[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@onur1601 ilk 4 ay 8200 cut-off. Yaklaşık 6500 dolu case de 5646 vize alınmış.
-
Haklısınız @arnblt ben bir sonraki rakamı baz almışım hemen hesabı yeniliyoruz :) 8200 açıklandığında 6536 gerçek id ye 5646 vize verilmişken 8200 ile 40k arasında dolu 14379 id ye yine doğru orantı ile 12.421 kişiye daha verilse EU vize alan kişi sayısını toplam 18K yapar ki bu rakam bekleneni karşılıyor.
Türkiye için de doğru orantıda toplam 1558 kişi eder. Bu rakamda geçen yılın bi tık üstünde ki bu sene kazanan sayısı da öyle. Fakat yine de kotanın yarısından az.Sözümü geri alıyorum talep ve sayılar gayet normal görünüyor :D Umarım geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Mayıs ayı en çok id çağırdıkları ay olurda yüksek id'li ve biran önce gitmek isteyen arkadaşlarımıza umut ışığı olur.
-
Arkadaşlar merhabalar, mülakat evrakları hazırlıyorum da aklıma bişey takıldı. Vukaatlı nüfus kayıt örneği alıcakken edevletten Kişi/Aile/Nüfus Aile diye 3 tip var. Bunlardan hangisini seçmemiz gerekiyor?
-
Arkadaşlar selamlar, numaram 140XX'lerde, tahmini nekadar süre sonra randevu maili geliyor?, Nisan ayı için 13801-15950 arasında olup, randevu maili alan varmıdır. saygılarımla...
-
@cyoart henüz mail gelmedi biz de bekliyoruz. bu ay çok gecikti
-
@damladav Green Card Başvurusu yaptığınız siteden başvuru numaranız ile baktınız mı?
-
-
@denizcan DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar merhabalar, mülakat evrakları hazırlıyorum da aklıma bişey takıldı. Vukaatlı nüfus kayıt örneği alıcakken edevletten Kişi/Aile/Nüfus Aile diye 3 tip var. Bunlardan hangisini seçmemiz gerekiyor?
"kisi" olarak secin...
-
@cyoart DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar selamlar, numaram 140XX'lerde, tahmini nekadar süre sonra randevu maili geliyor?, Nisan ayı için 13801-15950 arasında olup, randevu maili alan varmıdır. saygılarımla...
henuz alan yok sanirim, daha onceki aylarda ay sonuna kadar gonderilmis oluyordu. Bu hafta ya da onumuzdeki hafta aciklarlar.
Zaten mulakat zamanini ogrendikten sonra evraklari hazirlamak icin oldukca fazla sureniz olacak.
-
@arnblt evet hem maile hem o sayfaya bakıyorum, belki mail gelmeden güncellenmiş olur diye.
-
Arkadaşlar, sağlık raporu almak ne kadar sürüyor? Cumartesi sabahtan gitsem muayene tamamlanır mı? Raporu sonraki iş günü arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum, Ankara'da ikamet etmiyorum.
-
@haleluja DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar, sağlık raporu almak ne kadar sürüyor? Cumartesi sabahtan gitsem muayene tamamlanır mı? Raporu sonraki iş günü arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum, Ankara'da ikamet etmiyorum.
genelde bir gun suruyor, sonraki gun de rapor hazir oluyor.
-
@crazycells teşekkürler... @damladav aynen bende sayfadan sık kontrol etmeye başladım biraz saplantı oldu gibi:) sakince bekliyorum artık @crazycells haklı nasılsa evrak hazırlama zaman verirler, herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum...
-
1 saat önce mülakat davetiyesi geldi. 6 Nisan’da Ankara’da olacağız insallah 🤞
-
Simdi evrak hazırlama telaşı başlayacak bizde de
-
3 nisan saat 08:00 bizimkisi de..
-
Bu ileti silindi! -
Bu gün alan arkadaşlar oldu.
-
DS 260'ı yüksek case numaralı kişilerin açtırması bu yıl ki ilerleyişe göre mantıklı mı? 1 ay önce çocuğumuz oldu ve şimdi ekletmek mantıklı mı?
-
Arkadaşlar DS260-da bazı deyişiklikler için mail yazmışdım. Bugün geri bildirim geldi ve DS260-ın açıldığını ve değişiklik yapabileceğimi yazmışlar. Amma forma girerken error geliyor. Neden ola bilir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum