Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu?

Göçmenlik Sohbetleri
189 81 13.9k 46

Benzer Başlıklar

• Greencard ım iptal olur mu?

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    128 Bakış
    A
    Merhaba. 2022 yılında Greencard çekilişini kazandım ve ailemle Amerika’ya giriş yaptım ancak 1 ay sonra Türkiye de deprem oldu ve evimin ve çevremin durumuyla ilgilenmek için ülkeye döndük sonra bir yıl dolmadan tekrar Amerika ya giriş yaptık 3 hafta kaldıktan sonra babamın hastalığı nedeniyle Türkiye’ye döndük ve dolayısıyla bu süreçte çocuk orada okula başladı ve Amerika’ya geldiğimizde işleriniz aksamaya başladı. Şimde tekrar amerikadayım ancak dönmemiz gerekiyor ve Greencard ımızın iptal olmaması için ne yapmam gerekiyor?
  • Amerika'da tutunamayıp tüm birikimi kaybetme korkusu

Göçmenlik Sohbetleri
    33
    0 Oy
    33 İleti
    3k Bakış
    P
    Öncelikle ben yurtdışında yaşamadım bunu baştan belirteyim o yüzden tavsiyemi dikkate almazsanız saygı duyarım. Hayatın zamanla ne getirip götüreceği belli olmaz tabi ama yazdıklarınızdan şu şekilde bir çıkarım yaptım, yurtdışında çalışabilecek kalifiyeniz ve tecrübeniz var bu sizi her daim bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. İşler ters gidecekse ABD'de ters gider dünyanın öbür ucunda da aile babası olduğunuz için ağır bir sorumluluk taşıdığınızı anlayabiliyorum. İçinizi lütfen ferah tutun ailenizle birlikte olduğunuz sürece hayat bir şekilde yolunda gider. Bir yol sonra konuyu hortlattığımın farkındayım umarım çok mutlu olmuşsunuzdur.
  • Amerika'nın kültürel özeti Kapitalizm mi?

Göçmenlik Sohbetleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    393 Bakış
    N
    Fazla kasmaya gerek yok entegre olacam diye, unutmayınki Amerika hepimizi buraya çalışalım ve buraya katkı sağlayalım diye aldı yani Amerika kendini düşünerek bunu yaptı. Sizde kendinizi düşünün çalışın kazanın gelişin sonra Amerikaya teşekkür edip, bir kenara bırakın ve güzel ülkenize dönüp, mutlu mesut yaşayın.
  • Kanada/Amerika Dil okulu için tavsiyeler/fikirler/düşünceler

Göçmenlik Sohbetleri
    55
    3 Oy
    55 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @nefret, içinde söyledi: Kanada/Amerika Dil okulu için tavsiyeler/fikirler/düşünceler Merhaba saydı değer forum üyeleri. Ülkede kariyer yapmaktan tamamen vazgeçtim ve kafamı tamamen yurt dışında eğitim görüp orada yaşamaya adadım. Hali hazırda yeşil pasaportum mevcut. Ön Lisans RTV Mezunuyum. Kanada Toronto'da akrabamız var dil eğitimi sürecinde onda kalabilirim ama ihtimal yani Akraba bile olsa 3 gün kaldıktan sonra gözünün içine bakmaya başlıyorlar biliyorsunuz... Kafam inanılmaz karışık şuan hali hazırda param yok ya kredi çekeyim diyorum risk alıp gideyim ya da yaza kadar çalışıp para biriktireyim.. +olarak çalışma izni veriyorlar mı bilmiyorum ama vermeseler bile bir cafeye girip çalıştırırlar mı.. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim Evet, bildigim kadariyla Kanada'da sertifika programlarinin cogu calisma izniyle beraber geliyor. Dil okuluna da bunu direkt sorarsaniz daha net cevap verebilirler. Calisma vizesi alip alamayacaginiz programin turune bagli. Fakat bu surec oldukca maliyetli olacaktir, kredi alabileceginizi dusunuyor musunuz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k