Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Mart ayı ptt kaydı için hala sistemi güncellememişler.Beklemeye devam. Diğer bekleyen arkadaşlarda da durum aynı mı? Bu ay mülakatı olan arkadaşlara başarılar.


  • Herkese merhaba,

    Bugün görüşmemizi tamamladık.

    Herhangi bir aksilik yaşamadık.

    Evraklarımız tamam ve 990 dolar nakit olarak gittik görüşmeye.

    7:30 görüşmesinden saat 8:30' da vizemiz onaylanmış şekilde çıktık.

    Mülakat sırasında meşhur amerikalı sarışın hanımefendi bizimle çok kibar konuştu.

    Toplam 3 soru sordu.

    Nereye gidiyorsunuz?
    Tanıdık var mı?
    Ne iş yapyıyorsunuz?

    Bu kadar ve vizeniz onaylandı tebrikler dedi.

    Görüşme bekleyen herkese tavsiyem evraklara dikkat etsinler fotoğraf dahil banka dokümanlarında yeteri kadar para göstersinler herhangi bir heyecan yapmaya gerek yok.

    Şimdi pasaportları bekliyoruz.

    Geldiğinde tekrar bilgilendirme yazacağım. Sormak istediğiniz detaylı bir şey olursa her zaman cevap vermeye hazırım.

    Teşekkürler,


  • Hayırlı olsun.Darısı bekleyenlere


  • @chemist DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Mart ayı ptt kaydı için hala sistemi güncellememişler.Beklemeye devam. Diğer bekleyen arkadaşlarda da durum aynı mı? Bu ay mülakatı olan arkadaşlara başarılar.

    Ben şimdi denedim, malesef dosya no hazır değil gibi bir uyarı çıkıyor. Beklemeye devam...


  • Arkadaşlar merhaba sağlık muaynesinde zarfın üzerinde bulunan cd ve aşı kağıdını mükakatta yanımızda götürüyor muyuz ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greenleo DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar merhaba sağlık muaynesinde zarfın üzerinde bulunan cd ve aşı kağıdını mükakatta yanımızda götürüyor muyuz ?

    Vize sureci icin bahsettiginiz belgelere gerek yok, saglik raporunun bulundugu zarfi goturmeniz yeterli.


  • @crazycells konsoloslukta yetkili evrakları tek tek mi ister yoksa dosya olarak hepsini vermek mi gerekir ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greenleo su an nasil yapildigindan emin degilim, teker teker su belgeyi verin, bu belgeyi verin diyorlardi... Yakin zamanda mulakata giren arkadaslarin yorumunu bekliyoruz 🙂


  • Herkese merhaba.. Biz de bugün doktor muayenesinden geçtik. Tüm süreç forumda anlatılan tecrübelerle birebir aynıydı. Pasaport, CN numaramız ve varsa aşı kartlarımızı istediler. Çocukların aşı kartları vardı zaten. Ailece hepimiz Ekim'de grip aşısı olmuştuk. Biz Yetişkinler ayrıca 2 ay ara ile 2'şer doz tetanoz aşısı olup, bir aşı Kartı temin ettik. Bugünkü muayenede ise çocuklara tetanoz ve eşime su çiçeği aşısı yapıldı.
    Tüm bu işlemler 2 çocuk + 2 yetişkin; doktor muayene için 2520 TL (674 USD) ve laboratuvar için 880 TL (235 usd) tuttu. Kredi Kartı ile ödeme yaptık. Dr. Handan hanım ve diğer çalışanlar gayet güler yüzlü ve kibardı. Yarın sonuçlarımızı alıp, perşembe günü mülakata gireceğiz.
    Itiraf etmeliyim ki, aylardır forumda yazılan her şeyi okurken hissettiklerimiz bu Sürecin en keyifli anları belki de. Biz her gün "acaba yeni bir şeyler var mı" diye merakla, sabırsızlıkla takipteyiz forumu. Şimdi kendi yaşadıklarımızı yazma sırası bizde. Bu da en az okumak kadar güzelmiş:)
    Perşembe günü mülakat sonrası güzel haberler yazabilmek umuduyla, Ankara'dan selamlar..


  • @greenleo DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells konsoloslukta yetkili evrakları tek tek mi ister yoksa dosya olarak hepsini vermek mi gerekir ?

    Herkesin pasaportuyla beraber 2 foto, nufus kayit, adli sicil ve saglik raporunu istiyor. Talihli icin pasaportun yanina ek hesap dokumu, evlilik cuzdani ve 2 fotokopi, diploma ve 1 fotokopi istiyor.

    Dosya olarak verdiginizde kabul etmiyor acik bir sekilde uzatacaksiniz.

    Tesekkurler,


  • Merhabalar yeniden. Aceleciliğimden değil ama yinede merak işte. ds 260 formu doldurunca numaram 2018eu diye başlayan 4100 lerde ben kcc den maili kaç aya alırım tahminen?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @osman-kaya DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar yeniden. Aceleciliğimden değil ama yinede merak işte. ds 260 formu doldurunca numaram 2018eu diye başlayan 4100 lerde ben kcc den maili kaç aya alırım tahminen?

    bir ya da iki ay icinde mulakat tarihi verilir ve email gelir diye tahmin ediyorum.


  • @B-family, mülakata girecek ve giren tüm forumdaşlarımın yolu açık olsun...


  • @B-family bizlerde siz kazananların güzel haberlerini duyunca mutlu oluyoruz.Yarın ki görüşmenizinde güzel geçip yeni hayatınızda yolunuzun açık olması dileğiyle...


  • @ikizbabasi inşallah.. güzel dilekleriniz için teşekkürler 🙂


  • Herkese merhaba, simdi konsolosluktan geldim.Sorulan seyler ; ne is yapiyorsun, nereye gitcen , hayirli olsun 😅 baska birsey yok.Tavsiyem evraklarda ve para durumunda bir sikinti olmasin yeter.Gayet rahat hersey.Cok kasilmayada gerek yok bence.Diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli olarak parada muhabbetinde sikinti oldu.Kartimdan cekemediler.Gittim disardan cektim geldim tl verdim sikinti olmadi.Onun disinda diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli birsey olmadi.Bu surece kadar yardimci olan herkese binlerce kez tesekkur ederim.Ozellikle crazycells 🙈 herkese bol sans 😊


  • @denizci DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Herkese merhaba, simdi konsolosluktan geldim.Sorulan seyler ; ne is yapiyorsun, nereye gitcen , hayirli olsun 😅 baska birsey yok.Tavsiyem evraklarda ve para durumunda bir sikinti olmasin yeter.Gayet rahat hersey.Cok kasilmayada gerek yok bence.Diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli olarak parada muhabbetinde sikinti oldu.Kartimdan cekemediler.Gittim disardan cektim geldim tl verdim sikinti olmadi.Onun disinda diger arkadaslarin deneyimlerinden farkli birsey olmadi.Bu surece kadar yardimci olan herkese binlerce kez tesekkur ederim.Ozellikle crazycells 🙈 herkese bol sans 😊

    şimdiden hayırlı olsun.
    yeni hayatınızda başarılar.

    Ne zaman ve nereye gitmeyi planlıyorsunuz acaba ?


  • Merhabalar.Green card vizesini alan herkese hayırlı olsun. Güzel günler herkesi bekliyor.Benim bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlara.Yurt dışı mülakatlarda aşı kartlarının çevirisi gerekli midir yoksa orijinal ıslak imzalı mühürlü götürsek olur mu acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @denizderya DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar.Green card vizesini alan herkese hayırlı olsun. Güzel günler herkesi bekliyor.Benim bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlara.Yurt dışı mülakatlarda aşı kartlarının çevirisi gerekli midir yoksa orijinal ıslak imzalı mühürlü götürsek olur mu acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

    Asi kartlarini mulakat icin degil, saglik raporunu alacaginiz doktora goturmelisiniz. Eger doktor ne yazildigini anlamazsa, asinin yapildigini teyit edemez, o nedenle doktorun anlayacagi bir dile cevirmeniz gerekiyor. Bu konuda bir adim atmadan, saglik raporunu alacaginiz hastane ile iletisime gecmenizi tavsiye ederim.


  • Mart ayı PTT kaydı için bekleyenler postane seçebilirler. Sistem güncellenmiş.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum