[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells merhaba yine😀 bu durumda üniversite okudugumuz yıllarda ikametimizi taşımamış olmamızdan ötürü oturduğumuz adresler kısmına yazmamış olmak formu yeniden actırmaya neden olacak mı?
-
@stilll ben daha doldurmamıştım. dün doldurmaya başlamıştım karşıma çıktı o yüzden soruyorum. forumda araştırdım fakat öyle bir başlık bulamadım.
-
Arkadaşlar merhaba ds 260 forumda amerikaya gittiginizde ne iş yapacaksiniz sorusuna camyuter science yazdım ama ne bir belge diploma sertifica hiç bişeyim yok sıkıntı olurmu acaba teşekkurler
-
@crazycells hocam merhaba ds 260 forumda amerikaya gittiginizde ne iş yapacaksiniz sorusuna camyuter science yazdım ama ne bir belge diploma sertifica hiç bişeyim yok sıkıntı olurmu acaba teşekkurle
-
@grankart DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
eski yaşadığım adreslerin posta kodlarını internet ten bakıp yazdım ve formu gönderdim sonra e devlet posta kodu sorgulama ekranından baktığımda farklı bir posta kodu gördüm yani yanlış yazmış oldum.Bunu düzeltmeye gerek varmı yani mülakatta falan bile hiç belirtmeyi düşünmüyorum.
gerek yok.
-
@runo DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
merhabalar. ds 260 formunda sosyal medya diye bir şey eklemişler önceden yoktu onu nasıl dolduracağız acaba ?
Eger gondermediyseniz, sorulan sorulara cevap vermeniz yeterli.
-
@recii35 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells merhaba yine😀 bu durumda üniversite okudugumuz yıllarda ikametimizi taşımamış olmamızdan ötürü oturduğumuz adresler kısmına yazmamış olmak formu yeniden actırmaya neden olacak mı?
o soruda ikametgah belgenizde yazan adresler sorulmuyor. Sorulari doldururken imzamdaki paketten yararlanabilirsiniz.
Eger surekli adres degistirdiyseniz daha saglam bir adres yazmaniz daha uygun olur, ama uzun yillar boyunca ayni adreste kaldiysaniz bunu yazmaniz daha uygun olurdu.
-
@serdar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells hocam merhaba ds 260 forumda amerikaya gittiginizde ne iş yapacaksiniz sorusuna camyuter science yazdım ama ne bir belge diploma sertifica hiç bişeyim yok sıkıntı olurmu acaba teşekkurle
sorun degil, konsolos onu sizin egitim ve tercubelerine gore degistirebilir. Kendi karari.
-
@crazycells TEŞEKKÜRLER
-
@crazycells üniversite okurken her sene ev degistirdim neredeyse bu durumda uzun süre tabirine girmiyor gibi sanki ama yine de tecrübeli oldugunuzdan dolayi sormak istedim form actirmam gerekiyor mu?
-
@runo mevcut sosyal hesaplarınızı ekleyip devam etmelisiniz. daha önceden bu kısım olmadığı için forumda mevcut degil.
-
@muhtaradana teşekkürederim.
-
Ben almanya doğumlu olduğum için çekilişe almanyadan katılmışım gibi gözüküyor. Ama türkiyede yaşıyorum ve mülakata ankarada gireceğim. Ds260ın ilk bölümümde yes schedule my interview there butonunu mu yoksa no i want to be interviewed in butonunu işatetleyip ankarayı mı seçmeliyim?
-
@recii35 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells üniversite okurken her sene ev degistirdim neredeyse bu durumda uzun süre tabirine girmiyor gibi sanki ama yine de tecrübeli oldugunuzdan dolayi sormak istedim form actirmam gerekiyor mu?
hayir, bu nedenle actirmaniza gerek yok.
-
@mert-güngör DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Ben almanya doğumlu olduğum için çekilişe almanyadan katılmışım gibi gözüküyor. Ama türkiyede yaşıyorum ve mülakata ankarada gireceğim. Ds260ın ilk bölümümde yes schedule my interview there butonunu mu yoksa no i want to be interviewed in butonunu işatetleyip ankarayı mı seçmeliyim?
Evet, mulakat yeri "Ankara" gorunmuyorsa o sekilde secin.
-
Merhaba. Biz profesyonel yardım alalım derken kendimizi bitirmiş olabilirmiyiz ? DS-260 formu doldurmak için bir şirkete başvurduk fakat bu işi yapan kişi, e-mail, doğum tarihleri, adresler gibi yerlerı yanlış yazarak ve babamı daha önce yapılan vize başvurusu olmasına rağmen hayırı işaretleyerek göndermiş daha bir sürü yanlış var belki şuan hiç bir değişiklik yapılmıyor DV2020 talihlisi annem, babam da faydalancaktı bu durum bizi nasıl etkiler ve değişiklik yapabilme imkanımız var mı ?
-
@alparslan-biyik dosya numaraniz kac acaba? KCC'den unlock yapmalarini isteyin ve butun bilgileri elden gecirin. O kadar temel yanlis bilgiler olmamali DS-260 formunda, ozellikle onceki vize basvurulari ve dogum tarihi gibi bilgiler onemli... bu formda yazilan bilgiler omur boyu USCIS dosyanizda kalacak, o nedenle degisiklik yapmanizi tavsiye ederim.
Ben daha once defalarca yazdim, bir kez de size ozel yazayim... bu formlara sizin disinizda hickimse sizin gosterdiginiz ozeni gostermez. O nedenle forumdaki bilgileri kullanarak formu kendinizin doldurmasini tavsiye ederim. Tabii ne yapacaginiz size kalmis.
Bol sanslar.
-
Sağlık kontrolünde olmamız gereken aşıların listesi var mıdır acaba? Kendi okulumda aşılarımı tamamlatmak istiyorum.
-
Merhaba,
Eşimin work and travel döneminden SSN' i mevcut, DS260 formunu doldururken bu numarayı belirttik ve yeni kartın basılması için evet' i işaretledik. Yeni kart basılmasıyla birlikte eski numara iptal mi oluyor? yoka aynı numarayla yeni kart mı basılıyor?
Ayrıca Green Card' ın gönderileceği adres için ismin başına c/o eklemedik bu durumda teslim edilmesiyle ilgili problem olur mu? adreste mevcut kişi yoksa aynı adreste ikamet eden başka biri teslim alabilir mi?
teşekkürler.
-
Sosyal medya bilgilerini girerken "facebook, twitter, instagram ve linkedin" için Social Media Identifier olarak ne yazılıyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum