Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

Taşındı Yolculuk
11 11 2.3k 10

Benzer Başlıklar

• Amerika/Kanada Kalkisli Ucak Bileti Daha Uyguna Nasıl Alırım ?

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    113 Bakış
    J
    Merhaba arkadaslar, Bu ayin 17 sinde Turkiye'ye donmek istiyorum ama Turkiye kalkisli ucusken Kanada veya Amerika kalkisli olunca fiyat 2-3 katına cikiyor. Ben su an Montreal'deyim ama uygun uçuş bulursam Amerika'ya da gecebilirim. En uygun 25000 tl ye buldum. Daha uyguna gidip dönüş nasıl alabilirim +-5 gun 17 Ekim-17 Ocak olarak ?
  • Eski Türk Kimliği İle Türkiye'ye Seyahat Etmek

Taşındı Yolculuk
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    gucarslanG
    @patriot, içinde söyledi: Eski Türk Kimliği İle Türkiye'ye Seyahat Etmek @gucarslan cok tesekkur ederim. Simdi baktim, uzerinde tc kimlik no yaziyor. 11 sayidan olusan bir numara, dogru mu? Oldukca eski birsey. Bu resimdeki gibi. https://ipfs.io/ipfs/QmQP99yW82xNKPxXLroxj1rMYMGF6Grwjj2o4svsdmGh7S/out/I/m/Nufus_cuzdani.gif Bunu kabul ederler mi? Ucaga binerken sorun olur mu? üzerinde TC kimlik numaranız varsa kabul edileceğini düşünüyorum. yerinizde olsam vizemi hazır eder, bununla girmeyi dener, olmazsa hemen abd pasaportu ve vize ile giriş yapardım.
  • Sınırdan veya Havalimanından TR'ye geri gönderilmek

Yolculuk
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    cyilmazC
    @gucarslan kesinlikle katılıyorum. Araçla Yunanistan sınırından geçerken Yunan görevli ile yaşadığımız ufak bir sürtüşmede o şengen umrumda değil seni istersem burdan geri gönderirim demişti. Tabi orada tartışma son bulmuştu :)
  • Amerika İçi Uçak Seyahati

Yolculuk
    54
    2 Oy
    54 İleti
    6k Bakış
    K
    Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k