Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Hukumeti'nin kismi olarak durmasi (US Government Shutdown)

Gündem
37 12 6.7k 8

Benzer Başlıklar

  • ABD / Okulda Silahli Saldiri - Minneapolis

    Gündem
    3
    1 Oy
    3 İleti
    173 Bakış
    S
    ....amerikada bu tur olaylar cok oluyor,bui silahli zorbalarin gucu sadece okul cocuklarinami yetiyor,bunlar zihinsel ozurlu insanlar olmalilar akli yerinde olan boyle bir sey yapmaz.,gercekten uzucu ve aci seyler.
  • Mülteci Olarak Gelip Kampa Yerleşenler

    Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    386 Bakış
    mustf201M
    @m-orhan Büyük hata yaptıklarını düşünüyorum. GC hakkını geçtim ABD'yi turist olarak bile tekrar girme ihtimalleri yüksek ihtimalle olmayacak. Canlarını tehlikeye atıyorlar ve Meksika da kartellere ödedikleri 10 bin dolar civarında bizim için yüksek rakamlar kesin bir sonuca götüreceğinin garantisi yok araştırdığım kadarıyla biçok insan deport ediliyor. Bunların yanı sıra ülkeye kaçak girenlerin ülke vatandaşlarıyla veya GC sahipleriyle aynı koşullarda olacağını aklınızdan bile geçirmeyin. Bu kişiler banka hesabı vs olmayacağı için kredi skoru da olmayacak ehliyet veya araba alamayacaksınız yani hiçsiniz. Ayrıca kamplarda süreçleri çok uzatmaya başlamışlar hadi çıktınız diyelim, elinize bir telefon verildi ve belirli saatlerde belirli konumda görsel olarak onaymanız geriyor ve mahkemeyi kuzu kuzu bekliyorsunuz yapacak bişeyiniz yok veya İsap'a takıldınız sonuç yine aynı ayağınıza Gps kelepçe avukatlar (ücretleri min 10bin dolar) belli aralıklarla İsap'a gidip yetkilerle görüşmek zorundasınız zaten İsap'a alındıysanız muhtemelen sorunlu bir kişi izlenimi verdiğiniz içindir ve bu aşamada ya ülkede kalırsınız yada deport olursunuz. Yanlışım varsa düzeltirseniz memnun olurum aklıma gelenler bunlar. Edit:https://www.youtube.com/watch?v=F14NtAFB8mw Lütfen kendinizi zor durumlara düşürmeyin.
  • ABD Büyükelçiliği kapılarını kapattı!

    Kilitli Taşındı Gündem
    2
    1 Oy
    2 İleti
    151 Bakış
    crazycellsC
    suradan konuya devam edebiliriz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3809/türkiye-deki-vize-hizmetlerinin-geçici-olarak-durdurulması-ekim-2020
  • ABD Çin Ticaret Savaşı

    Gündem
    1
    1 Oy
    1 İleti
    549 Bakış
    MgulcanM
    Amazoncu ve Dropshipping ci arkadaşlara başarılar dilerim. Dünyanın en büyük ticaret savaşında karşılıklı hamleler geliyor... ABD yönetimi, Çin'den ithal edilen 34 milyar dolar değerindeki 800'den fazla ürüne yüzde 25 ek gümrük vergisi uygulamaya resmen başladı. Çin de kısa süre önce ABD ürünlerine karşı gümrük vergisi uygulamasının yürürlüğe girdiğini açıkladı. Uluslararası basın, bu gelişme ile 'ticaret savaşı'nın resmi olarak yürürlüğe girdiğini yazdı. AFP haber ajansına göre, 'ticaret savaşının' resmen başlamasının ardından Çin, ABD'nin dünya tarihindeki en büyük ticaret savaşını başlattığı yorumunda bulundu. kaynak
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum