Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikaya Yerleşmek Hk.

Kilitli Gündem ve Sohbet
4 2 468 1

Benzer Başlıklar

• Doların 6 TL görmesi hk.

Gündem ve Sohbet dolar
    50
    1 Oy
    50 İleti
    3k Bakış
    dancing queenD
    Katlana katlana artıyor mübarek. 5-10 yıla artık sıfırları tekrar atarız bu gidişle :)
  • 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti

Gündem ve Sohbet
    5
    8 Oy
    5 İleti
    395 Bakış
    mehmet.JSM
    @Oktay-İbiş, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @mehmet-JS, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @ayvalik10 paylasim icin tesekkurker. Turkiyede haftada 7 gun calisiyorum, Yillik 1 hafta tatil yapiyorum, Computer Science alaninda master planliyorum. Adama gore sartlara uygunum. Tek eksigim green card. ALLAH gönlünüze göre verir inşallah. Hepimiz icin insallah 🙏
  • Kitap tavsiye: Amerikada Yaşam Kurmak - Aylin ONUR

Gündem ve Sohbet
    2
    0 Oy
    2 İleti
    182 Bakış
    yapay-zekaY
    https://www.amazon.com/Amerikada-Yasam-Kurmak-Aylin-Onur/dp/9752305989
  • Amerikaya giderken dinlenecek şarkılar

Gündem ve Sohbet
    19
    1 Oy
    19 İleti
    1k Bakış
    nakalakevN
    Çok uzun yolculuklar yapmış birisi olarak bir paylaşım yapayım. Yolculuk ne kadarsa ona göre bir ruhsal hazırlığı vardır. Yurt içinde 1 saatlik uçak yolculuklarının son 15 dakikasında çok sıkılırım. Ama defalarca Artvin'e kara yoluyla 18-20-22 saat gitmiş birisi olarak bu yolcuğun boğan süreci son 2-3 saatidir. İlginç bir şekilde ilk 15-18 saatlik kısmında hiç sıkılmam. Amerika'ya uçmak da benzeri olacaktır. Belki farklı bir hayata uçuyor olmaktan kaynaklı ekstra bir sabırsızlanma yaşanabilir. Ama, müzik, kitap, şiirle bunu hakkıyla atlatacaksınız :))
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k