[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@muhtaradana malesef bunun mantıklı bir sebebi yok bence.tek açıklaması şu olabilir: KCC belgeleri istemeden gönderenler oldu .belgeleri işlendi ve mülakat tarihi verildi.
-
Sn @ayvalik10 bence siz yine de kimseye "sert cikismayin" ; hem insaniz hepimiz hata yapabiliriz hem de forumda, basta @crazycells 'in yerlestirdigi, herkese saygiyla nezaketle yaklasma kulturunu korumaliyiz. Sizden ricam, farkettiginiz yanlisliklarda bilgilendirme, yonlendirme ve -gerekiyorsa- hata tekrarinda yine de saygin bir dille uyarmayi tercih etmeniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederim.
-
@sharm bu forumda istenilen bilginin kolaylıkla bulunulması bilgi karmaşaşı olmadan uzun uğraş vermeden bilgiye ulaşılacak bir forum olması için saatlerce uğraşıyorsunuz. Fakat kızdığım nokta adam geliyor büyüteç arama butonuna basmıyor bile yada konu başlığına bakıyor yazılan yorum 500 adet neden arayım yapıştır bir başlık bana cevap yazsınlar yada ben aynı başlık adına sorumu yazıyım cevap yazsınlar mantığı ile geliyorlar. Siz çok eskisiniz sorulan soruların tamamı 2019 başlıklı yazılarda hepsi var. 2020 sorulan soruların tamamı silinmesi gerekiyor. Zaten aynı soru var. Ben buna kızıyorum. İnsanlar sizleri forumu ayakta tutan insanlara saygısızlık yapıyorlar. Yaptıklarının farkında değiller. Cevabı olan bir soruyu konu önemli değil sana 10 defa tekrar sorsalar sen ne düşünürsün. Hayatta sadece bu forum için demiyorum. Geçen gün de yazdım soruları bir tabloda yazalım cevap olarak bir köprü yaparız kardeşim soru mu soracaksın önce bu tabloya bak hemen gereksiz başlık atıp yada aynı soru yazıpta kalabalık yapma.
-
@srpayd DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells Merhabalar,
Ben belirttiginiz gibi KCC yi aradım. Bilgilerimi istedi telefondaki kişi. Belgelerimin hazır ve gecerli oldugunu ve mülakat için beklediğini söyledi, bu ayın sonunda tekrar kontrol edin statusunuzu vs. dedi.
Benden KCC belgeleri Mayıs basında istemişti. Sizin tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum sizce bu ay sonu bana mülakat tarihi verirler mi, yoksa sıra gelmeme olasılıgını da dikkate alın der misiniz? Belirttigim gibi sadece tecrübelerinize dayanarak ne olabilir merak ediyorum.
Birde mülakat tarihini kontrol için, green cardın cıktıgını ögrendigim sayfayı kontrol ediyorum. Sanrıım mülakat ile iligli seyler oraya yansıyacak degil mi?
Teşekkürler.
Buyuk ihtimal sira gelecek ve mulakat tarihi alacaksiniz, mulakat tarihi almama ihtimali tabii ki mevcut ama sizin durumunuzda bence oldukca dusuk.
evet, secildiginizi soyleyen mektubun bulundugu dvlottery sayfanizdan ogreneceksiniz.
-
acaba excel listede ilk 27K evrak isteme tarihi ve mülakat tarihi bilgilerini girmeyen var mıdır ? O boşlukların hepsi gerçekçi değildir sanırım...
-
@ayvalik10 insanlar kurallar çercevesinde konuyla alakalı soruları sormalarından doğal birşey olamaz. Arama olayına birazdan değineceğimki kimsede sorulara cevap vermek zorunda değildir olumlu ve ya olumsuz ama siz Garip bir uslupla tersleyerek amacınızın ne olduğunu düşündürüyorsunuz açıkçası. Yıllardır forum kullanmayı bilen biri olarak ( Yuvarlak büyüteci kulanmayı iyi bilen o adam ) genel cevaplarınızı incelediğimde aynı hadsiz üslupla yıllardır barınabilmişsiniz ilginç bu durum. Bana mzun forumunda ki insanları hatırlattı hatrlayan varsa çok ilginç bi topluluktu
Arama bölümüne gelirsek sitede konu açılarak yapılan aramalar yönlendirmeye mağruz bırakılıp yok edilmeden kilitlendiğinden bir kopyasıda olması gereken yere açılıyor doğal olarak 2 katı kirlilik oluyor bu konu crazycell i ilgilendiriyor düzenleme yapılabilir -
@atilla medeczane adlı siteden tüm doktorlar tc no ile herkesin ilaç geçmişini görebilir. Ancak sadece son 6 ay içerisinde reçete edilen, son bir yıl içerisinde de raporu çıkartılan ilaçlar görülebilir. O yüzden endişe etmeyin.
-
@arkben DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
acaba excel listede ilk 27K evrak isteme tarihi ve mülakat tarihi bilgilerini girmeyen var mıdır ? O boşlukların hepsi gerçekçi değildir sanırım...
evet, o arkadaslarin buyuk kismi bilgi guncellemesi yapmayanlar maalesef.
-
@daphne77 sorunuzu dogru baslik altinda sormustunuz zaten. Dolayisiyla yazilanlara alinmamalisiniz.
-
geçmiş sayfalardaki mesajları gözden geçirirken gülümsüyor insan...bazı arkadaşların çok heyecanlı yardım talepleri , mesajlara yansıyan korkuları ve tereddütleri , acaba olur mu , eksik kalır mı , olmasa olur mu , olursa ne olur gibilerinden onlarca yazışmalardan sonra imzalarında , vize onay tarihi ve hatta ABD ilk giriş bilgilerini memnuniyetle görünce çok hoş bir duygu kaplıyor içimi :) hayat dersi gibi aslında...süreç herkese gönlünce gelsin :)
-
@arkben amin :)
-
bende dv2020 talihlisiyim ve burda mülakat süreçlerinde yaşananları okudukça sanki kendim mülakata girmişim gibi yaşıyorum o anı. deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve her anı paylaşılsın sıkılmadan binlerce iletiyi okuyup deneyim kazanıyoruz.
-
-
@crazycells Case numaram 29 binlerde, KCC
den hala evrak maili almadim. Durumla ilgili olarak KCCye sormak icin onlara ulasabilecegim bir mail adresi var midir? Veya nasil ulasabilirim? -
Merhabalar,
Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu? Ben sağlık raporunu aldığınız tarihten itibaren 6 ay içerisinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor diye biliyorum ama yanlış mı acaba? Yani bizim muayene randevumuz 27 Haziranda dolayısyla 27 Aralık'a kadar girmeliyiz. Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?
Yani mülakatta vizeyi aldıysak ve sağlık randevusundan itibaren 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda giriş yaparsak örneğin sonlara doğru mesela 20 Aralikta bir problem olur mu? Kota doldu deyip geri gönderme ihtimali var mıdır?Son olarak şunu da sormak isterim. Asıl talihli eşim ve Abdye temel unsurları halletmek için (Ev arac kiralamak banka hesabi actirma vs.) once ben kendim gitmeyi planlıyorum 6 aylik bebeğimiz de olduğu için benim öncesinde gidip bu işleri hallettikten sonra ailemin gelmesini sağlamayı planlıyorum fakat bazı kişilerden bir ihtimal siz asıl talihli olmadığınız için sorun çıkarabilirler hatta geri bile gönderebilirler belki diye duydum. Asıl talihli ben olmadığım için ve ilk girerken asıl talihli olan eşim yanımda olmadığı için bir problem yaşar miyim ilk girişte?
Teşekkürler. -
Selamlar herkese dv2020 talihlisiyim. 2019 un bütün mülakat deneyimlerini okudum öncelikle sürecini paylaşan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum. Ancak şöyle bi durum var daha red alan kimseye denk gelmedim okuyabildiğim kadarıyla 2019 istatistiklerine bakarsak yüzde 10 gibi büyük bir kısım red yemiş bu süreçte. Bu redlerin sebebi sadece sicil kaydı mı? Bildiğim kadarıyla ap sürecine bırakılanların çoğu yetersiz maddi kaynak göstermelerinden ya da sabıka durumundan kaynaklı. Sizlerin yorumu nedir bu yüzde 10luk büyük bir dilim için?
-
@usameturker abd ye giriş tarihin rapor tarihinle aynı zaten vizen eline gelince en son giriş tarihini görebilirsin. ayrıca asıl talihli eşiniz oldugu icin ilk o giriş yapmadan siz malesef giriş yapamazsınız..
-
@usameturker vizenizin geleceği postada en son hangi tarihte girmeniz gerektiği yazacak. sağlık raporunda bir sorun yoksa, raporun alındığı günden itibaren altı ay süreniz var. Uçak durumu, rötar, ulaşım vs. gibi nedenlerden ötürü, son günlere kalmamanızı öneririm. Ayrıca talihli eşiniz olduğu için aslolan eşinizin giriş yapması.
-
-
@milenium DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells Case numaram 29 binlerde, KCC
den hala evrak maili almadim. Durumla ilgili olarak KCCye sormak icin onlara ulasabilecegim bir mail adresi var midir? Veya nasil ulasabilirim?Evet, su email adresi var:
[email protected]Fakat size tavsiyem arayip dosyanizin durumunu sormaniz. Telefon numarasi secildiginizi soyleyen mektupta var, bilginize.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum