[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@osman-kaya DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar yeniden. Aceleciliğimden değil ama yinede merak işte. ds 260 formu doldurunca numaram 2018eu diye başlayan 4100 lerde ben kcc den maili kaç aya alırım tahminen?
bir ya da iki ay icinde mulakat tarihi verilir ve email gelir diye tahmin ediyorum.
-
@B-family, mülakata girecek ve giren tüm forumdaşlarımın yolu açık olsun...
-
@B-family bizlerde siz kazananların güzel haberlerini duyunca mutlu oluyoruz.Yarın ki görüşmenizinde güzel geçip yeni hayatınızda yolunuzun açık olması dileğiyle...
-
@ikizbabasi inşallah.. güzel dilekleriniz için teşekkürler

-
Herkese merhaba, simdi konsolosluktan geldim.Sorulan seyler ; ne is yapiyorsun, nereye gitcen , hayirli olsun
baska birsey yok.Tavsiyem evraklarda ve para durumunda bir sikinti olmasin yeter.Gayet rahat hersey.Cok kasilmayada gerek yok bence.Diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli olarak parada muhabbetinde sikinti oldu.Kartimdan cekemediler.Gittim disardan cektim geldim tl verdim sikinti olmadi.Onun disinda diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli birsey olmadi.Bu surece kadar yardimci olan herkese binlerce kez tesekkur ederim.Ozellikle crazycells
herkese bol sans 
-
@denizci DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Herkese merhaba, simdi konsolosluktan geldim.Sorulan seyler ; ne is yapiyorsun, nereye gitcen , hayirli olsun
baska birsey yok.Tavsiyem evraklarda ve para durumunda bir sikinti olmasin yeter.Gayet rahat hersey.Cok kasilmayada gerek yok bence.Diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli olarak parada muhabbetinde sikinti oldu.Kartimdan cekemediler.Gittim disardan cektim geldim tl verdim sikinti olmadi.Onun disinda diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli birsey olmadi.Bu surece kadar yardimci olan herkese binlerce kez tesekkur ederim.Ozellikle crazycells
herkese bol sans 
şimdiden hayırlı olsun.
yeni hayatınızda başarılar.Ne zaman ve nereye gitmeyi planlıyorsunuz acaba ?
-
Merhabalar.Green card vizesini alan herkese hayırlı olsun. Güzel günler herkesi bekliyor.Benim bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlara.Yurt dışı mülakatlarda aşı kartlarının çevirisi gerekli midir yoksa orijinal ıslak imzalı mühürlü götürsek olur mu acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
-
@denizderya DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar.Green card vizesini alan herkese hayırlı olsun. Güzel günler herkesi bekliyor.Benim bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlara.Yurt dışı mülakatlarda aşı kartlarının çevirisi gerekli midir yoksa orijinal ıslak imzalı mühürlü götürsek olur mu acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Asi kartlarini mulakat icin degil, saglik raporunu alacaginiz doktora goturmelisiniz. Eger doktor ne yazildigini anlamazsa, asinin yapildigini teyit edemez, o nedenle doktorun anlayacagi bir dile cevirmeniz gerekiyor. Bu konuda bir adim atmadan, saglik raporunu alacaginiz hastane ile iletisime gecmenizi tavsiye ederim.
-
Mart ayı PTT kaydı için bekleyenler postane seçebilirler. Sistem güncellenmiş.
-
Satın @crazycells çok teşekkür ederim. Evet doktor raporu içindi.Yanlışlıkla mülakat yazmışım.
-
@denizci hayırlı olsun darısı başımıza
-
Selamlar,
Benim sadece sağlık raporum eksikti.Doktor sekreterliği pasaportumu konsolosluğa yollayabileceğimi söyledi.Benim de böyle bir durumda kayıt yapmam gerekiyor mu?Yoksa sadece pasaportumu ptt'ye gidip kargolayacak mıyım?
-
@scorpio DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Selamlar,
Benim sadece sağlık raporum eksikti.Doktor sekreterliği pasaportumu konsolosluğa yollayabileceğimi söyledi.Benim de böyle bir durumda kayıt yapmam gerekiyor mu?Yoksa sadece pasaportumu ptt'ye gidip kargolayacak mıyım?
Evet, siteden eksik evrak kaydi yapip pasaportunuzu konsolosluga gonderin. Isterseniz saglik raporunu direkt doktorun yollayacagini belirten bir not da ekleyin pakete.
-
Merhaba arkadaşlar 23.01.2018 tarihinde bana konsolosluk görüşmesi maili geldi.
(CSC kaydi) bir süredir yapamıyordum sistem izin vermiyordu ki ta bugün izin verdi, yani 07.02.2018 tarihinde vize görüşmem 1 Mart günü olacak 15 gün sonraya ancak randevu alabildim.Genel bilginiz olsun diye bu mesajı yazıyorum. Hemen CSC kaydı yapamayan arkadaşlar panik yapmasınlar. -
Merhaba arkadaslar bizim randevumuz 6 Şubat saat 9 daydı 8.15 te oradaydık. 11 de tüm işlerimiz tamamlanmıştı. İlk önce belgelerimizi verdik. 5 buçuk aylık evli olduğumuz icin yanımızda ilişki kanıtları da götürmüştük fakat istemediler. Nüfus kaydi ve adli sicil kaydi icin sadece e-devletten olanlari aldılar. Sonrasında parayi odedik ve 3. asamada mülakata girdik. Ne zaman tanıştığımızı, ne zaman evlendiğimizi, başka ülkede yaşayıp yaşamadığımızı, nereye gideceğimizi ve mesleğimizi sordu. Toplamda mülakat süresi 5 dakikayı bulmadı. Tebrik edip onay kağıdı verdiler. Bugün de pasaportlarımizin kargoya verildiği mesaji geldi. Forumda yardımı bulunan herkese çok teşekkürler

-
@duygudemirez təbrik edirəm sizi
-
@azeusa Teşekkürler darısı sizlere

-
@duygudemirez hayırlı olsun

-
@gkhanfeez Çok teşekkürler

-
@smesut nisanda florida düşünüyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.