almanyadan katılmışım gibi gözüküyor. Ama türkiyede yaşıyorum ve mülakata ankarada gireceğim. Ds260ın ilk bölümümde yes schedule my interview there butonunu mu yoksa no i want to be interviewed in butonunu işatetleyip ankarayı mı seçmeliyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @recii35 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells üniversite okurken her sene ev degistirdim neredeyse bu durumda uzun süre tabirine girmiyor gibi sanki ama yine de tecrübeli oldugunuzdan dolayi sormak istedim form actirmam gerekiyor mu?

    hayir, bu nedenle actirmaniza gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mert-güngör DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Ben almanya doğumlu olduğum için çekilişe almanyadan katılmışım gibi gözüküyor. Ama türkiyede yaşıyorum ve mülakata ankarada gireceğim. Ds260ın ilk bölümümde yes schedule my interview there butonunu mu yoksa no i want to be interviewed in butonunu işatetleyip ankarayı mı seçmeliyim?

    Evet, mulakat yeri "Ankara" gorunmuyorsa o sekilde secin.


  • Merhaba. Biz profesyonel yardım alalım derken kendimizi bitirmiş olabilirmiyiz ? DS-260 formu doldurmak için bir şirkete başvurduk fakat bu işi yapan kişi, e-mail, doğum tarihleri, adresler gibi yerlerı yanlış yazarak ve babamı daha önce yapılan vize başvurusu olmasına rağmen hayırı işaretleyerek göndermiş daha bir sürü yanlış var belki şuan hiç bir değişiklik yapılmıyor DV2020 talihlisi annem, babam da faydalancaktı bu durum bizi nasıl etkiler ve değişiklik yapabilme imkanımız var mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @alparslan-biyik dosya numaraniz kac acaba? KCC'den unlock yapmalarini isteyin ve butun bilgileri elden gecirin. O kadar temel yanlis bilgiler olmamali DS-260 formunda, ozellikle onceki vize basvurulari ve dogum tarihi gibi bilgiler onemli... bu formda yazilan bilgiler omur boyu USCIS dosyanizda kalacak, o nedenle degisiklik yapmanizi tavsiye ederim.

    Ben daha once defalarca yazdim, bir kez de size ozel yazayim... bu formlara sizin disinizda hickimse sizin gosterdiginiz ozeni gostermez. O nedenle forumdaki bilgileri kullanarak formu kendinizin doldurmasini tavsiye ederim. Tabii ne yapacaginiz size kalmis.

    Bol sanslar.


  • Sağlık kontrolünde olmamız gereken aşıların listesi var mıdır acaba? Kendi okulumda aşılarımı tamamlatmak istiyorum.


  • Merhaba,

    Eşimin work and travel döneminden SSN' i mevcut, DS260 formunu doldururken bu numarayı belirttik ve yeni kartın basılması için evet' i işaretledik. Yeni kart basılmasıyla birlikte eski numara iptal mi oluyor? yoka aynı numarayla yeni kart mı basılıyor?

    Ayrıca Green Card' ın gönderileceği adres için ismin başına c/o eklemedik bu durumda teslim edilmesiyle ilgili problem olur mu? adreste mevcut kişi yoksa aynı adreste ikamet eden başka biri teslim alabilir mi?

    teşekkürler.


  • Sosyal medya bilgilerini girerken "facebook, twitter, instagram ve linkedin" için Social Media Identifier olarak ne yazılıyor?


  • @stilll nasıl dolduracağız acaba bir örnek var mı ? mesela ingtagram kullanıyorum alttaki kısma instagram ismimi mi yazmam gerekiyor ?


  • @crazycells örnek var mı acaba veya forumda bununla ilgili bir rehber var mı ? mesela instagram kullanıyorum alttaki kısma tam olarak ne yazmamız gerekiyor ?


  • @runo instagram kullanıcı adınızı, twitter kullanıcı adınızı vs yazabilirsiniz.


  • Merhabalar,bir hatırlatma yapmak istiyorum,biz tam mülakata gideceğimiz hafta Arşiv Kayıtlı Sicil belgemizde(eşiminkinde) arşiv kaydı çıktı.Maddi bir hata vardı ve eşimin aynı ad-soyad-baba adı-dogdugu şehir-ilcesine kadar aynı olan bir kişinin suçu eşime işlenmişti,biz bu yüzden mulakatimiza gidemedik.Daha önce hiç arşiv kayıtlı sicil belgemize bakmak aklımıza gelmemişti,siz siz olun e devletten sicilinizi kontrol edin .Dostane bir hatirlatmadır.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mert-güngör DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Sağlık kontrolünde olmamız gereken aşıların listesi var mıdır acaba? Kendi okulumda aşılarımı tamamlatmak istiyorum.

    Buna, muayeneyi yapan doktor karar verecek. Siz saglik calisani oldugunuzdan bazi asilariniz illaki yapilmistir, Tdap ve MMR asilarini (tum dozlari) gosteren belgeleri yaninizda goturebilirsiniz. Eger yoksa goturmenize gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aristoi DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Merhaba,

    Eşimin work and travel döneminden SSN' i mevcut, DS260 formunu doldururken bu numarayı belirttik ve yeni kartın basılması için evet' i işaretledik. Yeni kart basılmasıyla birlikte eski numara iptal mi oluyor? yoka aynı numarayla yeni kart mı basılıyor?

    Ayrıca Green Card' ın gönderileceği adres için ismin başına c/o eklemedik bu durumda teslim edilmesiyle ilgili problem olur mu? adreste mevcut kişi yoksa aynı adreste ikamet eden başka biri teslim alabilir mi?

    teşekkürler.

    Ayni numara kalacak fakat yeni bir kart gonderilecek.

    Size ait olmayan bir adresi sizinmis gibi gostermemelisiniz, USPS calisani posta kutusunda isminizi gormezse mektubu birakmayabilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @oez DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Sosyal medya bilgilerini girerken "facebook, twitter, instagram ve linkedin" için Social Media Identifier olarak ne yazılıyor?

    kullanici adinizi yazmaniz yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @runo DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells örnek var mı acaba veya forumda bununla ilgili bir rehber var mı ? mesela instagram kullanıyorum alttaki kısma tam olarak ne yazmamız gerekiyor ?

    instagram kullanici adinizi yazmaniz yeterli. Mesela yesilkartforum adinizi sorsaydi sadece "runo" yazmaniz yeterli olacakti.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fireandwater DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Merhabalar,bir hatırlatma yapmak istiyorum,biz tam mülakata gideceğimiz hafta Arşiv Kayıtlı Sicil belgemizde(eşiminkinde) arşiv kaydı çıktı.Maddi bir hata vardı ve eşimin aynı ad-soyad-baba adı-dogdugu şehir-ilcesine kadar aynı olan bir kişinin suçu eşime işlenmişti,biz bu yüzden mulakatimiza gidemedik.Daha önce hiç arşiv kayıtlı sicil belgemize bakmak aklımıza gelmemişti,siz siz olun e devletten sicilinizi kontrol edin .Dostane bir hatirlatmadır.

    Bilgilendirme icin tesekkurler. Bu, gerceklesmesi cok dusuk bir ihtimal ama hic olmuyor da degil tabii ki. O nedenle bugune kadar hic adli sicilini kontrol etmemis arkadaslar, bir yanlislik var mi diye kontrol etsinler. Eger yanlislik varsa bu yanlisligin giderilmesi biraz zaman alabilir.

    sayin @fireandwater , ne kadar suruyor acaba? 2 ay miydi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @brkyayngz oyle bir soru var miydi? sanirim ya profesyonel gruplari soruyordu, ya da komunist parti uyeligini? Isterseniz soruyu direkt aktarin buraya, ben hangisi oldugunu net hatirlayamadim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum