Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arkben DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    acaba excel listede ilk 27K evrak isteme tarihi ve mülakat tarihi bilgilerini girmeyen var mıdır ? O boşlukların hepsi gerçekçi değildir sanırım...

    evet, o arkadaslarin buyuk kismi bilgi guncellemesi yapmayanlar maalesef.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @daphne77 sorunuzu dogru baslik altinda sormustunuz zaten. Dolayisiyla yazilanlara alinmamalisiniz.


  • geçmiş sayfalardaki mesajları gözden geçirirken gülümsüyor insan...bazı arkadaşların çok heyecanlı yardım talepleri , mesajlara yansıyan korkuları ve tereddütleri , acaba olur mu , eksik kalır mı , olmasa olur mu , olursa ne olur gibilerinden onlarca yazışmalardan sonra imzalarında , vize onay tarihi ve hatta ABD ilk giriş bilgilerini memnuniyetle görünce çok hoş bir duygu kaplıyor içimi 🙂 hayat dersi gibi aslında...süreç herkese gönlünce gelsin 🙂


  • @arkben amin 🙂


  • bende dv2020 talihlisiyim ve burda mülakat süreçlerinde yaşananları okudukça sanki kendim mülakata girmişim gibi yaşıyorum o anı. deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve her anı paylaşılsın sıkılmadan binlerce iletiyi okuyup deneyim kazanıyoruz.


  • @arkben @cnpist @phozz bu tatlı telaşlarınız, umarım, harika bir sezon finali ile sonlanır:) sizlerin de deneyimlerini okumak ümidi ile.


  • @crazycells Case numaram 29 binlerde, KCCden hala evrak maili almadim. Durumla ilgili olarak KCCye sormak icin onlara ulasabilecegim bir mail adresi var midir? Veya nasil ulasabilirim?


  • Merhabalar,
    Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu? Ben sağlık raporunu aldığınız tarihten itibaren 6 ay içerisinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor diye biliyorum ama yanlış mı acaba? Yani bizim muayene randevumuz 27 Haziranda dolayısyla 27 Aralık'a kadar girmeliyiz. Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?
    Yani mülakatta vizeyi aldıysak ve sağlık randevusundan itibaren 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda giriş yaparsak örneğin sonlara doğru mesela 20 Aralikta bir problem olur mu? Kota doldu deyip geri gönderme ihtimali var mıdır?

    Son olarak şunu da sormak isterim. Asıl talihli eşim ve Abdye temel unsurları halletmek için (Ev arac kiralamak banka hesabi actirma vs.) once ben kendim gitmeyi planlıyorum 6 aylik bebeğimiz de olduğu için benim öncesinde gidip bu işleri hallettikten sonra ailemin gelmesini sağlamayı planlıyorum fakat bazı kişilerden bir ihtimal siz asıl talihli olmadığınız için sorun çıkarabilirler hatta geri bile gönderebilirler belki diye duydum. Asıl talihli ben olmadığım için ve ilk girerken asıl talihli olan eşim yanımda olmadığı için bir problem yaşar miyim ilk girişte?
    Teşekkürler.


  • Selamlar herkese dv2020 talihlisiyim. 2019 un bütün mülakat deneyimlerini okudum öncelikle sürecini paylaşan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum. Ancak şöyle bi durum var daha red alan kimseye denk gelmedim okuyabildiğim kadarıyla 2019 istatistiklerine bakarsak yüzde 10 gibi büyük bir kısım red yemiş bu süreçte. Bu redlerin sebebi sadece sicil kaydı mı? Bildiğim kadarıyla ap sürecine bırakılanların çoğu yetersiz maddi kaynak göstermelerinden ya da sabıka durumundan kaynaklı. Sizlerin yorumu nedir bu yüzde 10luk büyük bir dilim için?


  • @usameturker abd ye giriş tarihin rapor tarihinle aynı zaten vizen eline gelince en son giriş tarihini görebilirsin. ayrıca asıl talihli eşiniz oldugu icin ilk o giriş yapmadan siz malesef giriş yapamazsınız..


  • @usameturker vizenizin geleceği postada en son hangi tarihte girmeniz gerektiği yazacak. sağlık raporunda bir sorun yoksa, raporun alındığı günden itibaren altı ay süreniz var. Uçak durumu, rötar, ulaşım vs. gibi nedenlerden ötürü, son günlere kalmamanızı öneririm. Ayrıca talihli eşiniz olduğu için aslolan eşinizin giriş yapması.


  • Çok teşekkürler @Kujo @Sefa

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @milenium DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells Case numaram 29 binlerde, KCCden hala evrak maili almadim. Durumla ilgili olarak KCCye sormak icin onlara ulasabilecegim bir mail adresi var midir? Veya nasil ulasabilirim?

    Evet, su email adresi var:
    [email protected]

    Fakat size tavsiyem arayip dosyanizin durumunu sormaniz. Telefon numarasi secildiginizi soyleyen mektupta var, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @usameturker DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu?
    ...
    Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?

    Ikisi de dogru degil. Zaten arkadaslar dogru sekilde yonlendirmis.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @metin144 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Selamlar herkese dv2020 talihlisiyim. 2019 un bütün mülakat deneyimlerini okudum öncelikle sürecini paylaşan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum. Ancak şöyle bi durum var daha red alan kimseye denk gelmedim okuyabildiğim kadarıyla 2019 istatistiklerine bakarsak yüzde 10 gibi büyük bir kısım red yemiş bu süreçte. Bu redlerin sebebi sadece sicil kaydı mı? Bildiğim kadarıyla ap sürecine bırakılanların çoğu yetersiz maddi kaynak göstermelerinden ya da sabıka durumundan kaynaklı. Sizlerin yorumu nedir bu yüzde 10luk büyük bir dilim için?

    O %10 , TC vatandaslari arasindaki oran degildir, tum Ankara konsoloslugu'dur. Biliyorsunuz Iran'da ABD konsoloslugu olmadigindan bir kismi Turkiye'de mulakata giriyor. Iran vatandaslari icin presential proclomation devam ediyor maalesef; o nedenle Iran vatandaslari gocmen vize alamiyorlar ve red yiyorlar:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/306/abd-de-yüksek-mahkeme-trump-ın-vize-yasağını-onayladı

    Turkler arasinda ise en cok red sebebi tahminimce basvuru sirasinda yanlis bilgi vermedir. Danisman sirketleri kullanip guncel olmayan bilgilerle cekilise katilanlar, bu nedenden dolayi red yiyorlar.


  • @crazycells Perşembe günü mulakatimiz oldu, onaylandı yakında email alicaksiniz dediler, ancak o günden bu yana bir gelişme olmadı. Forumdaki mesajlarin altlarındaki tarih listesinde genelde mülakatdan bir gün sonra onaylandı tarihi gibi bir şey var. Bana ulaşan böyle bir onay maili olmadı, yada herhangi bir sistemde güncelleme de olmadı. Normal mi sizce?


  • @ssari32 telaş yapmayın, bayram tatili falan girdi araya bu yüzden olmuş olabilir bizde mülakat için in transitteyiz hala 2 haftadır ready olamadık.


  • @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @usameturker DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu?
    ...
    Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?

    Ikisi de dogru degil. Zaten arkadaslar dogru sekilde yonlendirmis.

    @crazycells çok teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ssari32 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells Perşembe günü mulakatimiz oldu, onaylandı yakında email alicaksiniz dediler, ancak o günden bu yana bir gelişme olmadı. Forumdaki mesajlarin altlarındaki tarih listesinde genelde mülakatdan bir gün sonra onaylandı tarihi gibi bir şey var. Bana ulaşan böyle bir onay maili olmadı, yada herhangi bir sistemde güncelleme de olmadı. Normal mi sizce?

    Evet normal. Konsolosluk sadece haftaici calisiyor, o nedenle Persembe gunune kadar bekleyin, durumunuzda guncelleme olur.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum