Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Sayal simdi ntv de cikan habere gore buyukelcilige saldiri hazirligi yapan 4 terorist Samsun’da yakalanmis. Umarim yarin acilir ve cagirirlar sizi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mutlu DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    "https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do" linkten case numaramı girdim, 13 haneli ilk 3 harf olan case numarası, fakat şöyle bir uyarı aldım. Neden olabilir acaba? @crazycells

    My Case Status does not recognize the receipt number entered. Please check your receipt number and try again. If you need further assistance, please call the National Customer Service Center at 1-800-375-5283.

    oraya case numarasini degil, size gonderilen receipt number'i girmeniz gerekiyor.


  • Yeni aciklamaya gore ne yazikki yarin da kapali olacakmis. https://tr.usembassy.gov/security-alert-u-s-diplomatic-mission-turkey-2/

    @crazycells Eger persembeye kadar acilmazsa aldigim saglik raporuyla tekrar randevu verdiklerinde gidebiliyorum degil mi 6 ay icinde?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @chemist DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Yeni aciklamaya gore ne yazikki yarin da kapali olacakmis. https://tr.usembassy.gov/security-alert-u-s-diplomatic-mission-turkey-2/

    @crazycells Eger persembeye kadar acilmazsa aldigim saglik raporuyla tekrar randevu verdiklerinde gidebiliyorum degil mi 6 ay icinde?

    evet, bir daha saglik raporu almaniz gerekmiyor.


  • Vallahi bu siteyi kuranları ve yönetenleri tebrik ediyorum bütün samimiyetimle. Eskiden olsa bu bilgilere ulaşmak için ne paralar isterdi yeşil kart danışmanlık şirketleri... Şimdi en ufak bir meselede insanlar hem de hızlı bir şekilde cevap alıyorlar. Teşekkürler yeşilkartforum👏


  • bende sayın reader ile aynı fikirdeyim , siteden bir çok şey öğrendim, başta crazycells olmak üzere emeği geçenler, katkıları olanlar sağ olsun var olsun. Bilgi paylaştıkça çoğalırmış. teşekkürler


  • @ikizbabasi DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @Sayal Konsolusluk şu an için sadece bugün kapalı basından alınan bilgiye göre.Önümüzdeki hafta mülaktınız gerçekleşir diye düşünüyorum.

    Umarım en kısa sürede çağrılırız @ikizbabasi 🙏


  • Selamlar tekrardan,
    Bugun saglik kontrolune girdim ve sicagi sicagina aktarayim dedim. Randevum saat 9 daydi. Ben 8:40 gibi unganlara vardim. Yerleri cok kolay tam Kugulu parkin yaninda. Saat 9:05 gibi randevulari siradan kabul etmeye baslayabiliriz dedi kayitlari alan hanim. Pasaportlari ve case numaralarini topladi herkesten. Sonra randevu sirasina gore cagirip fotograf cekti ve bir alt kata kan,idrar ve film icin gonderdi. Diger arkadaslarin anlattigi gibi yine ilk odeme buradan alindi. Daha sonra yukari ciktim tekrar ve yaklasik 15 dk bekledikten sonra muayeneye aldilar. Ic camasiriniz kalacak sekilde soyunup, ameliyat onlugu giyiyorsunuz. Yine bu sekilde 10-15 dk bekledim. Bir hanim gelip boy ve kilomu olctu sonra Mrs. Ungan gelip steteskopla ve elle kontrole basladi ve bu sirada sohbete basladi. Meslegimi, green card olayini diger arkadaslarin dedigi gibi ilgiyle sordu. Klasik sorularla devam etti.Hic ameliyat oldun mu?(bu soruyu 2-3 kez tekrar sordu) Kanser gecirdin mi? Cinsel yolla bulasan bir hastalik gecirdin mi? Su cicegi gecirdin mi? Oldurmek istedin mi hic? Olmek istedin mi? Dogum izin yada dovmen var mi? Vb. daha sonra tansiyonumu olcup ,4 adet asi vurdu.(Asi kartim yoktu) Ucreti oderken hangi asilarin vurulmus olabilecegi aklima geldi ve sordum. Yarin sonuclarla beraber asi kartinizda gorebilirsiniz dediler. Goz kontrolu yapmadilar. Ameliyat onlugunu de hic cikartmadim yani ozellikle vucudumu incelemedi(Sordugu dovme ve lekeler icin). Beyaniniza gore yaziyor.

    Eger konsolosluk acilirsa persembe gunu de konsoloslukta yasadiklarimi aktaririm. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @chemist paylasim icin tesekkurler. Sanirim konsolosluk iptal edilen randevu tarihlerini tekrar vermeye baslamis, bilginize.


  • Merhabalar, 03.03 Cumartesi günü eşimle birlikte doktor randevumuza gittik. Randevumuz saat 10 daydı. Sekreter hanım pasaportumuzu ve Case numaramızı istedi. Onları verdikten sonra önce benim sonra da eşimin fotografını çekti. Ardından yaklaşık 20 dk sonra ismim söylendi ve beni muayene odasına aldılar. Perdenin arkasında duvarda asılı olan resimde gösterildiği şekilde sacede iç çamaşırınız kalacak şekilde atlet dahil soyunup onların verdikleri önlüğü giyiyorsunuz. Kıyafetleri çıkartmadan önce hanım efendi boy ve kilo ölçümü yapıyor. Ben forumdan da okuduğum kadarıyla aşı olup aşı kartı götürmeyi tercih ettim. Hem eşim hem de ben Tetenoz ve Grip aşısı olup kartlarımızı Unganlar da sekretere teslim ettik. Diğer aşılarıdan emin olsaydım onları da dışarda yaptırırdım. Çünkü çok daha ekonomik olduğunu gözlemledim. 2Grip aşısı ve Tetenoz aşısı olduğum için bunların haricinde Su çiçeği aşısı ve KKK (kızamık,kızamıkçık,kabakulak) aşısı yaptı. Ödemede de eşim ve benim için toplam 400 dolar hesap çıkardılar. Orada hiç aşı olmadan gelenlerden kişi başı 1065-TL gibi bir hesap çıkarıyorlardı. Benden tavsiye imkanınız varsa bu aşıları dışarda olup aşı kartı çıkartın ki Unganlar a boşuna paranız gitmesin. Aşı olurken Ungan hanım herkesin bildiği soruları sordu, Geçmişte geçirdiğin ameliyat oldu mu, devam eden hastalığın var mı, birilerini öldürmeye çalıştın mı, kendini öldürmeye çalıştın mı, döğmen ve pirsing in var mı gibi sorular sordu. Gözlük kullanıyomusun dedi, evet dedim, önce gözlüksüz test yaptı ve yazıları okuyamadım, sonra gözlüğü taktım ve hepsini okudum tamam dedi ve orda muayenem bitti. Ben içerdeyken eşim de diğer muayene odasına alınmış, 10 dk sonra da o geldi yanıma aynı işlemler ona da yapılmış. sonrasında 3. kata inip kan-idrar testi ve röntgen çektirdik. Eşim ve kendim için 235 dolar da orda ödedik. Pazartesi gelip dosyalarımızı teslim aldık. Ama ne yazıkki salı günkü randevum iptal oldu. bugün mail geldi 14 Mart a gün vermişler tekrardan. Yapcak bişey yok mecbur beklicez. 🙂


  • Buyukelcilik yarindan itibaren tekrar calismaya baslayacakmis.

    “ABD Büyükelçiliği Sözcüsü David Gainer, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin yarın açık olacağını bildirdi”


  • Merhaba arkadaşlar bizim de görüşmemiz 6 Mart tarihindeydi malum kapanma durumundan dolayı 14 Mart tarihine ertelendi. Bir kaç sorum olacak bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim;

    • Tüm evraklarım, (Banka hesap cüzdanı, adli sicil kaydı vs.) gib, bunları 4-5 Mart tarihlerinde almıştık. Şimdi tekrar yenilemek gerekir mi yoksa bunlarla 14 Mart tarihinde görüşmeye gidebilir miyiz?
    • CSC kaydını yaptım, bunun çıktısını mı almak gerekiyor elçilik görüşmesinde götürmek için, ve tam olarak hangi sayfanın çıktısını almalıyız?
    • Oğlumuz iki yaşından küçük, onun içinde nüfüs kayıt örneği çıkarmak gereklimi? Yoksa bizimkilerde gözüken yeterlimi.

    Bunların dışında dikkat etmemiz gereken önemli bir durum ya da print etmemiz gereken döküman vs. var mı bilemiyorum. Çok teşekkürler şimdiden.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @murattoirimazu DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba arkadaşlar bizim de görüşmemiz 6 Mart tarihindeydi malum kapanma durumundan dolayı 14 Mart tarihine ertelendi. Bir kaç sorum olacak bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim;

    • Tüm evraklarım, (Banka hesap cüzdanı, adli sicil kaydı vs.) gib, bunları 4-5 Mart tarihlerinde almıştık. Şimdi tekrar yenilemek gerekir mi yoksa bunlarla 14 Mart tarihinde görüşmeye gidebilir miyiz?
    • CSC kaydını yaptım, bunun çıktısını mı almak gerekiyor elçilik görüşmesinde götürmek için, ve tam olarak hangi sayfanın çıktısını almalıyız?
    • Oğlumuz iki yaşından küçük, onun içinde nüfüs kayıt örneği çıkarmak gereklimi? Yoksa bizimkilerde gözüken yeterlimi.

    Bunların dışında dikkat etmemiz gereken önemli bir durum ya da print etmemiz gereken döküman vs. var mı bilemiyorum. Çok teşekkürler şimdiden.

    1. Yenilemenize gerek yok.
    2. Kayit yaptiktan sonra onunuze bir sayfa cikmasi lazim, onun ciktisini almaniz yeterli. Hala hesapta o sayfaya link olmasi lazim.
    3. Sizinkinin yeterli olmasi lazim.

  • Arkadaşlar, oturduğum yer ile ikametgah adresim farklı. İkametgah belgesi isteme ihtimalleri var mı? Öyleyse değiştirmem gerekecek. Bir de sorulduysa özür dilerim aradım bulamadım, Nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil belgesi e-devletten alınsa kabul olunuyor mu?


  • @haleluja bildigim kadariyla ikametgah belgesi istenmiyor. Digerlerini e devletten alabiliyorsun.


  • Arkadaşlar,

    9 Nisan mülakat var. CSC posta kaydı oluşturmaya çalışıyorum ancak dosya numarası randevu için henüz hazır değil diyor hala. 1 haftayı geçti. CSC kaydı oluşturmuş olan var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @haleluja DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar, oturduğum yer ile ikametgah adresim farklı. İkametgah belgesi isteme ihtimalleri var mı? Öyleyse değiştirmem gerekecek. Bir de sorulduysa özür dilerim aradım bulamadım, Nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil belgesi e-devletten alınsa kabul olunuyor mu?

    ikametgah belgesi istenmiyor. dediginiz belgeleri sayin chemist'in dedigi gibi e-devlet'ten alabilirsiniz.


  • Selamlar Herkese, CSC kaydı sonrasında sonuç sayfasını print almak mulakat için yeterli mi? Saygılar...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @road2america DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar,

    9 Nisan mülakat var. CSC posta kaydı oluşturmaya çalışıyorum ancak dosya numarası randevu için henüz hazır değil diyor hala. 1 haftayı geçti. CSC kaydı oluşturmuş olan var mı?

    mulakattan 1 gun once de bu kaydi olusturabilirsiniz ve henuz 1 aydan fazla sure var 🙂 O nedenle 1 hafta daha beklemek en iyi cozum bence 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cyoart DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Selamlar Herkese, CSC kaydı sonrasında sonuç sayfasını print almak mulakat için yeterli mi? Saygılar...

    evet, yeterli.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

71
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum