Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• Merhabalar haftaya mülakatımız var 6 aylık hamileyim bu cuma için de sağlık kontrolü randevusu aldık. ancak doktor röntgen için herhangi bir izin kağıdı vermedi. Zorunluysa olabilir ama şu an sizin biz zorunluluğunuz yok diyerek ısrarla vermedi. muayene olduğuma ve herşeyin normal olduğuna dair bir kağıt verdi sadece. Sorum şu Dr. unganlar bunun için herhangi bir sıkıntı çıkarır mı illa izin kağıdı ister mi ? İkincisi sanırım röntgen çekilmeden sağlık raporu tamamlanmıyor. biz eksik evrakla mülakata girsek doğumum eylülden sonrasına kaldığı için eylül sonrası evrak tamamlayamıyoruz sanırım değil mi ? ben bu röntgeni çektirmek zorundayım yani ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@edab DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhabalar haftaya mülakatımız var 6 aylık hamileyim bu cuma için de sağlık kontrolü randevusu aldık. ancak doktor röntgen için herhangi bir izin kağıdı vermedi. Zorunluysa olabilir ama şu an sizin biz zorunluluğunuz yok diyerek ısrarla vermedi. muayene olduğuma ve herşeyin normal olduğuna dair bir kağıt verdi sadece. Sorum şu Dr. unganlar bunun için herhangi bir sıkıntı çıkarır mı illa izin kağıdı ister mi ? İkincisi sanırım röntgen çekilmeden sağlık raporu tamamlanmıyor. biz eksik evrakla mülakata girsek doğumum eylülden sonrasına kaldığı için eylül sonrası evrak tamamlayamıyoruz sanırım değil mi ? ben bu röntgeni çektirmek zorundayım yani ?

Hiçbir kadın doğum uzmanı size "röntgen çektirebilir" şeklinde bir izin vermez. Bu riski sizin almanız gerekiyor.

10 yıldan uzun süredir radyasyon ile çalışan biri olarak benim düşüncem bu röntgenin riskinin çok düşük olduğudur. Basit röntgende saçılma dozu çok düşüktür. Karnınıza kurşun gömlek sarılarak çekilebilir. Hamileliğin ilk üç aylık döneminden sonra olmasına dikkat edin.

• @crazycells forumda aradım ancak bulamadım mülakat tarihimiz 30 temmuz ancak biz bunu daha erkene almak istiyoruz mail atarak .

Böyle birşey mümkün mü ?

teşekkürler,

• @yasss7 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells forumda aradım ancak bulamadım mülakat tarihimiz 30 temmuz ancak biz bunu daha erkene almak istiyoruz mail atarak .

Böyle birşey mümkün mü ?

teşekkürler,

Maalesef, erkene alma talepleri kabul edilmiyor.

• @crazycells abicim merhaba size bişey sorabilirmiyim daha öncede sormuştum ds 260 la ilgili aileye hani bir kişi yalnışlıkla eklemiştim demiştinizki bişey olmaz onu doldurma geri kalani doldur gönder demiştiniz,
    Şimdi ben onu boş bıraktım geri kalan kişileri doldurdum gönderdim barkodu aldım,
    Ama ds 260 gönderince sistem kilitleniyo degilmi,
    ama bir kişiyi boş biraktığım için yani fazla olan kişiyi ondanmi sisteme tekrer giriş yapiyorum neden ds260 kilitlenmedi,
    Bu fazda olan bir kişiyi nasıl silebilirim yani aynı kişiden iki tanr oluştu birisini doldurdum barkodu aldım digeri boş şuanda teşekkürler yardımcı olursanız çok memnun olurdum

• @serdar DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells abicim merhaba size bişey sorabilirmiyim daha öncede sormuştum ds 260 la ilgili aileye hani bir kişi yalnışlıkla eklemiştim demiştinizki bişey olmaz onu doldurma geri kalani doldur gönder demiştiniz,
    Şimdi ben onu boş bıraktım geri kalan kişileri doldurdum gönderdim barkodu aldım,
    Ama ds 260 gönderince sistem kilitleniyo degilmi,
    ama bir kişiyi boş biraktığım için yani fazla olan kişiyi ondanmi sisteme tekrer giriş yapiyorum neden ds260 kilitlenmedi,
    Bu fazda olan bir kişiyi nasıl silebilirim yani aynı kişiden iki tanr oluştu birisini doldurdum barkodu aldım digeri boş şuanda teşekkürler yardımcı olursanız çok memnun olurdum

hayir, sistem degil gonderdiginiz form kilitleniyor ve ustunde degisiklik yapamiyorsunuz.

Cekilis talihlisi DS-260'i gonderdigi surece sorun olmaz, islemler devam eder.

• 2009 da AÖF terk ettim 2012 yılından bu yana da AÖF nin farklı bir bölümünde pasif öğrenciyim kaydımı iptal etmedigim yinede öğrenci sayılıyorum. Sorum şu edevletten veya AÖF bürosuna giderek eski kayıt sildirdigim bölümle ilgili ve şuan pasif öğrenci sayıldıgım bölüm için herhangi bir evrak götürmem gerekiyormu. Yada mülakatta bu konu sorulurmu, green card çekilişi başvurusuna üniversite öğrencisi olarak başvurdum ds 260 ı lise mezunu olarak yaptım.

• @atilla DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

2009 da AÖF terk ettim 2012 yılından bu yana da AÖF nin farklı bir bölümünde pasif öğrenciyim kaydımı iptal etmedigim yinede öğrenci sayılıyorum. Sorum şu edevletten veya AÖF bürosuna giderek eski kayıt sildirdigim bölümle ilgili ve şuan pasif öğrenci sayıldıgım bölüm için herhangi bir evrak götürmem gerekiyormu. Yada mülakatta bu konu sorulurmu, green card çekilişi başvurusuna üniversite öğrencisi olarak başvurdum ds 260 ı lise mezunu olarak yaptım.

gerekmiyor, sorulmaz; eger neden ilk basvuruda oyle yaptiniz diye sorarlarsa aciklamanizi yaparsiniz.

• @serdar Bey, 2019 mulakat deneyimleri sayfasında 2020 Ds260 formunu soruyorsunuz. Farketmediniz sanırım, bundan sonraki sorularınızı lütfen 2020 başlığı altında sormaya dikkat edin.

• @mindi abi pardon dikkat etmemişim

• @serdar DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@mindi abi pardon dikkat etmemişim

DV2020 ile ilgili sorularinizi sadece su konuda sormalisiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari

Ayrica ayni soruyu birden fazla konuya gondermemelisiniz ve gonderdikten sonra sadece beklemelisiniz.

Ben zaten dun bu soruyu cevapladigimi hatirlamistim, megerse bu konudaki sorunuzu cevaplamisim farketmeden. Soruyu sorduktan sonra 2-3 gun gecmeden bir daha sorunuzu hatirlatmaniza gerek yok, herkes her an forumda online olamiyor. Eger 2-3 gun boyunca cevap verilmezse sorunuzu hatirlatin.

• Herkese Merhaba böyle bir grubun insanlara ne kadar fayda sağladığını görmek beni çok mutlu ediyor herkes birbiri ile ilgileniyor ve ortak akılla bir çözüm bulunuyor Buda samimiyet ve misafirperverligimizden kaynaklandığını düşünüyorum... Ben bir konuda size danışmak ve yardım almak istiyorum Green card 2019 talihlisiyim ve konsolosluk randevusu aldım bir miktar para gosterebiliyorum job Offer letter alabilirsem bununda üstesinden gelebilecegimi düşünüyorum bana yardımcı olabilicek biri varsa çok minnettar ve vefalı kalırım herkese iyi günler diliyorum...

• @anestezist DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Herkese Merhaba böyle bir grubun insanlara ne kadar fayda sağladığını görmek beni çok mutlu ediyor herkes birbiri ile ilgileniyor ve ortak akılla bir çözüm bulunuyor Buda samimiyet ve misafirperverligimizden kaynaklandığını düşünüyorum... Ben bir konuda size danışmak ve yardım almak istiyorum Green card 2019 talihlisiyim ve konsolosluk randevusu aldım bir miktar para gosterebiliyorum job Offer letter alabilirsem bununda üstesinden gelebilecegimi düşünüyorum bana yardımcı olabilicek biri varsa çok minnettar ve vefalı kalırım herkese iyi günler diliyorum...

Su bolumdeki ilanlari incelemenizi tavsiye ederim:
    https://yesilkartforum.com/forum/category/111/i̇lan-ve-duyuru

• Merhaba,

Mülakattan sonra sağlık raporunun çıkmasını beklediğimiz 7 haftalık süre sonunda sağlık raporunun çıkmasıyla beraber eksik belgeleri elçiliğe gönderdik. "Belgeleriniz ulaştı" mailinden 3 gün sonra CEAC statüsü "Ready" olarak değişmiş.

Bilgi alanında;
    "Davanız ABD Konsolosluğu bölümünde planlandığı zaman görüşmeniz için hazır. Bir görüşme için zaten bir randevu ayarladıysanız, lütfen belgelerinizi randevu mektubunda belirtildiği şekilde hazırlayın ve belirlenen tarih ve saatte konsoloslukta görünün. Aksi takdirde, lütfen görüşme randevunuzdan haberdar olana kadar bekleyin. Göçmen Vize görüşme randevularının nasıl programlandığı konusunda ek bilgiler şu adreste bulunabilir: http://nvc.state.gov/interview
    Daha fazla bilgi için lütfen ABD Büyükelçiliği Ankara'yı ziyaret edin ." bilgisi yer alıyor.

Tekrar mı mülakata çağıracakalr yoksa bir hata mı?

• @burakdal hayır mülakata çağıtmayacaklar benim bildiğim bundan sonra gelecek olan ISSUED email ini beklemelisiniz umarım bir sorun çıkmaz

• @yılmaz Tekrar kontrol ettim ve yine "AP" sürecine alınmış. Yanlış alarm sanırım. 🙂

• @burakdal benimde önce AP idi sonra işlemler tamam pasaportunuzu gönderin dedi ready yazdılar dün baktım yine AP yazıyordu eksik evrak olmadığı halde AP ye dönmüş bakalım artık yanlış alarm mı doğru mu beklemekten başka çare yok

• @yilmaz Bekleyip göreceğiz o zaman. Umarım olumlu sonuçlanır.

• Belki bu soru sorulmustur .kusura bakmayin.mulakata giderken banka hesap dokumu yaninda imza sirkusu goturmeyen var mi?maas aldigim banka biraz mirin kirin ediyor sadede döküm yeterli midir.degerli yardimlariniz icin tesekkurler simdiden

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k