Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cesur DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Arkadaşlar abiler biliyorum defalarca cevaplanmıştır ancak sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor günlerdir okuyorum forumu ama net cevap yok emin olmak istiyorum. Öğrenciyim üstümde bir tek araba var o da 11000 dolara tekabül ediyor yaklaşık. Banka hesaplarımda öğrenci olduğum için büyük paralar hiç olmadı. Giderken arabayı satıp gideceğim desem yeterli görmeyebilirler mi? Bir de şu aşı ücretleri aklımı çok karıştırıyor. Normal sağlıklı bir insanım tüberküloz hepatit ve saire yok allaha şükür ama tüm aşıları olmam mı gerekli? 😃 Yani adamlar 20-220 dolardan demiş. Hastalığım olmasa dahi hepsini olmam gerekiyorsa 15 aşı 3000 dolardan okutabilirler gibi geliyor ona göre bir doktora durumumu izah eder 1 ay önceden olurum tüm aşıları öyle giderim aşı çizelgesiyle. 😃 Aşı çizelgesini de keyfi kabul ediyorlarmış anladığım kadarıyla...

    Siz 11.000 dolarin yeterli bir miktar oldugunu dusunuyorsaniz, konsolosu da ikna edebilirsiniz.

    yapilan asilarin cogu karma asi, MMR, Tdap diye 2 asi olunca toplamda 6 asi olmus oluyorsunuz misal... Ama bu asilara siz degil, doktor karar verecek; ayrica bazilari (misal MMR) birden fazla doz, yani siz yapsaniz da muayene sirasinda yine asi olacaksiniz ikinci doz icin, bu sekilde sagligi ilgilendiren bir konuda sadece daha az para harcama amaciyla bilincsiz kararlar vermemelisiniz. Ayrica asilar isin en ucuz kismi, saglik deneyimlerini okursaniz mulakat deneyimleri basliginda, sizin sandiginiz ya da insanlarin abarttigi kadar bir fark olmadigini gorursunuz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arifcinar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells hocam ben çekilişte verdiğim epostami kontrol ettim case numarasını direk sayfaya kopyaladı onda sorun yok fakat ds260 formuna emailimi kabul etmiyor geçersiz hatası veriyor? Ne yapmalıyım sonuçta o e-posta ile iletişim kuracaklar.

    KCC ile iletisim kurarak, bu email adresini sorun cikarmayan bir email adresiyle degistirmeniz daha mantikli olabilir.


  • @crazycells herkesin ramazan bayrami mubarek olsun oncelikle verdiginiz bilgi icimizi rahatlatti cok sagolun...


  • @omertug umarım numaralar arası boşluk vardır umarız hepimiz için hayırlısı olur 2. Başvuruda çıktı.


  • arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var .Agustos eylül gibi evleneceğim. Ben ds 260 hepsini doldurdum eksiksiz her şey tamam.

    Sizce bunu göndereyim mi REVIEW edeyim mi ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @utahlı-kedi DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var .Agustos eylül gibi evleneceğim. Ben ds 260 hepsini doldurdum eksiksiz her şey tamam.

    Sizce bunu göndereyim mi REVIEW edeyim mi ?

    Evet, kesinlikle review edin, gonderdiginiz bilgiler yanlis olmasin. Evlendikten sonra tekrar foruma yazin, surecte nerede oldugunuza gore en iyi yonlendirmeyi yapariz, su an onu konusmak icin erken.


  • Arkadaşlar memur birisi için Government seçmek yeterli mi ? Çünkü devlet ve hükümet farklı şeyler


  • @crazycells evet en guvenilir o sekilde olucak gibi peki kcc ye nasil bir mail yazmam lazim case numaram isim soyisim ile giris yapip mailimi degistirmek istedigimi mi soylemeliyim?


  • @crazycells Tekrardan merhaba. Geçenlerde size doğum ilimizi yanlış yazdığımı belirtmiştim. Ayrıca bir işyeriyle iş konusunda anlaşmıştık ancak aramızda anlaşmazlık olduğu için yarın başka işe başlayacağım. Ama Ds-260 formuna anlaştığım işyerini yazmıştım. Yani orada çalışmamış oluyorum bu durumda. Bu arada üniversite mezunuyum ve yurtdışındayım. Sizce sıkıntı olur mu?Belirttiğim için orayla ilgili bir belge isterler mi?


  • @crazycells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @utahlı-kedi DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var .Agustos eylül gibi evleneceğim. Ben ds 260 hepsini doldurdum eksiksiz her şey tamam.

    Sizce bunu göndereyim mi REVIEW edeyim mi ?

    Evet, kesinlikle review edin, gonderdiginiz bilgiler yanlis olmasin. Evlendikten sonra tekrar foruma yazin, surecte nerede oldugunuza gore en iyi yonlendirmeyi yapariz, su an onu konusmak icin erken.

    Merhaba Arkadaşlar öncelikle bende herkesin mubarek ramzan bayramını kutlarım. Aslında bu konu benimde bir kafamı meşgul etmekte. Bizde 14 temmuzda evleneceğiz. Bizde hem formu yeniden açtırmamak hemd e randevu tarihini bir kaç ay ileri atarak zaman kazanmak için ds -260 formunu nikahtan sonra doldurmayı düşünüyorduk. Birde kızımın pasaportunun süresi şu an bir yıl kadar ve yakın bir tarihte seyahate çıkacagı için pasaportu yenileme şansımızda çok düşük. Şu an başvurduğumuzu varsaysak mulakat tarihinde yeni başka bir pasaportla gitse sorun olur mu yada onun içinmulkattan önce formu açtırıp yeni pasaport bilgilerini mi girmek gerekir ?
    Geçmiş yıllarda temmuz agustos eylül hatta daha ileri tarihlerde dolduran kişilerin numaraları aktif olmuş ve bir yıl sonra temmuz cıvarında da mulakat tarihi almışlar. Sizin deneyimlerinize göre en mantıklı ve risksiz yol nedir ?
    teşekkürler


  • @zozo Merhaba. DS 260'ı çok hızlı doldurmak gibi bir zorunluluğunuz yok, numaranız 15 bin ve altında değil ise. Yani hızlı doldurmak sizi öne çekmez veya işleri hızlandırmaz. O yüzden Temmuz'dan sonra doldurabilrsiniz. Şu anda kızınız için mevcut pasaport ile formu doldurup, mülakata giderken yeni bir pasaport götürebilirsiniz ve ELçilik zaten bu bilgileri günceller. Ya da o kısıma gelmeden KCC sizden tahmini evraklarınızı KAsım-Aralık gibi istediğinde yeni pasaportu tarar gönderirsiniz. Bu süreçte hiçbirşey değiştirilemez değildir.


  • öncelikle iyi bayramlar.
    Bugun ds260 formumda baba vefat tarihini 1 yıl hatalı yazıp submit ettiğimi farkettim. Unlock yapıp resubmit etmelimiyim bu hata için yoksa mulakattamı düzelteyim bilemedim.
    KCC evrak istediğinde anne baba bilgileri olan tiptemi yoksa sadece çekirdek aile bilgilerininmi olan raporu gönderelim çünkü e-devlette 3 farklı tip rapor alınabiliyor.


  • Arkadaşlar dün arkadaşımın ds 260 formunu doldurmaya başladık beraber ve sosyal medya hesaplarını istiyordu formda.bundan 1 - 2 hafta önce kendime doldurduğumda böyle birşey istememişti.
    1-Kendi formumu çoktan bitirdim bu bilgileri mülakat zamanı mı isterler?
    2-Arkadaşımın formunda facebook instagram vs seçip bu hesapların sadece isim soyisim olarakmı cevaplamalıyım yoksa profile tıklayıp üstteki linki mi kopyalayıp yazmalıyım?


  • @daphne77 Bunun için unlock ettirmenize gerek oldugunu düşünmüyorum, bir üstteki post'ta da dediğim gibi Elçilik görüşmeniz sırasında her şey değiştirilebilir.
    E-devletten Nüfus Aile formatında olan - yani anne baba isminizi de içereni gönderirsinz.


  • @ossy Merhaba, evet yeni güncelleme gereği bu bilgileri istemeye başladılar. Kendi formunuz eski versiyonda tamamlandığı için, görüşme sırasında sizden bunu isteyecekler. Arkadaşınız için Facebook/Instagram kullanıcı adı yeterlidir. Link kopyalamaya gerek yok.


  • @crazycells şimdi baktım bulunmuyor.
    @crazycells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @jinglebells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    merak ettiğim bir şey var lise diploması kayıp olan ve üniversite mezunu olmayan biri biri dv çekilişini kazanırsa konsolostukta vize alabilir mi (göçmen vize) ?
    edit :ds260 formunda bununla ilgili bir beyan kısmı var mı?

    Alabilir ama lise mezunu oldugunu kanitlamasi gerekir.

    Lise diplomanizi okuldan bir daha cikarttirmaniz gerekiyor, ama orijinali olmayacak bu tabii ki.
    e-devletten kontrol edince egitim bilgileriniz cikiyor mu?

    J
    jinglebells 5 Haz 2019 14:18

    @crazycells şimdi baktım bulunmuyor.


  • @crazycells hayırlı bayramlar. Bir sorum olacaktı. Benim KKTC de resmi olarak çalışma iznim var. Şu an hala
    orada yaşıyor ve çalışıyorum. DS-260 formuna country, province, city alanlarını nasıl doldurmalıyız.


  • @jinglebells il milli eğitim müdürlüğüne başvurup alabilirsiniz mezun olduğunuza dair belgeyi.


  • @air_technic DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @jinglebells il milli eğitim müdürlüğüne başvurup alabilirsiniz mezun olduğunuza dair belgeyi.

    teşekkurler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @utahlı-kedi DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Arkadaşlar memur birisi için Government seçmek yeterli mi ? Çünkü devlet ve hükümet farklı şeyler

    yeterli.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

49
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum