DV2019 bekleme odası
-
herkese günaydın,sadece heyecandan emin olmak için sormak istiyorum :) 19Jan06 ydık haziran bülteni için 15Feb06 olmuş current olduk dimi ve haziran ayına mülakat vericekler? teşekkür ederim.Herkese hayırlı olsun :)
-
Bu uzun bekleme takip etme öğrenme sürecinde 26800 gibi güzel bir rakamın açıklanması insanı gerçekten mutlu ediyor.
Current olan arkadaşları tbrik ediyorum umarım kalan süreçleri istedikleri gibi geçer, darısı önümüzdeki aylarda bizim başımıza artık :) -
Ben inanıyorum bu sene herkes current olucak.. Geriye 3 bülten kaldı Di mi?
-
Gece 3:30 gibi uyudum zalımlar 4 gibi açıklamış nerdeyse yarım saatte bir bakar olmuştum psikopata baglamistim ama nedense cuma günü açıklanması gerekiyor haftasonundan önce diye şartlamıştım kendimi demek benim uyumamı beklemişler yankeeler :) Şakası bi tarafa müthiş rakam 4900 artış beklemiyordum tahminim 3500 civarıydı neyse numarası aktif olan heyecandan nabzı yükselen gözleri dolan tüm forumdaş arkadaslarimi tebrik ediyorum ve darısı benimde icinde oldugum geri kalan arkadaşlarımızın başına.
-
@engineer toplam verilen rakamın 30.000 civarlarında olduğunu ve önümüzdeki ay büyük ihtimalle current olacağını düşünürsek KCC 'e mail istedeği gelmeden bizler dökümanları göndermeli miyiz ?
Yoksa heyecan mı yapıyoruz sizce :) -
@lordbolton hayır açıklanacak 3 bülten daha var.
-
Current olduk ama daha evrak maili gelmedi. Bir hafta daha bekleyip, durumu soran bir mail daha atacağım KCC’ye. Böyle beklemek geriyor insanı. :/
-
@ibo0 brit simon gönderin diyor.mail beklemeyin diyor.crazycell in düşüncesini merak etmiştim.
-
@engineer @coder
yeni current olmuşsunuz bu sabah yani sanki aceleci mi davranıyorsunuz biraz?
İstenmeden gönderilmesi sebepsiz yoğunluk oluşturabilir diye düşünüyorum tabi @crazycells üstad daha iyi bilir 😊 -
brit simon dedi diye 3 gun once hem soru sordum hemde dokumanlari attım. niye 26 binlerden evrak istediniz benden istemediniz dedim. cevap ise, case numarasina gore sistemin otomatik işledigini, birde ds260 formu gonderme tarihininde sistemde çok onemli oldugunu belirtti. beklicekmisim. green carda basvururken adimin son harfini kucuk yazmistim bundan dolayi diskalifiyemi edildim endiseliyim yanlis giden birseymi var dedim. kcc nin cevabi ise KCC nin boyle bir yetkisi yok bunu konsolos gorevlisi belirleyecek dendi ve BEKLEMEMİ SÖYLEDİ.
-
Current olan herkese hayırlı olsun. Dualar kabul olacak sanırım. Herkes current olacak inşallah 😊
-
Yani aslında acele edecek olsam ve mail gelmeden evrakları gönderecek olsam şimdiye on defa gönderirdim sanırım. 27binlerde olup maili alanlar ve hatta evraklar ulaştı maili alanlar var. Bu yüzden acele ettiğimi düşünmüyorum. Haziran’da randevu alabilmek için nisan ayı içerisinde evrak sürecini tamamlayıp mayıs başında randevu maili gelmesi gerekiyor. Nisan’ın da ortasına geldiğimize göre, acele ettiğimi söyleyemeyiz diye düşünüyorum.
-
@coder Tabiki karar sizlerin. İşlem süreci ve forumda okuduklarıma nazaran düşüncemi belirttim 😊 Sizlerin yerinde olsam binlerce post atmış olurdum bende.
-
@engineer DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Selamlar.eu currenta dogru gidiyor.brit simon current olsun olmasin evrakinizi gonderin diyor.degerli crazycell abinin değerlendirmesini merak ediyoruz.herkese iyi hafta sonlari.hakkimizda hayirlisi olsun.
Su an isler cigrindan cikmamisken boyle bir sey yapmalarina gerek yok :slight_smile:
KCC'de her sey bir duzene gore isliyor, birinin kendi kafasina gore belgeleri gondermesi mulakat almasini saglamayacak maalesef. Bence hala beklemek icin yeterince sure var, fakat onumuzdeki 1 ay boyunca hala email gelmemisse bir sonraki bulten aciklandiktan sonra belgeleri gondermeyi deneyebilirsiniz. Bir sonuc alinacagini zannetmem ama zaten ben gondermeyin desem de herkesin gonderecegine eminim :slight_smile: o nedenle bosuna direnmeye gerek yok...Islenen duzeni bozmamak herkesin yararina olur, bir de unutmamak lazim ki KCC dunyanin en becerikli insanlari tarafindan yonetilen, en yetenekli calisanlarin bulundugu ve en verimli sisteme sahip devlet dairesi degil, o nedenle bu sekilde sisteme yuklemeler yapmak bence cok faydali degil; ama son aylara girerken herkes oturdugu yerde haber gelmesini beklemek yerine dosyasini kurtarmak icin bir sey yapmak isteyecektir, bu cok anlasilabilir bir durum, nitekim gecen yil da oturmak yerine topluca bir mektup yazip KCC'ye gondermistik, ama pek de ise yaramamisti :slight_smile: ; onlar yine belirledikleri sekilde devam ettiler.
-
@hockeyumpire2 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@aysegul @crazycells bende bütün kullanıcıların yanında göz üzeri çizgi görüyorum. Sizde de oyle mi? 😊 S
Evet, o goze tiklayarak o kullanicinin yorumlarini engelleyebilirsiniz. Forumda herkes herkesi sey edemiyor :slight_smile: hickimse hickimseyi sey etmek zorunda kalmasin diye boyle bir ekleme yaptik...
-
@necla343434 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells haziran için mülakat hangi gün verilmeye başlicak acaba
30 Nisan'a kadar bekleyin.
-
@denizbilmez DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
herkese günaydın,sadece heyecandan emin olmak için sormak istiyorum :) 19Jan06 ydık haziran bülteni için 15Feb06 olmuş current olduk dimi ve haziran ayına mülakat vericekler? teşekkür ederim.Herkese hayırlı olsun :)
Priority date'iniz ne idi?
Isterseniz vize kategorinizin basliginda sorun sorunuzu, bu konudaki bilgiler daha cok Diversity Visa kategorisini ilgilendiriyor, sizi yaniltmasin. -
@crazycells 19JAN06 idi priority datemiz.
-
@tekinistanbul DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
brit simon dedi diye 3 gun once hem soru sordum hemde dokumanlari attım. niye 26 binlerden evrak istediniz benden istemediniz dedim. cevap ise, case numarasina gore sistemin otomatik işledigini, birde ds260 formu gonderme tarihininde sistemde çok onemli oldugunu belirtti. beklicekmisim. green carda basvururken adimin son harfini kucuk yazmistim bundan dolayi diskalifiyemi edildim endiseliyim yanlis giden birseymi var dedim. kcc nin cevabi ise KCC nin boyle bir yetkisi yok bunu konsolos gorevlisi belirleyecek dendi ve BEKLEMEMİ SÖYLEDİ.
Boyle bir nedenden dolayi elenmezsiniz, ayrica dedikleri gibi KCC'nin boyle bir yetkisi yok, buna mulakat zamani karar verilecek.
-
@denizbilmez DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells 19JAN06 idi priority datemiz.
F4 kategorisiydi sanirim? Sizin dosya numaraniz zaten aktif, tablo B'ye bakmaniz lazim. NVC'ye belgeleri gondermis olmaniz lazim bu zamana kadar, sadeec NVC'den haber beklemelisiniz. DV surecinden farkli ilerliyor F4, yani Haziran ayinda mulakat tarihi alacaginiz kesin degil.
Su konudan konusmaya devam edelim isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1423/f4-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-kardesleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum