[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
-
-
@Hopefully @Ruslan merhabalar, durumunuzla ilgili bir gelişme varmı? @yılmaz sizin pasaportunuz döndümü? Güzel haberler duyup umutlanmak istiyorum😅
-
@bsk Başak hanım sonuclandı mı ap durumunuz?
-
@bsk 2 gün önce email aldım evraklarınız ulaştı diye konsolosluk görevlisi davanızı inceleyecek ve bilgi alacaksınız diyor normalde bugün email gelmesi lazım 2 günde onaylandı eşimin yani anlayacağınız elime geçmeden artık sevinmek istemiyorum
-
@yılmaz ap olayında @roccorocco üzerine kimse eline su dökemez o bile şu anda gitti amerika da
-
@ayvalik10 evet haklısınız çok uzun bir süreç oldu onun adına ama sonrası çok güzel bir haber umarım şansı açık olur ve bu forumdaki herkes sorunsuzca atlatır süreci
-
@hockeyumpire2 hayır malesef :( birilerinin sonuçlandıkca umutlanıyoruz.
-
@ayvalik10 evet darısı bize:) zaten bizim tek düşündüğümüz eylül sonuna kadar yetişmezse, yoksa olmaması için bir neden yok bu işlemler çok uzun sürüyor:(
-
En kısa sürede güzel haberler almanızı temenni ederim. Bekleyen arkadaşlara sabırlar dilerim.
-
@bsk yakında alırsınız güzel haberi az kaldı diye düşünüyorum bakın bana da daha email gelmedi ama sizin bir sorun yok 15 güne gelir inşallah
-
-
@crazycells merhabalar başkanım CEAC sitesi az önce güncellendi idari işlem yazdı tekrar dün hazır yazıyordu pasaportunu istediler işlem tamamlandı diyor gelen email de sadece bu email günceldir yazmıştı ama site idari işlem yazdığı için düşünceleriniz nelerdir acaba
-
@yılmaz FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells merhabalar başkanım CEAC sitesi az önce güncellendi idari işlem yazdı tekrar dün hazır yazıyordu pasaportunu istediler işlem tamamlandı diyor gelen email de sadece bu email günceldir yazmıştı ama site idari işlem yazdığı için düşünceleriniz nelerdir acaba
siteden degil, konsoloslugun emailleri ile sureci takip etmenizi tavsiye ederim. Su an bence sadece beklemelisiniz.
-
@crazycells haklısınız başkanım işte insan korkuyor işlem tamamlandı emaili den sonra tekrar pasaport boş gelirse diye insan çekiniyor email de evet bu email en güncel dir yazıyordu beklemekten başka çarem yok saygılarımla
-
Gc mülakatına bugün girdim ve bende ap ye kaldım. Ap ye kalma sebebim Gittiğimde j1 iken f-1 çevirmem daha sonrasında f1 onaylanmadı. Bende f1 değişimini beklemeden okula başlamıştım. Okul bittikten sonra 1.5 ay içresinde de abd den çıktım. Sebep bu. Benim korkum şu an ap sonucunun 15 eylüle kadar yetişemeyeceği görevliye sorduğumda 2 haftaya mail alırsın dedi bana. Sizce 2 haftaya gelir mi cevap?
-
-
@dnzyldrm evet 2 haftaya gelir size cevap arada bir CEAC State ye bakın derim güncelleme oluyor bazen
-
@yılmaz su an benim caec te ready yaziyor bugun ciktim mulakattan
-
@dnzyldrm beklemekten başka yapacak bişey yok malesef aslında olumsuz şeyler demek istemiyorum ancak bizede 1 ay kdar demişlerdi 2.5 ay oldu, size kısa bir süre belirtmişler 2 hafta içinde çözümlenir umarım 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum