Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• En başta macera dolu Amerika tabi ki

• @voom 11 saat çekilmez beyaa 🤭

• @topraxxx Vallahi biri gelse 24 saat dinle Amerikaya gideceksin değil 24 saat amerikada yaşadığım süre boyunca dinlerim

• @topraxxx belliki uzun yolculuk yapmamışssınız 12 saat abartıldığı kadar yorucu bir yolculuk değil.

• @bahakaba essahmı diyon dayiiii. Sürekli yapayım ozaman inşallah.

• @bahakaba şuanda izmir istanbul arası otobüsle yolculuktayım. 8 saat öngörüyormuş kaptanımız. Ben daha ilk saatindeyim.. Bitmez bu yolculuk. Sağım solum önüm ardım suriyeli vatandaşımız dolu...

• ⭐⭐ Yasaklı

sözlere dıkkat.Klipteki Alman ekolunun cocuguyum (Kronık bunalım) aslen ah vizeci sürtuk yaktın benı. (E34 ❤ ). Almanya da ki amerıkan hayranliğini anlayabılmıs degılım

• Şimdi susurluk ta durdumu bir kaşarlı tost atarım... Yanınada köpüklü ekşi ayran... Anlarım ki yolun yarısındayım. İstanbula 4 sat kalmış derim. Vurur kafayı yatarım uyuyabilirsem kokudan....

Uçakla gidecektim ama yok servis sıkıntısı var yok taksi 200 tl yazıyormuş.. 🤕 Yok sabiha gökçende 120 tl yazıyormuş full doluymuş beklenmezmişde bilmemne hadi otobüsle gideyim uğraşamam dedim. Suriyelileri hesap edemedim vallaha. Ben gc muhabiri el- mosooudd size Ahırdaan bildiriyorum... 😁😎

• Gül gibi havaalanınından sen ne istedin be 😟🙄 metro, servis, otobüs vıjt diye gidiyorduk nee güzel. İçhatlara bırakaydın bari. Yadaa hiç kaldırmasaydın

• Umarım Edip Akbayram dan ''Bekle bizi İstanbul'' dinlemeyiz 😊

• @dreams_usa Amerikaya giderken dinlenecek şarkılar içinde söyledi:

Umarım Edip Akbayram dan ''Bekle bizi İstanbul'' dinlemeyiz 😊

O da bir ihtimal “Neden geldim İstanbul’a” şarkısı da o şarkının türevi 😁

• ⭐⭐

Bence film izleyin. Ben gelene kadar vizyondan yeni kalkmis 3 film izledim vakit su gibi akip gecti. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Ben Led Zeppelin - Stairway To Heaven dinleyerek gitmiştim.

• @redsat2000 güzel seçim ...

• bende yolculuk bitene kadar devamlı bu videoyu izlemek isterdim ...

• ⭐⭐⭐⭐

@nilfersev ikinci albüm o olmuştu

• @redsat2000 bu grubu da tavsiye ederim.

• Çok uzun yolculuklar yapmış birisi olarak bir paylaşım yapayım.

Yolculuk ne kadarsa ona göre bir ruhsal hazırlığı vardır.

Yurt içinde 1 saatlik uçak yolculuklarının son 15 dakikasında çok sıkılırım.

Ama defalarca Artvin'e kara yoluyla 18-20-22 saat gitmiş birisi olarak bu yolcuğun boğan süreci son 2-3 saatidir. İlginç bir şekilde ilk 15-18 saatlik kısmında hiç sıkılmam.

Amerika'ya uçmak da benzeri olacaktır. Belki farklı bir hayata uçuyor olmaktan kaynaklı ekstra bir sabırsızlanma yaşanabilir. Ama, müzik, kitap, şiirle bunu hakkıyla atlatacaksınız :))

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.1k

| | | |