Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu?
-
@sinem Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
merak etmeyin fransız usulü @tanti. :D
Teoride yanlış biliyor olmayasınız? Pratiğe geçilmemiş belli ki..
-
@tanti Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
Teoride yanlış biliyor olmayasınız? Pratiğe geçilmemiş belli ki..
bnm annemin konken arkadaşları hep birbirini diil havayı öperlerdi. :D Sorunca fransız usulü demişlerdi onların yalancısıyım. :)
-
@hockeyumpire2 bende kendim için Matt düşünüyorum 😅🤣 mesut u misıt, misüt, meesüğt gibi biçimlerde pek duymak istemem sanırım 🤭
-
@topraxxx özgürsünüz gençler 🗽 matt, kulaga hos geliyor ve kısa ☺️ çünki bir çok yerde adınızı amerikan telafuzuna göre alfabetik kodlayarak söylemeniz gerekecek 😂
-
Iletinizde farkinda olmadan kullandiginiz tanimlamayi tekrar degerlendirmek isteyebilirsiniz diye dunyada bilinen anlamini paylasiyorum: https://tr.m.1wikipedia.org/wiki/Fransız_öpücüğü
-
şu an annemin konken arkadaşlarından ekstra nefret ediyorum. :) o halde benim kastettigim öpüş şekline sosyete öpücügü diyelim. böyle birbirine yanaşıp ama asla dokunmadan yanakları öper gibi yapıp havayı öpmek . :D temas yok öpücük yok.
-
hatta durun durun. kokona öpücügü diyelim. pis cadılar. :(
-
-
şu an annemin konken arkadaşlarından ekstra nefret ediyorum. :) o halde benim kastettigim öpüş şekline sosyete öpücügü diyelim. böyle birbirine yanaşıp ama asla dokunmadan yanakları öper gibi yapıp havayı öpmek . :D temas yok öpücük yok.
Sormami mazur gorurseniz; neden israrla tanimadiginiz ve rahatsizligini kibarca belli etmis biri uzerinde “opmek” eylemini gerceklestirmek veya gerceklestireceginizi yazmak ihtiyaci hissediyorsunuz? Biliyorsunuz taciz(harassment) sadece bir cinse ait bir suc degil ve ABD’de cok ciddiye aliniyor.
-
@sharm çok masumane ve beklemedigim kadar tatlı bir cevap verdi ve ben hoşnutlugumu böye ifade ettm yoksa ne ben onu öperim ne o beni öper. Neyse farklı bir ifade şekli kullanırım bundan böyle. :) hiç taciz olarak düşünmedim ve öyle de davranmadım. Yani bakınca pek de taciz gibi durmuyor ama neyse. :)
-
@sinem Hanim, forumda her turlu opucuk sekli ve taciz yasak. :slight_smile:
-
@Sinem Sinem hanımdan rahatsız olanlar daha ABD ye ayak basar basmaz kendisini şikayet edip cinsel tacizden ceza almasını sağlayabilirler. Jail da ekip biçme işlerine devam edebilirsiniz sinem hanım 🤭😆 Sayın tanti duyurulur 😆😆😅👍😘
-
@crazycells Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
Forum kurallarına acilen ekleyiniz sayın @crazycells. Ne olur ne olmaz. 👍🤗
-
@crazycells Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
aman tamam bundan böyle tatlı ve masumane laflarına sadece gülüp geçecegim öpmeyejegim. :)
-
@topraxxx :) :) :)
-
Ufuk isminde akrabam ilk yıllarında ev sahibi yüzünden mahkemeye çıkmışlar mübaşir tarafları hakime isimlerini okuyor u-fuk okurken you fuck diyor sonra hakim tekrar akrabaya soruyor ismin ne u - fuk yazılışı ama okurken you fuck diyor az kalsın küfürden hapise giriyormuş sonra arkadaşları ona ken oğlunun ismi tunahan onada tunafish diyorlar yani sen bir şey söylemesen de onlar zaten sana kendilerince bir isim takacaklar
-
Bilinçaltı kendini değişik şekillerde gösterebiliyor...
-
Bu ileti silindi! -
@labrador teşekkürler. :)
-
Gül gibi Konuyu yediniz vallahi.... 🙄😐🤨😑
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum