Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba aklımda kalan bir kaç soru var başlık biraz yanlış anlaşılabilir ancak 😃

1-) Çekilişe katılırken evli olunduğunu belirtmek zorunlu mu?

2-) Eğer belirtilmediyse fakat evli isen eşe de vize çıkmakta mıdır?

3-) Nişanlınıza çıkmakta mıdır?

4-) Başvurduktan sonra evlendiysen yada nişanlandıysan eşe de vize çıkar mı?

• 1 ile 2. Soru İçin Profesör olmaya gerek yok evet zorunlu Çıksa bile mülakatta elenirsiniz.
    3.Soru İçin Tam Bilmiyorum Ama Evli Olmak Lazım Diye Biliyorum
    4.Evet Çıkıyor Diye Biliyorum Yine

1 İle 2. Soru İçin Eminim de Diğerlerinde Emin Değilim Yani Dediğim Cevaba Bel Bağlama Bence Araştırın Biraz daha İyi Günler.

• @cesur başvurduktan sonra çıkarsa evlenip beraber vize alabilirsiniz.

• Bunun için başlık mı açtın konuları okumak yerine? Araştırmak zor mu geldi?

• @topraxxx katılıyorum ama cevap verdik bir kere üstüne yazdığını beğenmedi galiba direk - lemiş bende beklemeden + ladım 😃

• @rhonster senide eksilemiş sıfırladım 🤣

• @topraxxx ahahaha şaka gibi ya neyse daha başka şeylerde yazacaktım da neyse 😃

• @topraxxx - leyen fake bir hesap 😃 @emredrn diye biri dün açılmış hiç bir ileti yazı vs vs yok 😃

• Kafası çalışıyormuş bu üyenin meğerse 😂 "karda yürü izini belletme"

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cesur Yeşil kart sırasında ilişki? içinde söyledi:

Merhaba aklımda kalan bir kaç soru var başlık biraz yanlış anlaşılabilir ancak 😃

1-) Çekilişe katılırken evli olunduğunu belirtmek zorunlu mu?

2-) Eğer belirtilmediyse fakat evli isen eşe de vize çıkmakta mıdır?

3-) Nişanlınıza çıkmakta mıdır?

4-) Başvurduktan sonra evlendiysen yada nişanlandıysan eşe de vize çıkar mı?

Su sayfayi okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/abd-ve-greencard-hakkinda/

DV2020 sureciyle ilgili sorularinizi da su an icin su baslikta sorabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |